Paolo Roberto Flickvän

Spread the love

Paolo Roberto Flickvän;- Elin Harkonen och Paolo Roberto var tillsammans i ett antal år innan deras uppbrott år 2020. Sedan dess har Elin gått vidare från sin tidigare pojkvän och är nu djupt kär i en ny man som heter Anthony Yigit.

Paolo Roberto Flickvän
Paolo Roberto Flickvän

Paolo Robertos liv vändes helt upp och ner när han greps av polisen i Stockholms stadsdel stermalm medan han stod utanför en nedgången lägenhetsbordell. Programledaren och företagsägaren förhördes i flera timmar medan de transporterades bak i en polisbil som användes av civila.

Den 15 maj 2020 häktades Paolo Roberto, 53, för brottet sexanskaffning på en lägenhetsbordell i Stockholm i stadsdelen stermalm.

Ett drygt år efter händelsen gjorde svenska dokusåpan “Svenska powerkvinor” på TV3 en intervju med Elin Harkonen, som var Paolo Robertos ex-flickvän vid händelsen.

Enligt vad hon säger i programmet har det hänt mycket i hennes liv det senaste året, och det har äntligen kommit ikapp henne.

Lillian Bagge håller med Elin Harkonen om att hon har varit alldeles för hjälpsam, och hon fortsätter med att säga att Lillian Bagge måste koncentrera sig mer på sig själv.

För första gången känner jag mig fylld av en kraftfull känsla av förbittring. Elin Harkonen hävdar att hon aldrig tidigare deltagit i aktiviteter av det här slaget.

Under sommaren 2020, medan Laila Bagge var i färd med att avsluta sin relation med Paolo Roberto, fick hon sitt första möte med Elin.

Den rumänska kvinnan, som då var 35 år gammal, erkände att hon betalat 1 500 norska kronor för trettio minuters sexuell aktivitet när hon ställdes inför anklagelserna i slutet av sessionen. Efter det började hela hans liv falla isär i sömmarna.

Elin bröt nacken i en olycka när hon red. Hon är svår att knäcka som en nagel. Istället kom hon tillbaka med en hämnd i huvudet.

Paolo Roberto Flickvän
Paolo Roberto Flickvän

Gymnaster känner en känsla av stolthet över henne eftersom hon har den styrka, balans och uthållighet som krävs för att vara en bra gymnast. Hon är inte en som ska underskattas när det kommer till hennes förmåga att ta hand om sig själv.

Elin Harkonens intima krets av vänner och släktingar samlades för att stötta henne under denna svåra tid. Personer som var gifta med Lena Arrelov, Paolo Robertos exfru, innan hon skilde sig från honom 2008 finns med på listan. Lena Arrelov är 47 år gammal.

I början kände hon en attraktion till Elin eftersom hon var en dam som var engagerad i sin karriär.

Innan det började gå fel för honom var han på gång, efter att ha vunnit fyra raka matcher. Efter ett dödläge genom de första sex omgångarna, avslutade John Duckworth Roy Deharas kamp med en knockout i den andra omgången.

Matchen stoppades när Paolos tränare klagade till domaren att hans klient inte ville underkasta sig, vilket fick funktionären att avsluta tävlingen.

Hans nästa motståndare var den nuvarande mästaren i lätt mellanvikt i WBC, Javier Castillejo, och han slogs ut i den femte omgången av Castillejo. På resultattavlarna var Robertos namn nästan alltid negativt. Kampen stoppades medan Roberto var ute framför och ledde flocken.

Paolo Roberto och Elin Harkonen var partners under en betydande tid. År 2020 bestämde de sig för att avsluta sitt förhållande. Efter att ha brutit banden med sin tidigare älskare träffar hon just Anthony Yigit, som hon blev bekant med efter uppbrottet.

“Adult Talk with Smail” är namnet på en podcast som Smail är värd för, där han utforskar hur det är att vara vuxen i ett engagerat förhållande. Hon hävdar att det är första gången i hennes liv som hon känner kärlek till en annan person.

Efter att nyheten om skandalen kom var Paolo Roberto offentligt generad och som en direkt följd förlorade han jobbet på TV4. Utöver det kunde han inte få tillbaka någon av sina lukrativa reklam- eller partnerskapsarrangemang. Hans tidigare flickvän, Elin Harkonen, som nu är 26 år, snyftade okontrollerat när han gjorde slut med henne dagen efter.

I podcasten med titeln “Vuxenchatt med Smail” berättar hon om hur hon på sistone har kommit till insikten att hon upplever känslor av kärlek för första gången. Tidigare hade hon aldrig känt dessa känslor.

“De svenska maktkvinnorna” stod inför en svår fråga när de bröt banden med Paolo Roberto. I maj 2021 bekräftade Elin Harkonen denna information.

Å andra sidan är Elin Harkonen omgiven av snälla människor som du själv som ständigt påminner henne om att det inte är värt det att gå genom livet och känna sig nere på sig själv.

I juli 2021 blev Elin kär i Anthony Yigit, en professionell boxare som då var 29 år gammal.

Det verkade som om hennes “skyddsvägg” hade rasat, och å andra sidan väntade han på henne med vidöppna armar.

Varje tisdag klockan 21:00 Central European Summer Time (CEST), TV3, Viafree, och Viaplay kommer att sända ett avsnitt av “Swedish Power Ladies.”

I Elin och Paolos fall verkar det däremot som att tidens gång har läkt många ärr. Båda som nyligen framträdde på den andres sociala mediekanaler, utöver det tidigare tillkännagivandet på träningsprofilen, har återuppstått deras vänskap.

Även när man har ljugit för dig är det inte lätt att hålla igång en vänskap, men jag anser oss fortfarande vara vänner, och jag vill fortsätta vara vän med dig. Tidigare, i en intervju med Aftonblade, sa hon att hon mår bättre av det än vad hon gör om att ogilla och vara arg hela tiden.

Paolo Roberto Flickvän
Paolo Roberto Flickvän

Elin gick till sociala medier under hela sommaren 2014 för att prata om den nya kärleken hon hittat. Jag syftar på individen som aldrig har svikit mig i en tid av nöd och som aldrig misslyckas med att få mig att känna mig unik, viktig, attraktiv och älskad trots omständigheterna. Det här är personen jag pratar om. Upplevelsen var helt unik i jämförelse med allt annat jag någonsin har haft. “Skriver hon på en blogg.

Spread the love

Spread the lovePaolo Roberto Flickvän;- Elin Harkonen och Paolo Roberto var tillsammans i ett antal år innan deras uppbrott år 2020. Sedan dess har Elin gått vidare från sin tidigare pojkvän och är nu djupt kär i en ny man som heter Anthony Yigit. Paolo Robertos liv vändes helt upp och ner när han greps…

Spread the love

Spread the lovePaolo Roberto Flickvän;- Elin Harkonen och Paolo Roberto var tillsammans i ett antal år innan deras uppbrott år 2020. Sedan dess har Elin gått vidare från sin tidigare pojkvän och är nu djupt kär i en ny man som heter Anthony Yigit. Paolo Robertos liv vändes helt upp och ner när han greps…