Caroline Seger Flickvän

Spread the love

Caroline Seger Flickvän;- Caroline Seger, som nu är 35 år, har sedan barnsben vetat att damfotboll handlar om mycket mer än bara ett spel. Detta är något som hon har kommit överens med. Seger var en ihärdig mittfältare som fungerade som kapten för Linkopings FC 2005 till 2009. Han gick i pension 2009. Under Segers fem år som huvudtränare i Linköpings slutade klubben topp fyra i Damallsvenskan vid fyra olika tillfällen.

Caroline Seger Flickvän
Caroline Seger Flickvän

2009 valde USA Victory att tävla i EM i fotboll för damer som sin officiella representant. I den inledande matchen mot Ryssland var hon ansvarig för att göra matchens tredje mål, vilket resulterade i 3-0 i slutresultatet. Hon gjorde också ett mål i den andra matchen mot Italien, men domaren bedömde att det inte skulle räknas.

trots att hon blev uttagen till matchens spelare. Två år innan EM-starten gjordes valet att låta Seger ersätta Victoria Sandell Svensson som lagkapten. Detta beslut fattades två år tidigare. De kom på andra plats 2008, men de vann tävlingen året därpå. Dessutom tog laget hem Svenska Cupen-trofén 2006, 2008 och 2009.

Mittfältaren och lagkaptenen för Sveriges landslag diskuterar att växa upp med en jobbig syster och att klara av en förödande familjehändelse i intervjuserien “med Frida”, som går ikväll på Sportkanalen. Diskussionen kommer att fokusera på mittfältarens erfarenheter av sin uppväxt i Sverige. Eftersom hon inte kunde hjälpa sin syster lämnade upplevelsen henne med djupa känslomässiga ärr.

På grund av att hon är fyra år äldre än jag började det hela när jag var åtta år. I avsnittet av Sportkanalen med titeln “med Frida” reflekterar Caroline Seger över hur hemsk situationen var vid den tiden. Caroline Seger.

Dina föräldrar bör vara din främsta källa till inspiration och styrka på grund av allt de har gått igenom och hur hårt de har arbetat för att vara där de är idag. Även om de försökte sätta upp en front var det tydligt att de hyste en hel del ilska. Vi har inget annat val än att trycka på för Carros skull. Hon tror att det är så eftersom man alltid har haft som mål att bli perfekt.

När Caroline Seger tilldelades utmärkelsen Diamantbollen i november var det väntat att hon skulle hålla ett passionerat tal. Hon tillägger att när hon var yngre försökte hon dölja hur hon faktiskt kände men misslyckades. Victory ifrågasätts om varför hennes liv och hennes systers liv är så olika. Som svar på en fråga om kärlek nämnde hon inte några kvinnor vid något tillfälle i sitt svar.

Som jag antydde tidigare, hade jag pratat med några olika män. Det var absolut oacceptabelt för någon att fråga om mitt romantiska liv på något sätt. Under sin långa diskussion med Topphalsa berättar Seger om sitt intresse för damfotboll, sin systers kamp med missbruk och sitt förflutna.

Caroline Seger Flickvän
Caroline Seger Flickvän

Det var inte nödvändigt för mig att vara tonåring när jag fortfarande spelade fotboll, och festdroger fanns inte för att jag hade min fotboll. Eftersom sport var så viktigt för mig kunde jag inte umgås med mina vänner eftersom jag helt enkelt inte hade tid. När jag var i tonåren var jag inte den friskaste personen. Trots att några av oss rökte cigaretter och tog några drinkar såg fotbollen till att situationen inte blev överstyr.

Jag tycker att det är otroligt att du kunde gå förbi det, komma tillbaka efter så många år av skräp och börja leva ditt liv igen efter att ha övervunnit dessa hinder. Det är den största bedriften i mitt liv, och summan av alla medaljer och erfarenheter jag har fått gör det mer än värt besväret. Caroline Seger blir överväldigad av känslor när hon uttrycker hur mycket hennes hälsa och lycka betyder för henne idag. Det säger hon samtidigt som hon torkar tårarna ur ögonen.

Carolines syster, Seger, är just nu i Frankrike för att se världscupen och har hängt med henne för allra första gången. Hon konstaterar i avsnittet att “det betyder mycket för mig” på grund av allt som vi två har varit med om tillsammans.

Under intervjuns gång berättar Caroline Seger om vilka förväntningar hon har på sig själv i sitt yrkesliv och vilken press hon känner att leva upp till dessa förväntningar. Hennes positiva och glada uppträdande är bara en del av en mångfacetterad personlighet.

Du kommer så småningom att bli en expert på att hitta information allt eftersom. Min stolthet ligger inte i det idag. Mina vänner fick problem som en direkt följd av att jag engagerade dem i en lögn som jag berättade. Det fanns bara ett val kvar, och det var att komma undan.

Fischers prestation från föregående år var anmärkningsvärd för ett antal beundransvärda egenskaper. Efter det tog jag mig dit. Trots allt tog jag det svåra beslutet, efter ett så svårt år, att acceptera priför första gången i min yrkeskarriär.

Caroline Seger Flickvän
Caroline Seger Flickvän

Vad mig beträffar har jag aldrig en gång frågat om någon annans tillgivenhet för mitt arbete. Å andra sidan delar Seger med sig av en spännande historia om de svåra åren hon tillbringade i Frankrike, hur hon lyckades undvika de grymmaste homofoberna och vad hon har stora förhoppningar om framtiden.

Spread the love

Spread the loveCaroline Seger Flickvän;- Caroline Seger, som nu är 35 år, har sedan barnsben vetat att damfotboll handlar om mycket mer än bara ett spel. Detta är något som hon har kommit överens med. Seger var en ihärdig mittfältare som fungerade som kapten för Linkopings FC 2005 till 2009. Han gick i pension 2009.…

Spread the love

Spread the loveCaroline Seger Flickvän;- Caroline Seger, som nu är 35 år, har sedan barnsben vetat att damfotboll handlar om mycket mer än bara ett spel. Detta är något som hon har kommit överens med. Seger var en ihärdig mittfältare som fungerade som kapten för Linkopings FC 2005 till 2009. Han gick i pension 2009.…