Marit Paulsen Barn

Spread the love

Marit Paulsen Barn;- Stina Morian, Ulf Haring

Marit Eli Paulsen var en politiker och författare som ursprungligen kom från Norge men senare flyttade till Sverige. Som ett resultat av att Paulsens farföräldrar hade tyska anor var han medveten om de bedrövliga levnadsförhållanden som tyskfödda norrmän tvingades utstå under den nazistiska ockupationen av Norge under andra världskriget.

Marit Paulsen Barn
Marit Paulsen Barn

Marit Paulsen gick bort i måndags, enligt dottern Stina Morian, som pratat med den danska tidningen DN. Under tiden ger hon inga ytterligare kommentarer; hon hänvisar dock till ett uttalande från familjen.

Enligt ett uttalande från familjen gick hon tyst bort på Mora lasarett efter en utdragen sjukdom. Hennes make, Sture Andersson, som varit hennes livskamrat i mer än 50 år, fanns vid hennes sida när hon gick bort.

Andre vice ordförande och företrädare för äldrefrågor 1998 blev Paulsen medlem i Folkpartiet, och hon tjänstgjorde i den egenskapen fram till 2007, under vilken tid hon befordrades till posten som andre vice ordförande.

Under omröstningen 1994 var Marin Paulsen en annan berömd person som stödde integration i EU. I avsnittet av “Här är ditt liv” som sändes på torsdagskvällen gav Marit Paulsen, en EU-lagstiftare som är 70 år och känd för sin expertis inom vapensmed, ett annat perspektiv.

Hon tog upp ämnet i programmet efter att ha upptäckt att hennes mamma hade ett förhållande med en tysk officer under andra världskriget. Efter att kamerorna stängdes av fortsatte hon bara med att klargöra vad som faktiskt hade hänt.

Min mamma togs som gisslan av medlemmar i den norska motståndsrörelsen under kriget. Hon avslöjar att det var vanligt på den tiden att raka håret på kvinnor som hade sex med en fiende. Hon säger att detta gjordes som ett tecken på skam.

Marits olika prestationer har lett till att hennes familj uttryckt sin tacksamhet och stolthet över henne. “I vår sorg är vi glada och stolta över de många bidrag Marit gjort”, skrev de. “I vår sorg är vi glada och stolta över Marits många insatser.”

1973 knöt Yttermalung, Marit Paulsen och Sture Andersson ihop säcken och blev man och hustru. Det blev totalt tio barn till följd av äktenskapet; dessa inkluderade biologiska, adopterade och fosterbarn.

Marit Paulsen, politiker och författare, har enligt uppgift avlidit, enligt Expressen. Marit Paulsen, som var 82 år gammal, gick bort.

Marit Paulsen Barn
Marit Paulsen Barn

Marits mamma, farmor, farmor och till och med farmors farmor bidrog alla väsentligt till hennes familjs välbefinnande. Det är med djup sorg som Marits familj skriver till lokaltidningen för att förmedla sin uppskattning och stolthet för de många sätt som hon berikat deras liv.

Paulson lämnade Folkpartiet Liberalerna 1998 och gick med i Socialdemokratiska arbetarpartiet. Vid tidpunkten för sin avgång agerade hon som en andre vice ordförande och en taleskvinna för äldrefrågor. Mellan åren 1999 och 2004 var hon ledamot av Europaparlamentet.

Hon fick 51,5 procent av rösterna i valet till EU-parlamentet 2009 och återvände efteråt till parlamentet efter att ha blivit omvald som Folkpartiets förnamn.

Paulsen anses till stor del ha spelat en betydande roll i att Folkpartiet vann valet. Detta utöver det faktum att han fick flest “kryss” av någon kandidat.

Hon var framgångsrik i sitt försök att behålla sin plats i Europaparlamentet i den senaste omröstningen. Den 29 september 2015 tillkännagav Paulsen att han inte längre skulle tjänstgöra som ledamot av Europaparlamentet. Jasenko Selimovi valdes att fylla Paulsens plats.

Avtonbladets blogg har gjort det möjligt för paret, som har varit gifta sedan 1973, att hålla kontakten med varandra.

Under valet till Europaparlamentet som ägde rum 2009 stod hennes namn först på valsedeln, som representerade det liberala partiet.

Expressen frågade vad Marin Paulsen ville göra innan hon gick in i sina pensionsår vid 75 års ålder.

Det är min uppfattning att djurhälsolagen bör träda i kraft. Det finns för närvarande 39 riktlinjer och regler i kraft, vilket gör det till en extremt svår och tidskrävande uppgift att slutföra. Denna varierade grupp på 39 individer kommer så småningom att gå samman för att bilda en enda sammanhängande enhet. Hennes svar var: “Då förstår du att det är tekniskt och juridiskt komplicerat”, vilket jag tyckte var mycket insiktsfullt.

Med hänvisning till Marit Paulsen hänvisar han till anmärkningen från hennes familj. Hon avslutade sin skolgång genom att skriva in sig på Brunsvik Folkhögskola under åren 1970–1972, efter att ha arbetat på Smedjebackens Valsverk i sammanlagt sju år. 1972, en bok med titeln “Du, man?” publicerades.

Under det första året av prisets existens valde de svenska européerna Paulsen att representera sin grupp som deras första nominering till priset, som hade grundats 1995.

Hon hade outtröttligt arbetat för Sveriges inkludering i Europeiska unionen och som en symbol för uppskattning presenterades detta för henne. I folkomröstningen som ägde rum 1994 om EU-medlemskap var Paulsen en central figur för den yazidiska sidan av kampanjen. Hon lade fram sitt argument för att Sverige skulle införa euron som sin officiella valuta inför omröstningen 2003.

Familjens kull på tio medlemmar består av barn som föddes till familjen, adopterades och fostrades. Dessutom har Paulsen varit en drivande kraft inom miljö- och livsmedelsområdet, särskilt när det gäller problemet med djurtransporter och motsättningen mellan global matefterfrågan och minskad organisk produktion.

“Avvisade förfrågningar angående klanens storlek”, men han betonade att “kärlek är tjockare än blod”, som det stod i artikeln som publicerades om familjen i tidningen Expressen.

Marit Paulsen Barn
Marit Paulsen Barn

Hennes svar på dessa traumatiska upplevelser var romanen som publicerades 1979 under titeln Lilla Ida, som allmänt anses vara hennes mest kända verk. Paulsen flyttade sin familj från Norge till Sverige i början av 1960-talet.

Spread the love

Spread the loveMarit Paulsen Barn;- Stina Morian, Ulf Haring Marit Eli Paulsen var en politiker och författare som ursprungligen kom från Norge men senare flyttade till Sverige. Som ett resultat av att Paulsens farföräldrar hade tyska anor var han medveten om de bedrövliga levnadsförhållanden som tyskfödda norrmän tvingades utstå under den nazistiska ockupationen av Norge…

Spread the love

Spread the loveMarit Paulsen Barn;- Stina Morian, Ulf Haring Marit Eli Paulsen var en politiker och författare som ursprungligen kom från Norge men senare flyttade till Sverige. Som ett resultat av att Paulsens farföräldrar hade tyska anor var han medveten om de bedrövliga levnadsförhållanden som tyskfödda norrmän tvingades utstå under den nazistiska ockupationen av Norge…