Lena Hallengren Sjuk

Spread the love

Lena Hallengren Sjuk;- “Lena Hallengren har lagt ner enormt mycket arbete och har arbetat ständigt för att bekämpa coronapandemin det senaste året.” Hon har visat mycket visdom och skicklighet genom att engagera sig i nyhetskonferenser, ge intervjuer, göra digitala resor över hela landet och så vidare under denna tuffa era för vår nation.

Lena Hallengren Sjuk
Lena Hallengren Sjuk

Lena Hellengren, socialminister, fick det oväntade beskedet i mars föregående år. Hon fattade beslutet att avslöja sin sjukdom för allmänheten nästan omedelbart.

Runt julen 2020 märkte hon en knöl i sitt vänstra bröst och hade en bra uppfattning om vad det var. Åtminstone tänkte jag på det. Under större delen av ett år hade hennes hand varit orörlig. Faktum är att hon var helt obekant med den känslolösa Men vänta lite, verkar det inte ha försvunnit?

Lena Hallengren funderar på styrkan i sin egen förmåga att kontrollera sig själv. Det var dock en riktigt hektisk tid på arbetsplatsen. Hennes insatser mot coronaviruset övervakades av henne som socialminister, som också var ansvarig för folkhälso- och hälsovårdsinsatser.

Till slut hade hon inget annat val än att acceptera klumpens existens. Det är viktigt att undersöka detta.

På en torsdag fick patienten beskedet att tumören var elakartad. Hon hade tagit sin make till Kalmar länssjukhus.

Min gissning är att han var ännu mer chockad än jag. trots verkligheten att man aldrig kan vara helt förberedd på någonting förrän det verkligen händer. Jag kände en konstig känsla så fort läkaren sa ordet cancer; något sådant här händer mig inte så ofta.

Trots att hon var en av de viktigaste statsministrarna vid tidpunkten för coronakrisen, sjukskrev hon sig inte.

Utan tvekan har detta haft en vidsträckt inverkan på mitt liv. Det andra som förvånade mig var möjligheten att fortsätta arbeta efter cellgifter och strålbehandling.

Förutom cellgifter och strålbehandlingar opereras Lena Hallengren för sin cancer.

När hon gick till Instagram hyllade hon vikten av hemtjänst och uttryckte entusiasm över framtiden för hennes ministerium.

För den vård jag fått på Länssjukhuset i Kalmar, samt att jag har kunnat fortsätta arbeta under hela denna period är jag mycket tacksam.

Som ett resultat har hon valt att överge sin blonda peruk och istället visa upp sin nya hårfärg på Instagram.

Hon hade haft en blond peruk på sig, men nu när hon ska visa upp sitt nya hår på Instagram har hon tagit bort det.

Hon menar det verkligen när hon skriver i inlägget “Nu får peruken stanna i lådan.”

Ett antal personer har kommenterat inlägget med hjälp av hjärtemojis. Bland dem finns socialförsäkringsminister Ardelan Shekarabi och utbildningsminister Anna Ekström.

Det finns många hjärtliga känslor i kommentarerna. Kommentarer från framför allt regeringskollegorna Ardalan Shekarabi och Anna Ekström har varit hjärtslagna.

Behandlingen för Lena Hallgren omfattade kirurgi, strålning och kemoterapi. Hon har valt att ge upp sin blonda peruk och istället visa upp sin nya hårfärg på Instagram.

Lena Hallengren Sjuk
Lena Hallengren Sjuk

Kommentarsfältet spricker i sömmarna av innerliga känslor och beundran. Både Ardalan Shekarabi och Anna Ekström, som också sitter i regeringen, gjorde uppriktiga kommentarer.

Lena Hallengren fick diagnosen bröstcancer under våren i år samtidigt som hon arbetade mycket med coronautbrottet.

Enligt min läkares fynd har jag bröstcancer i stadium 3B. Efter att ha opererats för att ta bort en bröstcancertumör gav hon en intervju till TV4 om sin upplevelse. Hennes resonemang för att skriva om sin upplevelse efter operationen var enkel: “Eftersom cellgiftsbehandlingen börjar under våren tänkte jag dela med mig av min erfarenhet.”

Hennes cytostatika- och strålbehandlingar avslutades i början av oktober, vilket sammanföll med Rosa Bandets månad. Efter det bestämde hon sig för att gå in mer i detalj på sina hälsoproblem.

Oavsett hur du känner dig, vad du tycker eller hur du behandlas för bröstcancer så har alla något att erbjuda. Det finns ett bidrag att göra. För att citera Aftonblade, “Om du kan underlätta och bidra och vara till hjälp för andra, då…” sa hon tidigare.

Det har utan tvekan haft en betydande inverkan på mitt liv. Jag hade dock ingen aning om att cellgifts- och strålbehandlingarna inte hade påverkat dess vanliga drift.

“Cancer är en sjukdom som kan drabba vem som helst när som helst.” Efter Stefan Lofvens uttalande om att Lena Hallengren skulle gå vidare som Sveriges socialminister samtidigt som hon har behandling kommer hon att göra det.

Min strålbehandling är också klar för mig just nu. Alla ni, särskilt de som följer mig här (“Instagram är där hon delar med sig av sina skrifter”), har varit oerhört stödjande under hela min behandling, och jag skulle vilja tacka er alla för det.

Hon avslöjade sin cancerdiagnos för allmänheten i april. Trots eftersom hon var en av de viktigaste statsministrarna vid tidpunkten för coronakrisen, sjukskrev hon sig inte.

Lena Hallengren Sjuk
Lena Hallengren Sjuk

Hela tiden har jag sagt att jag är vid god hälsa. Enligt Lena Hallengren, som pratat med Goteborgs-The Mail, kan hon nu se att hon var tröttare när hon började i terapi i våras, även om hon inte mådde särskilt dåligt då.

Spread the love

Spread the loveLena Hallengren Sjuk;- “Lena Hallengren har lagt ner enormt mycket arbete och har arbetat ständigt för att bekämpa coronapandemin det senaste året.” Hon har visat mycket visdom och skicklighet genom att engagera sig i nyhetskonferenser, ge intervjuer, göra digitala resor över hela landet och så vidare under denna tuffa era för vår nation.…

Spread the love

Spread the loveLena Hallengren Sjuk;- “Lena Hallengren har lagt ner enormt mycket arbete och har arbetat ständigt för att bekämpa coronapandemin det senaste året.” Hon har visat mycket visdom och skicklighet genom att engagera sig i nyhetskonferenser, ge intervjuer, göra digitala resor över hela landet och så vidare under denna tuffa era för vår nation.…