Lydia Sandgren Familj

Spread the love

Lydia Sandgren Familj ;- Lydia Sandgren är det korrekta namnet för henne. Det beslutades att hon skulle få Augustpriset för år 2020 som en hyllning till henne. Samlade verk, den första romanen skriven av Lydia Sandgren, är en berättelse om en ung kvinnas liv i Göteborg under 1970- och 1980-talen. Verket presenterar berättelsen ur den unga kvinnans perspektiv.

Lydia Sandgren Familj
Lydia Sandgren Familj

Efter publiceringen av hennes Samlade verk år 2020, fick hon ett brett erkännande som en förespråkare för litterär konst och utbildningsmöjligheter. Det förklarades varför boken valdes ut som vinnare av Augustpriset 2020. “Hon utvecklar sitt eget litterära universum och fyller det sedan med en mängd levande detaljer.

Lydia Sandgren började arbeta med romanen som sedan dess fått mycket beröm från både recensenter och läsare när hon bara var 22 år. En premiär som ägde rum under våren väckte stor uppmärksamhet.

Det tog elva år att färdigställa boken “Samlade verk”, som är på 700 sidor. Hon började skriva på romanen ungefär samtidigt som hon skrev in sig på psykologiska institutionen vid Göteborgs universitet.

Den försvunna Cecilia står i centrum för det triangeldrama som utspelar sig i Göteborgs svartklubbar (sunkhak) och universitetsbibliotek. Hon är den centrala figuren som alla karaktärer kretsar kring. Ens kärlek till att skriva kan göras känd för världen genom deras samling av verk. ” Besök följande länk för mer information du kan behöva:

För ett år sedan började hon hyra det vitmålade kontoret vid Vasaplatsen i centrala affärskvarteren i Göteborg. Det tog henne lång tid att stapla böcker och anteckningsböcker på två Ivar-hyllor. Ställ en burk snabbkaffe i närområdet i köket så att den är tillgänglig för alla.

Nästan omedelbart efter det blev hon samlingspunkten för en av de mest säregna kulturdebatterna under detta decennium. Sa Beckman i Daily News uttryckte skepsis över komplimangerna från hennes medarbetare: Hade Lydia Sandgren i själva verket skrivit ett verk som var anmärkningsvärt?

Dessutom fanns det ett antal önskemål om intervjuframträdanden, deltagande i paneldiskussioner och föreläsningsengagemang. För att hantera epidemins nya verklighet fick den välkända romanförfattaren Lydia Sandgren, som även arbetar som psykolog och sektionsledare på den mentalpoliklinik där hon arbetar, tillbringa mer än heltid där.

Det var något som krävde att jag började min utbildning från början. Jag började med några odefinierade begrepp och bilder i mitt huvud. Jag antecknade varje tänkbar information i ett datordokument som jag kallade “fragment”. Hon förklarar att det är härifrån tankarna kom och fortsätter sedan:

Det tog mig lång tid att kamma igenom hundratals sidor med tryckta fragment på papper för att lägga ut dem på golvet i en logisk ordning. På en vägg i mitt hem gjorde jag anteckningar om potentiella kapitelämnen.

Hennes tankar inkluderade inte några tidigare erfarenheter i processen att skapa en roman. Hennes “hybris” bidrog också till den långa färdigställandetiden, tror hon.

Lydia Sandgren Familj
Lydia Sandgren Familj

Jag ville skriva en berättelse som utspelar sig under en rad olika epoker. Jag är villig att lägga en stor summa pengar på det här resultatet.

Jag placerade Seven Chair vid en arbetsstation som gav utsikt över spårvagnslinjerna i närheten. En Lamino stol kan finnas i vrån. Hon hade tidigare bara kunnat skriva på platser som kaféer, hennes sovrum eller källaren i ett semesterhus; nu skulle hon för första gången i sitt liv ha ett alldeles eget arbetsrum.

Jag har fått mycket uppmärksamhet och uppskattning, men det förnekar inte att jag har lagt ner tio års hårt arbete. Samtidigt tillåter detta en att bibehålla lämplig koncentrationsnivå under arbetet.

Eftersom jag har haft den mentala bilden av mig själv som författare ända sedan jag var barn, har den där branschen eller företaget alltid verkat som om det borde ha varit min. Eftersom det är en integrerad del av vem jag är, har det en betydande inverkan på hur jag förstår världen som omger mig. Jag har mycket arbete som hopar sig på mitt skrivbord, och jag måste få det gjort.

Trots detta fanns det lite tid kvar för framtida skrivande efter succén med debutromanen Samlade verk. Det var mycket som hände på den tiden. Det var mycket som hände. Hon firade publiceringen genom att gå ut och äta lunch med en kollega. De hade blivit ett par i slutet av natten.

Innan hon blev publicerad författare skrev hon hela sitt liv i fullständig avskildhet. När hon väl blev publicerad författare upptäckte hon dock att hon fick kämpa för att hitta en halvtimme att skriva, antingen på morgonen eller på kvällen.

Å andra sidan, när vintern rullade på året innan var jag så sliten att jag bara ville gå to säng. Efter en lång dag på jobbet upptäckte jag att jag inte kunde formulera några tankar eller meningar när jag kom hem. På grund av detta brydde jag mig inte ens om att gå upp ur sängen när larmet gick på morgonen. Jag kom till min första patient i exakt rätt ögonblick.

Åtminstone inte med flit; du hittar inte henne använda göteborgsdialekten i något av hennes skrivna verk. Hon hävdar att det inte går att få till det eftersom de stilmässigt krävda förändringarna skulle vara för svåra och tidskrävande.

Lydia Sandgren Familj
Lydia Sandgren Familj

Trots detta kom hon fram till att hon skrivit “bra” istället för “bra” eller “bra”. Begreppet “Bamba”, som är göteborgsdialekten för skolmatsalen eller barnmaten, kan inkluderas.

Spread the love

Spread the loveLydia Sandgren Familj ;- Lydia Sandgren är det korrekta namnet för henne. Det beslutades att hon skulle få Augustpriset för år 2020 som en hyllning till henne. Samlade verk, den första romanen skriven av Lydia Sandgren, är en berättelse om en ung kvinnas liv i Göteborg under 1970- och 1980-talen. Verket presenterar berättelsen…

Spread the love

Spread the loveLydia Sandgren Familj ;- Lydia Sandgren är det korrekta namnet för henne. Det beslutades att hon skulle få Augustpriset för år 2020 som en hyllning till henne. Samlade verk, den första romanen skriven av Lydia Sandgren, är en berättelse om en ung kvinnas liv i Göteborg under 1970- och 1980-talen. Verket presenterar berättelsen…