Johanna Sjöberg Pojkvän

Spread the love

Johanna Sjöberg Pojkvän;- Fem civila poliser dyker upp framför Johanna och hennes pojkväns hem den dagen som hennes pojkvän inte kommer hem från jobbet. Hon får på ett par minuter reda på att hon sitter häktad misstänkt för att ha begått ett avskyvärt brott.

Johanna Sjöberg Pojkvän
Johanna Sjöberg Pojkvän

Efter att nyligen ha övergett Dubais överdådiga livsstil för kärlekens skull är hon hjälplös när hon glider djupare och djupare in i skuggorna när hon fortsätter att försvinna.

Johanna Möller, även känd som “Arbogakvinnan”, är 45 år och dömdes till livstids fängelse för mordet på sin far. Två journalister intervjuade henne nyligen på Ystadsanstalten där hon avtjänar sin mandatperiod.

Johanna Möller hoppas kunna få tillbaka pengarna hon spenderade på juridiskt ombud efter att inspelningarna av hennes samtal med åklagaren offentliggjordes i Rättegångspodden.

Johanna Möller har under de senaste åren varit föremål för en intervju som gjorts på Ystadsanstalten av journalisterna Thomas Sjöberg och Anders Nyström.

Jag har fått höra av polisen att jag inte bara är skyldig, utan också att jag är dement och en lögnare. De har också hjälpt min familj på liknande sätt. Johanna Möller hävdar att myndigheterna har sagt till hennes barn “Vi vet att din mamma ljuger” respektive “Din mamma är psykiskt sjuk”. “Din mamma är psykiskt sjuk”, var ett av uttalandena. Under utredningens gång

Programledaren för Rättegångspodden, Nils Bergman, lyckades få tillgång till Johanna Möllers intervjuer och som ett resultat har han sedan dess producerat fem avsnitt som innehåller inspelningar av de samtalen.

Under vårterminen som jag tillbringade som student på Ystadsanstalten fick jag tillgång till alla deras föreläsningar. Dokumentären som de håller på att göra skulle kunna dra nytta av någon “behind the scenes”-video, enligt Nils Bergman.

I augusti 2016 hittades hennes pappa, Johanna Möller, död med 23 knivhugg medan han sov i sängen i den vackra semestervillan i Arboga. Hovrätten fann att hon var ansvarig för sin pappas död.

Mohammad Rajabi, den ensamkommande flyktingen som var Johanna Möllers älskare, väntade utanför hennes föräldrars sovrum i mörkret tills han hörde dem snarka innan han gick in.

De hade lyckats tvinga Mohammad att erkänna att han var i en annan persons sällskap. Det finns inga bevis för att jag var med honom, enligt Johanna Möller i en intervju som genomfördes av Rattegnspodden.

Johanna Sjöberg Pojkvän
Johanna Sjöberg Pojkvän

Dessutom knivhögg Rajabi Johanna Möllers mamma flera gånger; hon lyckades ändå överleva och kunde dirigera akutsjukvårdspersonalen till platsen i ambulansen där Johanna låg. Efter att ha befunnits skyldig och placerad på avrättningsraden,

Johanna Möller snyftar och blir en ljus scharlakansröd när hon beskriver den dåliga behandlingen hon fick under intervjuerna, vilket fick henne att rodna kraftigt och få tårar i ögonen.

I en av intervjuerna till podcasten hörs Johanna Möller säga ”Man kan inte döma individer utan ens minsta bevis och ha en åklagare som målmedvetet ljuger och levererar lögn efter lögn i hovrätten”, medan hon stryper tårarna. Möller talade medan hon intervjuades.

Det finns inte ett dugg av bevis som tyder på att åklagaren, Jessica Wenna, ljög för domstolen.

Hennes pojkvän, Mohammad Rajabi, befanns skyldig för att ha mördat sin far 2017 och dömdes till livstids fängelse för brottet. Rajabi lockade sin pappa till familjens semesterbostad i Arboga, där han mördade hennes far.

Dessutom avkunnades en skyldig dom mot henne för mordet på hennes man år 2015; han hittades död i Hjalmaren som ligger precis utanför deras fritidshus i Arboga.

Även om domen på livstids fängelse stod fast, upphävdes den ursprungliga domen om mord för makens död.

Johanna Möller blir överväldigad av känslor när hon snyftar: “Jag vill inte ha det på någon”, säger hon.

På grund av hur oroande realistiska varje aspekt av den här boken är, finner jag mig själv att önska att historien jag berättar var påhittad. Mitt livs splittring förvandlade min vardag till en skrämmande mardröm.

Frågan, “Hur kan du hålla hoppet vid liv i en situation som ser hopplös ut?” sprang genom mitt huvud. Finns det något som du helt enkelt inte kan hantera? Och vinner kärleken över allt?

Johanna Sjöberg Pojkvän
Johanna Sjöberg Pojkvän

Självbiografin skriven av Johanna Sjöberg, med titeln “Fängslad kärlek”, beskriver den mest utmanande tiden i hennes liv. Det här är en berättelse om kärlek som inte återlämnas, tillsammans med kontrasterande känslor av lycka och melankoli.

Spread the love

Spread the loveJohanna Sjöberg Pojkvän;- Fem civila poliser dyker upp framför Johanna och hennes pojkväns hem den dagen som hennes pojkvän inte kommer hem från jobbet. Hon får på ett par minuter reda på att hon sitter häktad misstänkt för att ha begått ett avskyvärt brott. Efter att nyligen ha övergett Dubais överdådiga livsstil för…

Spread the love

Spread the loveJohanna Sjöberg Pojkvän;- Fem civila poliser dyker upp framför Johanna och hennes pojkväns hem den dagen som hennes pojkvän inte kommer hem från jobbet. Hon får på ett par minuter reda på att hon sitter häktad misstänkt för att ha begått ett avskyvärt brott. Efter att nyligen ha övergett Dubais överdådiga livsstil för…