Katrine Muff Enevoldsen Gravid

Spread the love

Katrine Muff Enevoldsen Gravid ^ Kompositören och sångaren Katrine Muff hoppas att hennes barn kommer att se upp till henne som en förebild eftersom hon är lång och inte likgiltig i sitt utseende. För att vara framgångsrik motsvarar inte en viss storlek eller något annat i den stilen. På fredagar klockan 17.00 kan danska folket hitta kompositören, som är 35 år, i Faellessang som leder dem genom klassiska och nya sånger från den danska sångsamlingen.

Katrine Muff Enevoldsen Gravid
Katrine Muff Enevoldsen Gravid

Katrine Muff Enevoldsen tog sitt diplom från Rytmiska Musikkonservatoriet, där hon studerade sång för att avsluta sin utbildning. Tidigare i karriären har hon undervisat i musik på Johan Borups Hjskole och arbetat som sångcoach i programmet X Factor.

Katrine och Stine Pilgaard jobbar tillsammans på bokkonserter och Katrine håller just nu på att lägga sista handen på ett album som kommer att ha låtar baserade på Stine Pilgaards roman Meter i Sekundet. På grund av det arbete de gjort tillsammans tidigare finns nu låten “I am still lost” i den nya versionen av folkhögskolesångboken.

Katrine Muff Enevoldsen och TV-Johannes Avisens Langkilde blev den populära sändningens nya medprogramledare. När hon plötsligt dök upp på filmduken på bästa sändningstid en fredag ​​i januari och bildade det nya programledarparet med TV-Johannes Avisens Langkilde “Faellessang-hver for sig” på DR1, var hon ett nytt ansikte och en ny röst för vissa människor. Hon bildade även det nya programledarparet med TV-Johannes Avisens Langkilde.

När jag kom in på konservatoriet för första gången är det mycket möjligt att det här är första gången någon i en auktoritativ position har informerat dig, “Du är bra på det.” Sedan jag var ett och ett halvt år har jag sjungit, och jag har alltid kunnat höra att jag kan sjunga. Trots att jag alltid har kunnat höra att jag kan sjunga har jag alltid varit mer mån om känslan än kvaliteten.

Trots att vi har många samtal har min familj traditionellt kommunicerat mer genom sång än genom tal. På lekplatsen tror jag att vi satt på en gungbräda på den tiden. Medan jag och mina två bröder sjöng ovanpå honom satt min pappa i skräddarställning. Vi kunde stanna där och sjunga i timmar, tills grannskapets barn började vara med.

Det var ganska underhållande för mig. När jag var i mitten av 20-årsåldern fann jag att det passade mig bra att stå i bakgrunden på scenen som en slags motvikt till hur jag generellt trodde att jag var placerad där. För att förtydliga, vad jag menar är att jag inte är kort och jag är ganska lång. Inte i enlighet med min natur.

När det gäller julen är jag en orubblig anhängare av seder och ritualer. Julen är en mycket betydelsefull högtid, och både min pappa och jag ser fram emot att fira den med mycket entusiasm. Vi ger det nästan all vår uppmärksamhet. Men jag tror att det finaste ögonblicket är när jag hör julmusik för första gången och fortsätter att höra allt under hela december månad eftersom jag tror att det är den bästa tiden.

Katrine Muff Enevoldsen Gravid
Katrine Muff Enevoldsen Gravid

Jag börjar november månad med musik som har en julkänsla över sig men som egentligen inte är julmusik. Den tjänar inget annat syfte än att tjäna som en påminnelse eftersom jag helt enkelt inte kan vänta. Julen har alltid varit en ljusfyr för mig, även under de mörkaste omständigheterna.

Jag har mycket svårt att ta mig igenom månaderna januari, februari och mars eftersom det inte finns något att hänga den dystra perioden på och förvandla den till en mysig atmosfär. Detta gör det väldigt svårt för mig. Enkelt uttryckt är detta den aspekt av julen som ger mig mest nöje.

Det här är ett hjärtfodral som tillhört Katrine Muff, samt en kackerlacka. I synnerhet den om att bli av med omdömeskulturen, som hon menar starkt präglar den aktuella dagen, framför allt på sociala medier. Närmare bestämt den om att bli av med omdömeskulturen. Med tanke på att, som hon förklarar,

DR:s fråga om jag ville åka till Flessang själv eller inte var ett av dessa ögonblick. Jag sa bara “wuau”. Eftersom jag har ett starkt intresse för låtskrivar- och musikvärlden som helhet, upplevde jag inte omfattningen av uppgiften som särskilt skrämmande. Det har ännu inte slagit mig in att det är runt en miljon tittare till följd av att det bara finns fem platser i studion.

När vi går ut för att döma varandra är det enda vi gör att sätta gränser inte bara för varandra utan också för oss själva. För om jag sätter gränser för hur du kan bete dig eller presentera dig själv så gör jag samma sak mot mig själv.

Vilken anser du vara den viktigaste förlåtelsen som du fått?

Eftersom min pappa är präst tillbringade jag större delen av min barndom i kyrkan. Eftersom förlåtelse tar mycket plats i ens hjärta, antar jag att det inte borde komma som någon överraskning att jag alltid har haft lätt för att förlåta andra. Å andra sidan är det inte ett enda avsnitt som visas. Mitt liv har varit någorlunda problemfritt i den meningen att det har b några stora konfrontationer som har krävt min uppmärksamhet.

“Dessa glittrande Angulus sneakers är mina!” De ger en extra kick till allt, och när jag bär dem kan jag inte låta bli att känna mig nöjd. När jag först började göra framträdanden på tv köpte jag dem, och jag har burit dem varje gång jag har gjort Flessang på DR. På grund av detta kan man säga att det har blivit en slags skyddssko för mig, ha ha.

Det handlar om att ha andra människor i åtanke. Det primära målet för både min pappa, som är präst, och min mamma, som är terapeut, är att vara till hjälp för andra människor i deras yrkesliv. Under mina uppväxtår fick jag också lära mig om och om igen att man inte ska ignorera någon som behöver hjälp.

Katrine Muff Enevoldsen Gravid
Katrine Muff Enevoldsen Gravid

Som en konsekvens av detta, när jag var barn, hade jag redan ett högt utvecklat samvetskänsla. På grund av detta måste jag se till att mina antenner ständigt är utsträckta, vilket kan vara svårt ibland. Eftersom jag lätt blir överstimulerad är jag verkligen tacksam mot mina föräldrar för att de lärde mig att hålla ögonkontakt med andra människor och titta upp ibland.

Spread the love

Spread the loveKatrine Muff Enevoldsen Gravid ^ Kompositören och sångaren Katrine Muff hoppas att hennes barn kommer att se upp till henne som en förebild eftersom hon är lång och inte likgiltig i sitt utseende. För att vara framgångsrik motsvarar inte en viss storlek eller något annat i den stilen. På fredagar klockan 17.00 kan…

Spread the love

Spread the loveKatrine Muff Enevoldsen Gravid ^ Kompositören och sångaren Katrine Muff hoppas att hennes barn kommer att se upp till henne som en förebild eftersom hon är lång och inte likgiltig i sitt utseende. För att vara framgångsrik motsvarar inte en viss storlek eller något annat i den stilen. På fredagar klockan 17.00 kan…