Felix Herngren Familj

Spread the love

Felix Herngren Familj ^ Felix Herngren blev förälder för första gången vid 24 års ålder och han har sedan dess fått ytterligare fem barn under loppet av 22 år. Han har tre barn med sin före detta fru Jenny Myrberg, som han skilde sig från 2003. Deras åldrar är följande: Fanny Myrberg är 30 år, Vera Myrberg är 25 år och Leo Myrberg är 21 år.

Felix Herngren Familj
Felix Herngren Familj

Veras deltidsarbete som skådespelare och filmstatist i Vasastan i Stockholm gav henne en biroll i filmen Varannan vecka, som regisserades av pappa Felix och släpptes 2006. Hon spelade rollen som en kanin i förklädnad i hans film H (2013), som handlade om en elev i hennes underår som gick ut genom fönstret och försvann.

Vera arbetade som regissörsassistent på Biggest of All, och hon gjorde sin regidebut som kommersiell regissör våren 2020 med en Johnny’s Mayo-reklam.

Vera Herngren, som nu är 25 år, har följt både sin storasyster och även sin pappas (!) fotspår. Hon är en framgångsrik affärskvinna. Som regissörsassistent har hon bidragit till en mängd olika produktioner, inklusive The Biggest of All och Bjornstad på HBO Nordic, för att bara nämna två av dem. Vera Herngren regisserade sin första reklamfilm för Johnny’s Mayo våren 2020. Reklamen var för Johnny’s Mayo.

Idag gifter Felix Herngren sig med sin mångåriga arbetskollega Clara Herngren. När de först blev tillsammans var Jenny Myrbergs ex-man, Felix, fortfarande gift med Jenny, och han var pappa till deras tre barn tillsammans. På grund av hur människor mår har spänningarna på jobbet börjat stiga.

I våras var Clara Herngren, Vera Herngrens bonusmamma, en av de första som önskade Vera Herngren en grattis på 50-årsdagen. Ex-frun råkade höra älskarens kärleksförklaring till den andra personen.

Samtalet mellan Felix och Clara som varade i femton minuter hördes av Felix fru, som då satt i bilen med honom och råkade prata i telefon vid tillfället. Han hade redan erkänt för Clara hur mycket han avgudade henne, liksom hans önskan att avsluta sitt äktenskap med sin nuvarande partner.

Efter att hennes hjärta befriats fick Clara ett nödsamtal från Jenny Myrberg som sa att hon behövde prata med Felix om Clara. Jenny ville prata med Felix å Claras vägnar. Som en direkt följd av denna olyckliga händelse började saker och ting komma ur kontroll på julaftonskvällen. Enligt Felix Herngren har krigsyxorna lagts ner och alla står nu på god fot med varandra.

Det finns lite mer för vissa människor. Å andra sidan äger Vera en betydligt större mängd av det. Människorna som följde Clara på sociala medier var entusiastiska över hur hon var “den mest modiga, roliga och coola kvinnan du någonsin kan önska dig.”

Felix Herngren Familj
Felix Herngren Familj

Veras personliga liv kompliceras av det faktum att hon är gift med Carl Rydén, en musiker vars imponerande rekord inkluderar samarbeten med Ricky Martin, David Guetta och Galantis & NGHTMRE. Carl har hunnit bli 26 år. Veras Instagram är helt övertaget av bilder på hennes familj och vänner, med inte en enda bild på sig själv. Å andra sidan var hennes bonusmamma, Clara, nöjd när hon fyllde för några veckor sedan. Detta berodde på att hon var bonusbarnet.

Hans tre yngsta barn, Bill, 15, Iris, 10, och Lisa, 8, kommer från hans första äktenskap, som var med författaren Clara Herngren, som då var 48 år. Nils, som nu är 21 år och är Claras unge från ett tidigare förhållande, har Herngren som sin biologiska pappa. Vilken underbar samling individer!

Enligt hennes profil på den professionella nätverkswebbplatsen LinkedIn har Fanny Herngren-Rosén, som nu är 30 år, ett jobb på filmproduktionsföretaget Soderberg Agentur, som grundades av hennes pappa. Den roll av Alex dotter Wilma som Iris spelade i Solsidan kan vara den som folk minns mest om henne.

Leo arbetar som kundansvarig för låneförmedlingsföretaget Zensum AB och är bosatt i Saltsjöbaden som ligger utanför Stockholm. Dessutom dök han upp i Hundraåringen som ung pojke på kyrkogården och spelade rollen som en karaktär som gick ut genom fönstret och försvann. Hans bonusmamma och mamman till hans äldre syster önskade honom också en grattis på födelsedagen.

Båda de äldsta döttrarna har valt att göra karriärer inom filmbranschen. Ändå sker huvuddelen av deras arbete bakom kameran. Vera Herngren har redan arbetat med uppmärksammade produktioner som Biggest of All och Bjornstad, medan Fanny Herngren-Rosen för närvarande är anställd på Söderberg-byrån.

På Veras 25-årsdag i år skickade Clara sina födelsedagshälsningar och lyckönskningar för framtiden.

För den som följer filmens framsteg, “Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann”, som regisserades av Herngrens pappa 2013, Fanny, äldsta daughter, spelar en liten roll i filmen.

Fannys personliga liv kretsar kring hennes förhållande till William Rosén, som är 32 år, och deras dotter Milou, som är 1 år. Familjen Rosén är bosatt i Stockholms kungliga Djurgrden. När klockorna i kyrkan på Djurgrden ringde var det Herngren, Fanny och Williams stolta far, som skickade fotografier från kyrkan på Djurgrden.

Felix Tobias Herngren, som föddes den 4 februari 1967, är mest känd för sitt arbete som regissör, ​​skådespelare och författare. Han uppträder dock också som ståuppkomiker. Han är mest känd för sitt arbete i den svenska TV-drama-komediserien Solsidan, som han också producerade och spelade i. Den svenske regissören och skådespelaren Mons Herngrens yngre bror,

Felix Herngren Familj
Felix Herngren Familj

Dessutom är Herngren skribent och regissör av filmen “The Hundred Year Old Man Who Climbed Out the Window and Appeared”, som har visats i över 40 länder och har tjänat över 50 miljoner dollar på biljettförsäljning i dessa länder tillsammans. När han var liten gästade han det svenska barn-tv-programmet Sen kvall med Luuk.

Spread the love

Spread the loveFelix Herngren Familj ^ Felix Herngren blev förälder för första gången vid 24 års ålder och han har sedan dess fått ytterligare fem barn under loppet av 22 år. Han har tre barn med sin före detta fru Jenny Myrberg, som han skilde sig från 2003. Deras åldrar är följande: Fanny Myrberg är…

Spread the love

Spread the loveFelix Herngren Familj ^ Felix Herngren blev förälder för första gången vid 24 års ålder och han har sedan dess fått ytterligare fem barn under loppet av 22 år. Han har tre barn med sin före detta fru Jenny Myrberg, som han skilde sig från 2003. Deras åldrar är följande: Fanny Myrberg är…