Isabella Löwengrip Gravid

Spread the love

Isabella Löwengrip Gravid;- Sommaren 2020 inledde influencern Isabella Lowengrip, som då var 30 år, och undervattensfotografen Paul Sundvik, som då var 53 år gammal, ett romantiskt förhållande som skulle fortsätta resten av livet. Isabella, som redan har två barn, har tidigare nämnt att hon skulle vilja utöka sin familj, och i det här inlägget förklarar hon planen hon har på plats för att göra detta till verklighet.

Isabella Löwengrip Gravid
Isabella Löwengrip Gravid

Gillis kommer att bli en underbar förebild för sina framtida syskon! Själva handlingen att skriva om det har fått tårarna att rinna nerför mitt ansikte, och jag kan inte stoppa dem. Vi är imponerade över omfattningen och prakten av den, och vi ser med stor förväntan fram emot dess ankomst. Den 13 april, dagen efter att jag når den 13:e graviditetsveckan, väntas den nya bebisen komma.

Isabella Lowengrip är en av de mest kända bloggarna och affärskvinnorna i Sverige; trots att hon bara har bloggat sedan hon var tonåring har hon redan nått denna framgångsnivå. Sedan dess har hon byggt upp en anhängare av hängivna fans som följer hennes varje steg, både i hennes yrkesliv och i hennes privata liv. De är fans av både hennes karriär och hennes personliga liv.

Hon har varit i ett långvarigt förhållande med Paul Sundvik i lite mer än ett år och hon lägger ofta upp bilder på de två på sociala medier. Å andra sidan, om Isabella har sista ordet, då blir de två snabbt tre.

Då ska jag och Paul få ett barn som är tre år och vi kommer att ha hållit ett stort bröllop (förutsatt att jag klarar av händelsen trots min fyrkantiga ångest) (om jag lyckas ta mig igenom det med min ruta ångest). Man får lov att fantisera såklart. Vi vill köpa ett fritidshus i Sverige och en bostad på Lidingö som ligger nära vattnet.

Både Sally och Gillis är nu 13 år gamla, och på grund av den höga efterfrågan på deras tjänster bland yngre kunder kan de inte ta emot alla yngre barn. Jag har bestämt mig för ett nytt organisatoriskt ramverk för mitt företag och arbetar just nu med att omsätta det i handling. Som jag nämnde häromdagen är det faktiskt ganska befriande att mina mål och ambitioner har minskats.

Förutom att skriva en bok om självhjälp innehåller författarens tidigare verk titlarna Egoboost! och Babyboost! Under hela sitt liv har hon varit tvungen att ta itu med flera företags misslyckanden såväl som sin egen bortgång vid flera tillfällen. Dessutom har hon fått ta itu med misslyckandet i flera relationer.

De av er som har läst mina tidigare inlägg om Natural Cycles, en preventivmetod som erbjuds av företaget och som fungerar som en preventivmetod såväl som ett sätt att planera en graviditet, vet att vi följde den metoden.

Det tog ett tag för Gillis och jag att bli gravida och jag kunde inte ta ett ägglossningstest eftersom resultatet aldrig var positivt. Så den här termometern och appen var bra eftersom vi kunde spåra två ägglossningar. Efter andra ägglossningen blev jag gravid.

Fantastisk. Eftersom Odd, Gillis och jag ska äta middag ute för att fira våra graviditeter vattnas det i munnen bara jag tänker på hur mycket jag vill dela med mig och så klart visa er min växande mage. Jag får dock vänta med att göra det till senare eftersom jag får vänta tills dess.

Isabella Löwengrip Gravid
Isabella Löwengrip Gravid

Under sin tid på framgångspodden delade Isabella med sig av sina förutsägelser för en nära och avlägsen framtid. På frågan om hon planerar att skaffa fler barn svarar hon att hon just nu undersöker ytterligare investeringsmöjligheter med större företag och att hon även jobbar på att skriva en egen bok, som hon gärna visar andra när den är färdig.

Snälla räkna med mig. Det skulle vara underbart om vi kunde. I år var den ursprungliga planen, men vi har redan fått reda på att vi kan behöva vänta lite längre än väntat. När det kommer till urvalsprocessen och uppfylla kraven är vi nästan framme. Vi delar mycket av samma värderingar. Hon kan inte hålla tillbaka sin spänning över hur mycket hon trivs.

Det kommer att finnas mycket lidande och dysterhet under hela mitt liv. När man vunnit utmärkelser har man utan tvekan varit under en stor press och upplevt mycket smärta. Hon citeras i Expressen att “det har varit dåligt länge”. [Citat behövs]

Isabella erkänner att hon har problem med svartsjuka i programmet “Tillsammans med Stromstedts” som går i TV4 och båda medverkar i programmet. Hon säger att hon aldrig tidigare varit svartsjuk, men eftersom hennes vänner tror att de har hittat “den ena” har hon börjat agera misstänksamt.

Enligt Paul, när han läste Isabellas memoarer, var han tvungen att lära sig om de relationer hon hade haft tidigare. Paul gör följande observation om avsnitt: “Jag får inte nämna några av mina ex, det är verkligen känsligt för Isabella.”

Till slut erkänner Isabella att orsaken bakom det är att hon är livrädd för att bli lämnad. Under presentationen erkänner hon att hon är livrädd för att skiljas från dig och säger: “Jag är livrädd att någon ska komma och ta dig ifrån mig.”

Däremot är jag och Odd nöjda med oss ​​själva! Det här var något som jag hade sett fram emot och planerat länge, men det visade sig ändå vara det bästa som någonsin kunde ha hänt mig. Vi har för närvarande ingen information om könet på barnet som kommer att födas i november.

Det finns ingen annan potentiell pappa för vårt barn som skulle kunna vara en bättre förebild än den vi har valt för honom. Jag kan inte vänta med att föda mitt första barn. Det har blivit helt naturligt ända sedan vi implementerade det första gången i början av mars. Jag hade precis den här överväldigande känslan av lugn och belåtenhet, tillsammans med en lätt yrsel. Vi kan inte vänta med att lägga vantarna på den nya bebisen!

Isabella Löwengrip Gravid
Isabella Löwengrip Gravid

Det kommer att vara ett gap på 17 månader mellan Gillis och den nya tomten, som är förtätad och spännande på samma gång. På grund av att jag var ett plus har det varit en utmaning för oss att dölja denna information för dig. Vi har dock bestämt oss för att fortsätta tävla fram till vecka 12. Att ha förmågan att göra anspråk på något så massivt som vårt eget är fortfarande en tillfredsställande upplevelse. Det är nu omöjligt att dölja det faktum att ens mage är utställd eftersom det inte finns någon annanstans att gömma sig.

Spread the love

Spread the loveIsabella Löwengrip Gravid;- Sommaren 2020 inledde influencern Isabella Lowengrip, som då var 30 år, och undervattensfotografen Paul Sundvik, som då var 53 år gammal, ett romantiskt förhållande som skulle fortsätta resten av livet. Isabella, som redan har två barn, har tidigare nämnt att hon skulle vilja utöka sin familj, och i det här…

Spread the love

Spread the loveIsabella Löwengrip Gravid;- Sommaren 2020 inledde influencern Isabella Lowengrip, som då var 30 år, och undervattensfotografen Paul Sundvik, som då var 53 år gammal, ett romantiskt förhållande som skulle fortsätta resten av livet. Isabella, som redan har två barn, har tidigare nämnt att hon skulle vilja utöka sin familj, och i det här…