Roxeanne Hazes Zwanger

  • 1
Spread the love

Roxeanne Hazes Zwanger:- Roxeanne, die zichzelf de dochter van Dré noemt, post op haar Instagram-account een reflectie op 4 juli 2018. Ik herinner me dat ik deze foto op Instagram uploadde en dat veel mensen zeiden: “Oh, je gaat binnenkort bevallen.” Het was hartje zomer en ik had een gewicht van honderd kilogram (kg) bereikt. Ik had geen idee dat ik zes dagen later zou bevallen van de mooiste en goedhartige jongen ter wereld. “

Roxeanne Hazes Zwanger
Roxeanne Hazes Zwanger

Pas op als iemand snel contact met je opneemt via WhatsApp. Oplichters gebruiken vaak de rechtvaardiging dat ze een negatieve ervaring hebben gehad en willen verifiëren dat jij het bent door een betaling van één cent te vragen. Helaas heeft niet iedereen die gebruik maakt van verkoopsites als Marktplaats goede bedoelingen. Oplichters laten liever geen sporen achter, dus handelen ze liever buiten verkoopsites.

Toen ik onlangs ziek was, en tijdens mijn optreden aangaf dat ik de meet and greet deze keer moest overslaan, begrepen mijn fans zoveel. Iedereen klapte en schreeuwde, en daarna voelde ik me beter. Mijn shows zijn geweldig, en de mensen die ik ontmoet zijn super lief. Helemaal ontspannen zijn is altijd een uitdaging in mijn vak, maar ik probeer zoveel mogelijk leuke dingen te doen. ‘Ga weg hier, meid!

“Alleen het feit dat we het feit dat we in verwachting zijn niet hebben verborgen, maakt me blij dat we er zo open over zijn geweest.”Roxeanne en haar minnaar, Erik Zwennes, begonnen vrij snel een gezin nadat ze met elkaar uitgingen. De zangeres onthult dat ze een miskraam heeft gehad, maar dat ze gedurende deze moeilijke tijd kracht put uit haar partner.

Gedurende die tijd was Erik bijzonder behulpzaam en Roxanne realiseerde zich dat ze de persoon had gevonden met wie ze de rest van haar leven zou moeten doorbrengen. Hij zette zijn mannelijkheid opzij en was op veel verschillende manieren een enorme steun voor mij. Op dat korte moment was ik er heel zeker van dat jij het was. Kort gezegd, jij bent de vader van mijn kinderen en de man van wie ik meer hou dan van wie of wat dan ook in de hele wereld.

Bovendien deed hij het op zo’n bijzondere en hartverwarmende manier dat het de hele wereld voor mij betekende. Het voelde alsof hij alles had opgegeven wat hem tot een man maakte om mij echt te kunnen helpen. Ik ben dankbaar voor zijn inspanningen. Toen heb ik eindelijk twee en twee bij elkaar gebracht en besefte: jij bent het. Je bent niet alleen de vader van mijn kinderen, maar je bent ook de man die ik elke dag van mijn leven heb doorgebracht met ‘zingen in de audio-opname’.

De zangeres erkent dat ze op deze manier blijft denken: “Het is niet zo dat ik mijn lichaam bijzonder aantrekkelijk vind – ik heb tenslotte net een kind gekregen, en hoewel mijn maag besmet is met tyfus, kan het me niets schelen dat. Ik ben Kylie Jenner niet, en ik heb geen behoefte om haar te worden.’

Op 10 juli beviel Rox van haar dochter Fender, wat zowel een zegen als een vloek was voor de dochter van André Hazes. “Met slechts drie keer duwen kwam mijn baby ter wereld en een uur later huilde ik al,” ik wil er nog een! “De zwangerschap van Rox was een gemengde zegen en een vloek voor de dochter van André Hazes.'”Eerder had ze een grapje gemaakt met Linda. man.

Het is al erg genoeg dat het leven duur is; nu kunnen aanstaande moeders de stretchbroek die ze nodig hebben niet eens in handen krijgen omdat Roxeanne een foto deelde van de online winkel waar ze ze regelmatig koopt. Het is al erg genoeg dat het leven duur is; nu is het nog erger dat het leven duur is.

Dit interview en deze ongelukkige gebeurtenis vonden allebei een paar maanden geleden plaats, maar we zijn blij te kunnen melden dat onze huidige foetus gezond is en dat we zonder enig voorbehoud van deze geweldige tijd genieten. Wij hopen dat u met ons mee wilt vieren! Ze was ervan overtuigd dat haar wens om een ​​gezin te stichten op een bepaald moment in de niet al te verre toekomst in vervulling zou gaan. Het lijkt me onvermijdelijk dat we het op een bepaald moment in de toekomst zullen meemaken.

Roxeanne Hazes Zwanger
Roxeanne Hazes Zwanger

Roxeanne geeft toe, na veel zelfonderzoek en oprechte reflectie, dat ze met succes tien kilo is afgevallen. Dit is onmiskenbaar het resultaat van de aanpassingen die ze heeft gedaan aan de manier waarop ze leeft. De dochter van André Hazes pronkt met trots: “Ik ben behoorlijk actief; sporten, diëten en gezond eten.” Dat is geweldig; je zou best tevreden met jezelf moeten zijn; je zou heel trots op jezelf moeten zijn. Ze heeft verklaard dat het enige dat ze zonder inspanning wil kunnen doen, haar sokken aantrekt, wat aangeeft dat ze niet veel gewichtsverlies nodig heeft. Toch kunnen we niet ontkennen dat ze prachtig is. Niet alleen aan de oppervlakte, maar ook intern!

Spread the love

Spread the loveRoxeanne Hazes Zwanger:- Roxeanne, die zichzelf de dochter van Dré noemt, post op haar Instagram-account een reflectie op 4 juli 2018. Ik herinner me dat ik deze foto op Instagram uploadde en dat veel mensen zeiden: “Oh, je gaat binnenkort bevallen.” Het was hartje zomer en ik had een gewicht van honderd kilogram…

Spread the love

Spread the loveRoxeanne Hazes Zwanger:- Roxeanne, die zichzelf de dochter van Dré noemt, post op haar Instagram-account een reflectie op 4 juli 2018. Ik herinner me dat ik deze foto op Instagram uploadde en dat veel mensen zeiden: “Oh, je gaat binnenkort bevallen.” Het was hartje zomer en ik had een gewicht van honderd kilogram…