Anders Eberhardt Familj

Spread the love

Anders Eberhardt Familj;- Anders Eberhardt, som var 60 år och hans bekant samt en före detta arbetskamrat, dömdes för mord. Tvisten som började om en bilnyckel och resulterade i dödsskjutningen involverade ett skjutvapen. Han befanns skyldig till mord, väpnat rån och flera andra allvarliga brott, och han dömdes till sexton års fängelse.

Anders Eberhardt Familj
Anders Eberhardt Familj

Efter händelsen skars kroppen upp och dess delar var utspridda runt området. Man upptäckte att mänskliga kvarlevor kan ha hittats i både Karlbergskanalen och Junibacken i Stockholm. Det finns en möjlighet att de sverigedemokratiska folkmordslagstiftarnas verksamhet motiverades av nationalistisk stolthet. Det finns full insyn i informationens underliggande källor.

Anders Eberhardt brydde sig inte om att söka hjälp efter att NN hade gått bort. Istället gick han med strategin att stycka den döda kroppen med en mängd olika redskap som en yxa, såg, kniv och sax. Tingsrätten menade i sitt beslut att detta följdes av andra omhändertaganden vid olika tidpunkter och platser.

Offret, som var 60 år och bodde i Nyköping, sköts av Eberhardt i offrets hem; offret hade känt Eberhardt mycket länge. Därefter körde han till Stockholm, där han plockade isär kroppen och dumpade dess delar i vattendrag mitt i stan.

Eberhardt har hävdat att skottlossningen var resultatet av en olycka, trots att han har erkänt att det var han som var ansvarig för hans kamrats död. National Forensic Center gjorde inga observationer eller kommentarer efter att ha analyserat pistolens prestanda. Gärningsmannens beskrivning kom inte till rättens belåtenhet förrän efter det åttonde förhöret, så detta tog ett tag.

Enligt en källa med kännedom om fallet som uttalat sig under villkoret av anonymitet var den mördade och Anders Eberhardt båda attraherade av samma kvinna. Det finns ett ord som går runt om att polisdetektiver tycker att detta specifika tillvägagångssätt är mycket spännande.

Anders Eberhardt, tidigare medlem i Sverigedemokraterna från Nyköping, befanns skyldig till mord, fredskränkning och grovt vapenbrott och fick ett straff på sexton års fängelse för sina brott. Ett år tidigare begick han mordet på en jämnårig kille i Nyköping genom att skjuta honom i huvudet, sedan styckade kroppen och slängde bitarna.

Eberhardt tror att offret sköts i huvudet av en olycka, trots att han erkände att han skjutit mannen. Eberhardt slapp ett livstidsstraff i fängelse eftersom han hjälpte polisen med deras utredning och berättade var pistolen bland annat fanns.

Den 20 september 2021 hittade dykare som arbetade i Karlsbergskanalen en bit av en kropp flytande i en soppåse. Polisen avslöjade ytterligare två kroppsdelar en kort stund senare utanför Junibacken på Djurgrden, men resten av kroppen har i nuläget inte hittats.

Anders Eberhardt Familj
Anders Eberhardt Familj

Till följd av hur noggrann utredningen var har domstolen mycket liten tilltro till det uppdraget. Enligt chefsjuristen visar det faktum att avlossningen av detta specifika vapen krävde en betydande mängd kraft att det gjordes med avsikt för att få skottet att avlossas. Detta konstaterades under hela utredningen.

I lördags häktades den misstänkte, identifierad som Anders Eberhardt, medlem i SD-partiet, och åtalades för många mord. I nuläget finns det väldigt lite information tillgänglig om mordet. Det finns en chans att den som mördades och lagmannen från SD hade känt varandra under en betydande tid.

Aktuellt Fokus har upptäckt att myndigheterna utreder om mordet på något sätt kunde ha motiverats av en nationalistisk hederskultur. Denna information lämnades av en källa.

Myndigheterna är tveksamma till att antingen bekräfta eller misskreditera de rapporter som har cirkulerat om ett möjligt motiv. Polisavdelningens pressjour säger att polisen undersöker alla möjliga orsaker till brottet. De säger också att förundersökningen hålls hemlig för att skydda människors integritet.

Anders Eberhardt Familj
Anders Eberhardt Familj

När vi ringer polisens pressavdelning berättar de att de utreder alla tänkbara orsaker till händelsen och att utredningen behöver förklara vad som kan ha hänt. “Utredningen måste visa vad som eventuellt har hänt”, säger polisens pressavdelning.

Spread the love

Spread the loveAnders Eberhardt Familj;- Anders Eberhardt, som var 60 år och hans bekant samt en före detta arbetskamrat, dömdes för mord. Tvisten som började om en bilnyckel och resulterade i dödsskjutningen involverade ett skjutvapen. Han befanns skyldig till mord, väpnat rån och flera andra allvarliga brott, och han dömdes till sexton års fängelse. Efter…

Spread the love

Spread the loveAnders Eberhardt Familj;- Anders Eberhardt, som var 60 år och hans bekant samt en före detta arbetskamrat, dömdes för mord. Tvisten som började om en bilnyckel och resulterade i dödsskjutningen involverade ett skjutvapen. Han befanns skyldig till mord, väpnat rån och flera andra allvarliga brott, och han dömdes till sexton års fängelse. Efter…