Peter r. De Vries Vermogen

  • 1
Spread the love

Peter r. De Vries Vermogen :- Stephens, Peter R. Op 14 november 1956 werd in Aalsmeer de Vries ter wereld gebracht. Door spraakmakende zaken als de ontvoering van de Heineken-heren en de moordprocessen van Natalee Holloway en Joran van der Sloot, kreeg hij bekendheid en kreeg hij veel bekendheid. Peter en zijn vrouw, Jacqueline de Vries, zijn samen gezegend met twee kinderen. Hij heeft nooit geprobeerd te verbergen dat hij en zijn vrouw niet op de conventionele manier getrouwd zijn. Tegenwoordig is Peter ook hard aan het werk als voetbalmakelaar.

Peter r. De Vries Vermogen
Peter r. De Vries Vermogen

Dit zijn enkele woorden die Peter R. een hele tijd geleden heeft gezegd. De Vries was openhartig over de hoogte van zijn salaris. Daarin maakte hij onder meer bekend dat hij voor elk televisieoptreden dat hij maakt tussen de tweeduizend en vijfduizend euro verdient. Daardoor kreeg hij veel kritiek te verduren. Gezien het feit dat hij doorgaans slechts ongeveer 10 minuten per keer van iemands aandacht krijgt, is dit te verwachten.

Je vraagt ​​me regelmatig om rechtszaken bij te houden, wat niet zo simpel is als “kom binnen, vertel je verhaal, en je bent klaar, Kees.” “Dan lijkt een aanzienlijk deel van Nederland erop te rekenen dat je al die taken zonder betaling uitvoert. Dat je bij thuiskomst om twee uur ‘s nachts kunt zeggen: hoeven daar geen vergoeding voor te krijgen.” Dus dit is echt iets nieuws”, aldus Kees.

Peter R. de Vries is een vooraanstaand figuur op het gebied van criminologie en is veelvuldig te zien in diverse landelijke televisieprogramma’s. Hij is goed geïnformeerd over het onderwerp, maar hij aarzelt niet om zijn eigen standpunt te geven in de rapporten die hij schrijft.

Op 6 juli 2021 werd hij in het hoofd geschoten toen hij de Amsterdamse studio’s van RTL Boulevard verliet, waar hij als gast was verschenen, en werd hij naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht, waar hij in kritieke toestand bleef tot zijn dood negen dagen later. In 2005 richtte hij zijn eigen politieke partij op, maar die werd niet lang daarna ontbonden.

Het reportagewerk dat Peter R. de Vries doet voor RTLboulevard brengt aardig wat centen op, maar hoeveel is dit nu echt waard? Deze bekende criminele expert komt regelmatig in de media, dus er is altijd wel iets nieuws over hem te bespreken. Als het om bepaalde onderwerpen gaat, verbergt Peter zijn ongefilterde standpunten over het onderwerp niet in het minst.

De televisiecollega’s John en Linda de Mol, Beau van Erven Dorens, Humberto Tan, Matthijs van Nieuwkerk, Nicolette Kluijver, Nikkie Plessen, Dries Roelvink en Han Peekel van De Vries zijn allemaal aanwezig in de Amsterdamse schouwburg voor de dienst, die om 11 uur begon. uur vandaag. Ook Han Peekel was een van de mensen die De Vries kort voor zijn overlijden interviewde.

Door de fiscaal vriendelijke huisvesting van portretrechten in Nederland kan het land interessant zijn voor buitenlandse voetballers die nog niet in Nederland wonen. Dit is iets dat spelers en hun makelaars doen in landen als Cyprus, Hongarije, Bulgarije en Portugal.

Na zijn vertrek bij De Telegraaf in 1987 nam Peter R. de Vries het roer over van het weekblad Aktueel en maakte er een misdaadblad van. Hij loofde een beloning van 100.000 euro uit voor informatie die leidt tot een arrestatie in de ontvoering van en moord op Nymph Poolman, een Nederlands kind dat te zien is in het televisieprogramma Crime Time van Jaap Jongbloed. De Vries verliet De Telegraaf in 1987.

De gouden en glinsterende Emmy Award die hij in 2008 won voor de aflevering van Peter R. de Vries, misdaadverslaggever waarin Joran van der Sloot aan een undercover informant bekent dat hij betrokken was bij de verdwijning van het Amerikaanse schoolmeisje Natalee Holloway staat op een glazen plank in het midden van de bestanden.

In 1978 begon hij zijn loopbaan als journalist, waarbij hij werkte voor dagblad De Telegraaf, eerst in Den Haag en daarna in Amsterdam. Voordat hij in 1987 De Telegraaf verliet om hoofdredacteur van het weekblad Aktueel te worden, deed hij verslag van grote strafzaken in Nederland en richtte hij zich uiteindelijk op misdaadrapportage. Gedurende deze tijd werkte hij ook als verslaggever.

Peter r. De Vries Vermogen
Peter r. De Vries Vermogen

De uitzending van de bekentenis van Van der Sloot op verborgen camera door De Vries op 3 februari 2008 was het meest bekeken niet-sportprogramma in de geschiedenis van de Nederlandse televisie en werd in Nederland door 7 miljoen mensen bekeken. Daarmee was het het meest bekeken programma in de geschiedenis van de Nederlandse televisie.

Spread the love

Spread the lovePeter r. De Vries Vermogen :- Stephens, Peter R. Op 14 november 1956 werd in Aalsmeer de Vries ter wereld gebracht. Door spraakmakende zaken als de ontvoering van de Heineken-heren en de moordprocessen van Natalee Holloway en Joran van der Sloot, kreeg hij bekendheid en kreeg hij veel bekendheid. Peter en zijn vrouw,…

Spread the love

Spread the lovePeter r. De Vries Vermogen :- Stephens, Peter R. Op 14 november 1956 werd in Aalsmeer de Vries ter wereld gebracht. Door spraakmakende zaken als de ontvoering van de Heineken-heren en de moordprocessen van Natalee Holloway en Joran van der Sloot, kreeg hij bekendheid en kreeg hij veel bekendheid. Peter en zijn vrouw,…