Andrea Bocelli Ziek

  • 1
Spread the love

Andrea Bocelli Ziek:- Op 22 september 1958 kwam Andrea Bocelli in het Italiaanse gehucht Lajatico ter wereld. Als kind was hij al met muziek bezig. Op de prille leeftijd van zes begon hij zijn pianostudie. Hij leerde fluit en saxofoon spelen en werd naarmate hij ouder werd vaak gevraagd om te zingen op sociale bijeenkomsten en schoolevenementen. Hij was vanaf zijn geboorte visueel gehandicapt, maar een voetbalblessure nam zijn zicht volledig af toen hij 12 jaar oud was.

Andrea Bocelli Ziek
Andrea Bocelli Ziek

Volgens biografische details op zijn officiële website won Andrea Bocelli zijn eerste zangwedstrijd in 1970. Hij verbeterde zijn vaardigheden door te studeren bij Luciano Bettarini, die hem vocale training gaf. Als reactie op de krachtige aanmoediging van hun ouders ging Bocelli rechten studeren aan de Universiteit van Pisa en werkte daarna als een door de rechtbank aangestelde advocaat. Toen hij voor deze keuze stond, koos de begaafde zanger er echter voor om zijn professionele muziekcarrière voort te zetten. In plaats daarvan bleef hij studeren bij Franco Corelli en maakte hij de eindjes aan elkaar door piano te spelen in plaatselijke kroegen.

De documentaire over het leven van Andrea Bocelli, getiteld ‘The Music of Silence’, wordt binnenkort op dvd uitgebracht. Deze dvd staat gepland voor een release op 29 oktober 2018. In deze productie is Toby Sebastian Andrea. Als je naar deze prachtige biopic kijkt, krijg je een idee van hoe het was om Andrea Bocelli’s leven te leiden.

De Italiaanse tenor, Andrea Angel Bocelli, zong in zowel pop- als klassieke contexten. Een van de vele redenen waarom hij als een zeer succesvolle crossover-artiest wordt beschouwd, is dat hij de klassieke muziek naar de top van de wereldwijde hitlijsten heeft gebracht. Hij heeft veel cd’s uitgebracht die variëren van klassiek tot pop.

Zijn live optredens bij grote evenementen, zoals het NBA All-Star Weekend 2006 in Houston en de sluitingsceremonie van de Olympische Winterspelen van 2006 in Turijn, Italië, hebben hem geholpen bekendheid te krijgen en zijn fanbase op te bouwen. Deze twee shows gingen wereldwijd via live-uitzending.

Het concert werd beschreven als “een boodschap van liefde, herstel en hoop voor Italië en de rest van de wereld” in een verklaring van de organisatoren van het evenement. In een verklaring die voorafgaand aan het concert werd vrijgegeven, verklaarde Bocelli: “We kunnen het gewonde hart van de wereld omhelzen dankzij muziek die live wordt uitgezonden en die miljoenen mensen van over de hele wereld samenbrengt.”

Bocelli’s enthousiasme voor muziek begon op jonge leeftijd en hij pakte de piano op 6-jarige leeftijd. Zijn ouders steunden zijn muzikale interesses en uiteindelijk pakte hij de fluit, saxofoon, gitaar, trompet en drums op. En hij heeft ook negen volledige opera’s geschreven. Bocelli’s toon is rijk, robuust en aanpasbaar – een geschenk van God. Een spirituele hymne of een pop deuntje, hij kan ze allebei even gemakkelijk en perfect zingen.

Virginia Bocelli werd in 2012 geboren uit Veronica, twee jaar voordat het paar in het huwelijksbootje stapte. Virginia is Bocelli’s derde kind, maar zijn eerste dochter. De Italiaanse zangeres is vader van drie kinderen: twee met ex-vrouw Enrica Cenzatti, en één met ex-vrouw Veronica Berti. Andrea Bocelli trouwde in 2014 met zijn manager/vrouw Veronica Berti op een chique bruiloft in Toscane. Bocelli wordt vertegenwoordigd door zowel Veronica Berti als zijzelf.

Amos, zijn eerste zoon met Enrica, werd geboren op 22 februari 1995 en twee jaar later, op 8 oktober 1997, kreeg het echtpaar hun tweede zoon, Matteo. Amos en Matteo, hun zonen, zijn allebei getalenteerde muzikanten; Matteo heeft verschillende duetten met zijn vader opgenomen, waaronder de hitsingle “Fall on Me”, die te zien was in Disney’s The Nutcracker and the Four Realms. Amos heeft zijn vader ook begeleid op de piano in

Als het een week geleden is, gaat hij terug naar Toscane. Zijn vrouw zal niet beledigd zijn, want blijkbaar ziet een groep vrouwen in hem een ​​combinatie van Omar Shariff en Don Johnsson. Na slechts een jaar in het veld te hebben gewerkt, besloot Bocelli de wet achter zich te laten en zich uitsluitend te concentreren op zijn passie, muziek. Hoewel hij graag thuis was geweest bij zijn vrouw, heeft hij in plaats daarvan verschillende internationale reizen gemaakt.

Wat Andrea te zeggen heeft, is gewoon verbazingwekkend. Hij had net op Paaszondag gezongen voor een bijna lege kathedraal in Milaan, in een poging optimisme te verspreiden door de ongelijksoortige inwoners van de stad te verenigen. Als het gaat om het coronavirus, is Italië een van de Europese landen die het hardst door de ziekte worden getroffen. Drieduizend vijfhonderd of meer personen stierven.

De blinde zanger ging verder en zei dat hij niemand persoonlijk kende die op de intensive care was opgenomen, dus de situatie moet niet zo nijpend zijn als het klonk. De artiest zei: “Dus waar is dit allemaal voor?” Vervolgens vroeg Andrea mensen om de normen te overtreden om hun identiteit te verbergen en afstand te houden van anderen.

Hij was geboren met een zwak gezichtsvermogen en een voetbalgerelateerd ongeluk toen hij 12 jaar oud was, zorgde ervoor dat hij zijn gezichtsvermogen volledig verloor. Ondanks de tragedie die hem overkwam, kwam hij eruit met een verhoogde gevoeligheid en een verbeterd zelfgevoel, die beide in zijn muziek te horen zijn. Meer dan tachtig miljoen opnames van hem zijn over de hele wereld verkocht, en zijn uitvoering van het duet “The Prayer” met Celine Dion leverde hen een Oscar-nominatie op voor Best Original Song.

Andrea Bocelli Ziek
Andrea Bocelli Ziek

Voor de Olympische Winterspelen in Turijn zal Bocelli alleen “Because We Believe” uitvoeren. Amore, Bocelli’s aankomende cd, zal het duet “Because We Believe” bevatten wanneer het wordt uitgebracht op 31 januari 2006. Het bevat ook Bocelli’s werk met Christina Aguilera en Stevie Wonder.

Spread the love

Spread the loveAndrea Bocelli Ziek:- Op 22 september 1958 kwam Andrea Bocelli in het Italiaanse gehucht Lajatico ter wereld. Als kind was hij al met muziek bezig. Op de prille leeftijd van zes begon hij zijn pianostudie. Hij leerde fluit en saxofoon spelen en werd naarmate hij ouder werd vaak gevraagd om te zingen op…

Spread the love

Spread the loveAndrea Bocelli Ziek:- Op 22 september 1958 kwam Andrea Bocelli in het Italiaanse gehucht Lajatico ter wereld. Als kind was hij al met muziek bezig. Op de prille leeftijd van zes begon hij zijn pianostudie. Hij leerde fluit en saxofoon spelen en werd naarmate hij ouder werd vaak gevraagd om te zingen op…