Paulina Danielsson Ålder

Spread the love

Paulina Danielsson Ålder ^ Paulina Maria Denisé Danielsson, mer känd under sitt smeknamn “Paow”, är en svensk bloggare, influencer och tv-personlighet. Hon föddes i Tyreso den 14 oktober 1993, och hennes fullständiga namn är Paulina Maria Denisé Danielsson. Sedan 2009 har Danielsson publicerat nya inlägg på hemsidan Paow.se, vilket också är ett annat namn hon är känd under. Efter att ha vunnit tävlingen 2014 fortsatte hon med att tävla i dokusåpan totalt tre gånger till.

Paulina Danielsson Ålder
Paulina Danielsson Ålder

Paulina “Paow” Danielsson, som nu är 26 år, har dejtat yngre killar tidigare. Både hennes tidigare partner, Lance Hedman Graaf, som var sju år yngre än hon, och hennes nuvarande pojkvän, Mattias Helén, som också går in i den åldersspannet, har varit sju år yngre än hon. Bloggaren och dokusåpans profiler fortsätter att prata genom att prata om hur den stora åldersskillnaden mellan dem påverkar deras förhållande.

Paulina “Paow” Danielsson, 26 år, och Mattias Hélen, 19 år, har blivit kära i varandra. Danielsson har medverkat i en rad olika svenska dokusåpor, medan Hélen gjorde sin debut på tv i den senaste säsongen av “Paradise Hotel”. De började göra framträdanden på varandras konton i sociala medier under våren, och först nyligen lät de sina följare veta att de var mer än bara vänner med varandra.

När Danielsson arbetade som tränare för Paradise Hotel våren 2020 slutade Nicole Wennerström Larsson, en av de unga kvinnorna hon var mentor, på förstaplatsen i tävlingen. Det var hösten 2020 som hon dök upp i dokusåpan igen. Paow är den deltagare som har deltagit i programmet flest gånger av alla deltagare.

Det går inte att komma runt verkligheten att deras åldrar är väldigt olika, oavsett hur nära de är släkt med varandra. På frågan om åldersskillnaden är märkbar ger Paulina ett ärligt svar angående ämnet om det märks eller inte.

“Om jag sa att det var något som aldrig var självklart skulle jag ljuga.” Speciellt när vi har olika åsikter. Jag vill ta det, prata om det och sedan släppa det, men han är lite mer komplicerad, och jag vill helst inte ta itu med det alls och agera som om inget är fel tills det försvinner. “Jag låtsas hellre att det inte är något fel”, skriver hon musik.

Hon fortsätter med att säga att det inte är så uppenbart annars, och att hon tror att en stor del av det beror på att hon är extremt livlig och som ett resultat av det känner sig yngre än sin ålder. Hon tror att det är anledningen till att det inte är så synligt som det annars skulle vara.

Paow är en influencer på sociala medier och hans Instagram-konto har 193 000 följare. Han använder sitt inflytande för att försörja sig. 2021 öppnade Danielsson ett konto på OnlyFans, en webbplats som låter användare köpa sexuella bilder och filmer, och som ett resultat kommer en del av hennes inkomst nu från den källan.

Efter dessa år gjorde Danielsson framträdanden i ett antal realityserier och såpoperor, varav några inkluderar Lyxfallan, Temptation Island och Ex on the Beach. Bonde accepterade inte hennes ansökan om att bli hans hustru, som hon också hade gjort.

Paulina Danielsson Ålder
Paulina Danielsson Ålder

2019 gjorde Danielsson ett andra framträdande på Paradise Hotel, även om han lämnade showen efter första halvan av säsongen. När Danielsson arbetade som tränare för Paradise Hotel våren 2020 slutade Nicole Wennerström Larsson, en av de unga kvinnorna hon var mentor, på förstaplatsen i tävlingen. Det var hösten 2020 som hon dök upp i dokusåpan igen. Paow är den deltagare som har deltagit i programmet flest gånger av alla deltagare.

Danielsson tror att hennes partner, som är sju år yngre än hennes pojkvän, förstår hans långsiktiga mål bättre än hon, trots att hon är sju år äldre.Danielsson erkände under ett avsnitt av Opinion Live 2017 att hon använder kokain , trots att hon anser att det är en oetisk verksamhet och har sagt att man borde vara ärlig om det.

Under hela coronavirusutbrottet har Danielsson gjort ett antal uttalanden som har orsakat kontroverser, varav den mest anmärkningsvärda är hans kritik och osäkerhet kring covid-19-vaccinet. Danielsson har mer än en gång sagt att det är läkemedelsindustrin som styr våra liv.

När det kommer till Mattias önskemål är jag mindre informerad än vad Mattias är. Detta kan vara något att bli upprörd över, men när det kommer till oss själva accepterar vi bara saker för vad de är. Det är korrekt om och bara om det är korrekt. Även om det skulle visa sig vara felaktigt så hade vi det jättebra under tiden. “

Nu ska Danielsson dela med sig av sina tankar om åldersskillnaden mellan henne och hennes älskare ur hennes synvinkel. En av dokusåpans följare tar upp frågan om förhållandet är tydligt eller inte under en fråga-och-svar-session på Instagram.

“Om jag påstod att det aldrig märktes skulle det vara en lögn. Speciellt när vi har olika åsikter. Jag vill erkänna det, prata om det och sedan gå vidare, men på grund av hur komplicerad han är tror jag att det skulle vara bäst om vi undvek att prata om det helt och hållet och låtsades som om det inte var något fel tills det försvann.

Paulina Danielsson Ålder
Paulina Danielsson Ålder

Det nuvarande paret hade sitt första möte i Mexiko, när de båda arbetade med produktionen av filmen “Paradise Hotel”. Paulina, en rutinerad realitystjärna, skulle fungera som tränare för tävlingen. Men det var inte förrän långt senare, när de träffades genom ömsesidiga kontakter hemma i Sverige, som det stod klart att paret hade mycket kemi mellan sig.

Spread the love

Spread the lovePaulina Danielsson Ålder ^ Paulina Maria Denisé Danielsson, mer känd under sitt smeknamn “Paow”, är en svensk bloggare, influencer och tv-personlighet. Hon föddes i Tyreso den 14 oktober 1993, och hennes fullständiga namn är Paulina Maria Denisé Danielsson. Sedan 2009 har Danielsson publicerat nya inlägg på hemsidan Paow.se, vilket också är ett annat…

Spread the love

Spread the lovePaulina Danielsson Ålder ^ Paulina Maria Denisé Danielsson, mer känd under sitt smeknamn “Paow”, är en svensk bloggare, influencer och tv-personlighet. Hon föddes i Tyreso den 14 oktober 1993, och hennes fullständiga namn är Paulina Maria Denisé Danielsson. Sedan 2009 har Danielsson publicerat nya inlägg på hemsidan Paow.se, vilket också är ett annat…