Anis Don Demina Familj

Spread the love

Anis Don Demina Familj;- Han gick under artistnamnet Anis Don Demina, men han var mer känd som Anis Dhahir. Den 25 april 1993 gick han in i denna värld i Sverige. Anis Don Demina, en sändare och komiker i tjugoårsåldern, meddelade på onsdagskvällen att han och Filippa Toremo inte längre var tillsammans efter att ha dejtat i nästan ett år. Don Demina är 28 år gammal.

Anis Don Demina Familj
Anis Don Demina Familj

Hittills har allt varit väldigt roligt. Jag har fortfarande känslor för henne, och det är möjligt att de känslorna har blivit starkare med tiden. Hon är en underbar vän och följeslagare.

Den här berättelsen är fylld av början, katastrofer och det oändliga sökandet efter nya början. Alla dessa element är sammanvävda genom hela berättelsen. Min kropp vred sig i min stol när jag kom till insikten att jag inte visste något om dig.

Anis Don Deminas far sa sina sista ord till honom när han låg och dör 2014, och de kommentarerna betydde mycket för honom. när han var med i Melodifestivalen på småtimmarna och dansade till “Let’s Dance” och “Oro”.

Det var väldigt länge sedan jag fick chansen att titta på den. Det beror delvis på att jag har varit under för mycket press den senaste tiden. Trots det är det härligt att ha någon att chatta med och någon att mysa med i slutet av dagen efter en hård dag med inspelning, dans eller vad du nu kan ha gjort. Ännu bättre är att ha båda människorna på samma plats samtidigt.

Anis ologiska tänkande och kaotiska handlingar är ganska svåra att förstå. År 1993, i staden Sundsvall, fick Anis Don Dhahir namnet Anis Don Demina. På YouTube arbetar han bland annat som DJ, producent, musiker, videobloggare och programmerare.

Hon märker först och främst de underbara tiderna, men hon tar också upp de svåra situationer som diskuteras. Hon har ett snällt hjärta och är alltid beredd att hjälpa till. För att slutföra det var det flera tillfällen då jag var tvungen att avstå från sömnen och förbli vaken till tidigt på morgonen.

I augusti gjorde han uttalandet att hans make är “fullständigt stödjande” och att hon hejar på honom i allt han åtar sig. Några dagar senare skriver Anis Don Demina följande i ett blogginlägg:

Som 14-åring började Anis Demina spela under artistnamnet “Sajjk” på olika scener, bland annat Ungdomens hus. Freestyle-strider hölls på webbplatser som Ozone och Basementality, och han deltog i dem.

När han bara var 18 år gammal började han arbeta i klubbar som Movida i Dubai och Cirque Le Soir i London, där han också var bosatt då.

Han har lärt ut DJ att spela för en rad personer, bland annat Ida Warg och Samir Badran. Han skrev på ett kontrakt med Warner Music Group i augusti samma år.

Till slut bestämde jag och Filippa för att hålla kontakten på kompisnivå. Hon är en underbar människa i mina ögon, och jag har inget annat än beundran för henne.

Anis Don Demina Familj
Anis Don Demina Familj

Jag tvivlar inte på att det är så hon alltid kommer att vara. Jag försäkrar henne att jag alltid kommer att finnas där för henne, precis som hon är för mig. Saker och ting blir inte alltid som vi förväntar oss.

I juli föregående år deltog han i Peace and Love Festival som hölls i Borlänge. Don Demina bestämde sig för att inte tävla i Melodifestivalen efter att ha gjort ett gästspel i låten “Shuffla” av Samir och Viktor.

I Sverige nådde låten som nr 39 på singellistan.Anis Don Deminas låt “Summer” är ett uttryck för hans tillgivenhet för sin familj och vänner, och i synnerhet för sin mormor, Razak, som han betraktar som den sanna. hans livs kärlek. I december föregående år hade Anis Don Demina och Filippa Toremo sitt första möte med varandra. De bestämde sig för att förlova sig väldigt snabbt.

På grund av detta har hon blivit utsatt för en mängd olika upplevelser, varav några har varit humoristiska, medan andra har varit utmanande. Hon är medkännande och hjälpsam. Eftersom det finns mycket arbete att göra, har det funnits tillfällen då jag har varit tvungen att hålla mig uppe efter min normala läggdags. Å andra sidan är hon oerhört uppmuntrande och stödjer mig i alla mina aktiviteter, precis som jag är hennes.

Samarbetet mellan Demina och Rsa, “1+1”, kommer att släppas som singel av Demina den 20 mars 2020. Låten nådde sin högsta placering på den svenska singellistan, som var 96:a, där den också tog sin diagramdebut. Den 8 maj 2020 släpptes singeln “Naken”, som var ett samarbete mellan Demina och Timbuktu.

Till slut beslutade Filippa och jag att behålla vår kontakt på en mer avslappnad nivå som vänner. Mitt intryck av henne är att hon är en underbar person, och jag har inget annat än komplimanger att ge henne i detta avseende.

Låten debuterade på plats 23 på Spotify Sveriges topp 200-lista den 4 februari 2019. På Melodifestivalen 2020 framförde han en soloargivning av låten “Vem E Som Oss.” Demina kommer att delta i groch finaltävling den 7 mars 2020. Till sist slutade han på femte plats med totalt 82 poäng efter att ha tävlat i tävlingen.

Jag tvivlar inte på att det är så hon alltid kommer att vara. Jag försäkrar henne att jag alltid kommer att finnas där för henne, precis som hon alltid är för mig. Detta anges i novellen skriven av Don Demina med titeln “Vissa saker är bara inte menade att vara.”

Vid ett senare tillfälle avslöjade Toremo för sina följare på Instagram att hon och hennes ex-pojkvän inte längre var tillsammans. Under frågestunden frågade Anis Don Demina henne om de två fortfarande dejtade.

Vi är inte längre i en relation med varandra. Hon säger, “Anis är en underbar person, men jag är ledsen att säga att det inte fungerade mellan oss.” Anis kurdiska pappa träffade sin vitryska mamma i Ryssland efter att ha lämnat Gulfkriget i Irak. Hon är pianist och är intresserad av musikens historia. Anis är deras son.

De nygifta kom fram till att den idealiska platsen för deras smekmånad skulle vara Anis hemstad Sundsvall.

Året han fyllde ett år flyttade han till stadsdelen Jordbro i Stockholm med sina föräldrar, två av sina äldre syskon och ett av sina yngre syskon. Demina har uppträtt på en mängd olika platser över hela världen, inklusive Movida i Dubai och Cirque Le Soir i London.

Anis Don Demina Familj
Anis Don Demina Familj

2017 skrev han på ett skivkontrakt med Warner Music baserat på framgången med hans debutlåt “On My Mind”, som hade 1,5 miljoner uppspelningar under den första månaden som den var tillgänglig på streamingsidor. Hon spelade in en video som slog honom sommaren 2017, och den blev snabbt viral och fick Demina, en svensk artist och YouTuber, till framträdande plats.

Spread the love

Spread the loveAnis Don Demina Familj;- Han gick under artistnamnet Anis Don Demina, men han var mer känd som Anis Dhahir. Den 25 april 1993 gick han in i denna värld i Sverige. Anis Don Demina, en sändare och komiker i tjugoårsåldern, meddelade på onsdagskvällen att han och Filippa Toremo inte längre var tillsammans efter…

Spread the love

Spread the loveAnis Don Demina Familj;- Han gick under artistnamnet Anis Don Demina, men han var mer känd som Anis Dhahir. Den 25 april 1993 gick han in i denna värld i Sverige. Anis Don Demina, en sändare och komiker i tjugoårsåldern, meddelade på onsdagskvällen att han och Filippa Toremo inte längre var tillsammans efter…