Koningin Elizabeth Ziek

  • 1
Spread the love

Koningin Elizabeth Ziek:- Elizabeth I werd geboren op 7 september 1533 in Greenwich, Engeland, een stad niet ver van Londen. “Virgin Queen” en “Good Queen Bess” zijn twee van haar bijnamen. Haar dood vond plaats op 24 maart 1603 in de stad Richmond, Surrey. Elizabeth I stond bekend als “de maagdelijke koningin” tijdens haar regeerperiode als koningin van Engeland, die duurde van 1558 tot 1603.

Koningin Elizabeth Ziek
Koningin Elizabeth Ziek

Deze periode staat bekend als het Elizabethaanse tijdperk, en het is in deze tijd dat Engeland zich actief liet gelden als een belangrijke Europese macht in de politiek, handel en kunst. Britse kunst had zijn “Gouden Eeuw” in deze periode.De moeder van prins Charles, koningin Elizabeth II, is de machtigste vrouw ter wereld. De koningin is ook de grootmoeder van prinsen William en Harry, twee van ‘s werelds meest bekende royals. Om nog erger te maken, ze is de moeder van prinses Diana, van wie prins Charles afstamt. Ze genoot de langste regeerperiode van een Britse monarch in de geschiedenis.

In 2015 overtrof ze koningin Victoria, die 63 jaar had geregeerd, als de machtigste vrouw in de wereldgeschiedenis. Koning Bhumibol Adulyadej van Thailand stierf op 13 oktober 2016, waardoor Elizabeth II de monarch is met de langste regeerperiode in de geschiedenis. Zeventig jaar regeerde de Thaise monarch.

Blijkbaar was het de bedoeling dat de 86-jarige koningin van Engeland een militaire ceremonie in Swansea bijwoonde om St. David’s Day te vieren. Het evenement was gepland als een eerbetoon aan de beschermheilige van Wales. Ze brengt het weekend door in Windsor, waar haar toestand de komende dagen nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Omdat dit in ieders belang is, zal het gebeuren.

Sally Bedell Smith schildert een uniek beeld van haar onderwerp door een schat aan vertrouwelijke papieren en interviews te ontginnen die nog nooit eerder openbaar zijn gemaakt. We hebben ontdekt dat Elizabeth een deskundige en toegewijde expert is in haar branche.

Ze heeft een stevige greep op zowel het verleden als het heden, evenals de delicate evenwichtsoefening die haar persoonlijke en professionele leven is. Nooit eerder waren we in staat om zo dicht bij koningin Elizabeth II te komen, de langst regerende monarch in de geschreven geschiedenis en de matriarch van de Windsor-lijn.

Tijdens zijn plechtige eed zwoer de nieuwe monarch de grondwettelijke principes in het hart van de natie hoog te houden, zeggende: “Zoals de koningin zelf deed met zo’n onwankelbare overtuiging, zweer ik mezelf nu ook plechtig, gedurende de resterende tijd die God mij geeft.” [Citaat nodig]

Elizabeth’s mix van bedrog, durf en grootse zelfvertoon genereerde vurige uitingen van trouw en hielp de natie te verenigen tegen externe indringers, zelfs toen haar kleine koninkrijk werd bedreigd door diepe interne verdeeldheid. Elizabeth’s openbare demonstratie van vertrouwen diende ook om het land in het gezicht van buitenlandse vijanden te verzamelen.

Dit hielp de verdediging van het land beter op te staan ​​tegen buitenlandse vijanden. Alle lof die ze tijdens haar leven en in de decennia na haar dood ontving, was niet alleen een onbedoelde uitstorting van liefde. Ze kreeg deze liefde terwijl ze nog leefde en in de jaren, decennia en eeuwen nadat ze stierf.

Bezorgd over de gezondheid van de koningin hebben de koninklijke artsen verzocht om onder strikt medisch toezicht te blijven. Ze geven er de voorkeur aan de koningin in de nabije toekomst in handen van een arts te houden. De bovengenoemde details zijn opgenomen in een persbericht dat donderdag door Buckingham Palace is uitgegeven. Koningin Elizabeth II, die op het punt staat 96 jaar te worden, zal blijven wonen in Balmoral Castle in de Schotse Hooglanden.

Gezien haar precaire gezondheid heeft de koningin het de afgelopen maanden rustig aan gedaan. Volgens het bevel van haar huisarts belde ze om veel aanstaande afspraken te annuleren. De media hebben zich de afgelopen maanden steeds meer gericht op de gezondheid van Elizabeth en die tendens zal naar verwachting aanhouden. De gezondheid van de koningin verhinderde haar om deel te nemen aan een van de evenementen die deze zomer werden gehouden ter gelegenheid van de 70e verjaardag van haar toetreding tot de troon. Deze zomer is alles gebeurd.

Zij en haar zus, prinses Margaret Rose, moesten het grootste deel van hun tijd tijdens de Tweede Wereldoorlog doorbrengen, weg van hun ouders en het gevaar van het bombarderen van Londen. Ze werden op deze manier beschermd zodat ze niet zouden worden blootgesteld aan de bomschade in Londen. Windsor Castle, de Royal Lodge in de buurt van Windsor en Balmoral Castle in Schotland waren hun hoofdverblijfplaatsen. Daarnaast gingen ze een tijdje naar Schotland.

Hoewel ze niet de ongecontroleerde macht had waar renaissance-vorsten vaak over fantaseerden, oefende ze wel haar recht uit en verdedigde ze standvastig haar recht om belangrijke beleidsbeslissingen te nemen namens de staat en de kerk. Ze deed dit zonder het soort absolute autoriteit waar renaissance-monarchen alleen maar van konden dromen.

Ze was zeer effectief ondanks het feit dat ze niet de totale macht had die renaissancekoningen zochten. Het is niet voor niets dat de tweede helft van de 16e eeuw in Engeland gewoonlijk het Elizabethaanse tijdperk wordt genoemd; heeft zelden een alleenstaandeft zo’n diep uniek stempel op het collectieve leven van een heel tijdperk. In dit tijdperk regeerde Elizabeth I over Engeland.

De moeder van de prinses had haar vertrouwen gesteld in een gouvernante genaamd Marion Crawford, en Marion Crawford leidde de prinses onder haar waakzame toezicht op. De opleiding van prinses Anne omvatte ook geschiedenislessen van C.H.K. Marten, die later de provoost van Eton College werd. Ze maakte ook gebruik van de kansen die reizende muziek- en taalleraren boden.

Nadat Elizabeth haar van immoraliteit en verraad had beschuldigd, liet Elizabeths vader haar moeder vermoorden voordat Elizabeth drie werd. Voordat Elizabeth drie werd, doken de beschuldigingen op. Henry stond er ook op dat zijn huwelijk met Anne Boleyn nietig zou worden verklaard door een handeling van het Parlement, wat werd gedaan. Rooms-katholieken hebben altijd zo gedacht, dus zijn dochter Elizabeth is haar hele leven als buitenechtelijk kind neergekeken.

De gezondheid van koning George VI ging in de zomer van 1951 geleidelijk achteruit. Dus prinses Elizabeth viel hem bij tijdens de Trooping of the Color en andere officiële evenementen. Ze werd monarch in 1953. Zij en de hertog brachten Kerstmis door in Engeland voordat ze in januari 1952 op tournee gingen door Australië en Nieuw-Zeeland.

Koningin Elizabeth Ziek
Koningin Elizabeth Ziek

Tijdens de reis gingen drie maanden voorbij. Aan de andere kant hoorden ze dat de vorst op 6 februari 1952 afstand had gedaan van de troon, toen ze in Sagana, Kenia waren. Toen ze in Kenia waren, leerden ze erover. De vreselijke gebeurtenis die hen overkwam, vond plaats in de loop van hun reis.

Spread the love

Spread the loveKoningin Elizabeth Ziek:- Elizabeth I werd geboren op 7 september 1533 in Greenwich, Engeland, een stad niet ver van Londen. “Virgin Queen” en “Good Queen Bess” zijn twee van haar bijnamen. Haar dood vond plaats op 24 maart 1603 in de stad Richmond, Surrey. Elizabeth I stond bekend als “de maagdelijke koningin” tijdens…

Spread the love

Spread the loveKoningin Elizabeth Ziek:- Elizabeth I werd geboren op 7 september 1533 in Greenwich, Engeland, een stad niet ver van Londen. “Virgin Queen” en “Good Queen Bess” zijn twee van haar bijnamen. Haar dood vond plaats op 24 maart 1603 in de stad Richmond, Surrey. Elizabeth I stond bekend als “de maagdelijke koningin” tijdens…