Dilan Yesilgoz Kinderen

  • 1
Spread the love

Dilan Yesilgoz Kinderen;- Sigrid Kaag is benoemd tot minister van Financiën als opvolger van Wopke Hoekstra. Sigrid en haar man, Anis al-Qaq, zijn al heel lang getrouwd. Samen hebben ze vier kinderen grootgebracht: Janna (26 jaar), Makram (23 jaar), Adam (22 jaar) en Inas (16). (19).

Dilan Yesilgoz Kinderen
Dilan Yesilgoz Kinderen

Dilan Yesilgoz-Zegerius noemt Ankara, dat in Turkije ligt, zijn geboorteplaats. Hij werd daar geboren in het jaar 1977. Na gewerkt te hebben als gemeenteraadslid in Amsterdam en als expert bij Studio PowNed, stond ze in 2017 op nummer 19 op de VVD-kandidatenlijst. Ze verhuisde naar Nederland toen ze zeven jaar oud was en woont er sindsdien. Haar echtgenote, René Zegerius, moet dolblij zijn om dit nieuws te horen.

Na een periode van afwezigheid heeft het gezin zich weer in hun land van herkomst, Nederland, gevestigd. Janna ging naar de universiteit en behaalde al haar diploma’s in het Verenigd Koninkrijk. Ze woont nu in de stad Amsterdam in Nederland.

Haar jongste dochter is het enige gezinslid dat in het huis blijft wonen, terwijl haar twee zonen elders in Nederland zijn verhuisd, de oudste naar Wageningen en de jongste naar Rotterdam.

Mijn opvoeding was allesbehalve zorgeloos omdat de problemen van mijn ouders met verborgen armoede nooit werden erkend, en ik betwijfel ten zeerste of wij de enigen waren die dit hebben meegemaakt.

René Zegerius en Dilan Yesilgoz zijn sinds 2014 getrouwd en hebben net een woning gekocht aan de IJlanden in de wijk Amsterdam-Oost.

Ze bracht onlangs een manifest uit met negen andere biculturele vrouwelijke mediamakers waarin ze racisme en discriminatie in de industrie afkeuren en oproepen tot de oprichting van een Media Hotline voor Racisme en Discriminatie. In het manifest pleiten ze ook voor de oprichting van een mediameldpunt voor racisme en discriminatie.

Gibbs was de oudste van vier kinderen die in Hilversum zijn opgegroeid. Ze was de eerste van haar familie die werd geboren in Sint Maarten, van een Nederlandse vader en een Curaçaose moeder.

Staat u mij toe te verduidelijken wat ik bedoel als ik zeg dat in Nederland, als het om vacatures ging, iedereen eerst naar zijn eigen netwerk ging voordat hij verder ging.

Omdat ik een zwarte vrouw uit het Caribisch gebied ben, vond ik het erg moeilijk om het initiatief te nemen.

Na er even over nagedacht te hebben, is het overduidelijk dat er direct behoefte is aan een grotere diversiteit aan mensen en perspectieven en dat de meerderheid van de mensen dit wil.

Natasha Gibbs gelooft dat haar opvoeding als Jehovah’s Getuige een vormende ervaring was die heeft bijgedragen aan het vormen van wie ze is als persoon en als schrijfster. Ze ziet dit als een van de ervaringen die haar hebben gevormd tot wie ze is.

Het jaar daarop begon ze te werken voor NPO Radio 1 en Dolfijn FM. Het jaar daarop presenteerde ze Jouw Stad Amsterdam en Critix op FunX. Naast haar dienstverband bij de NTR is zij ook coördinator van het journalistennetwerk Caribbean Network.

Dilan Yesilgoz Kinderen

In een interview met Broadcast Magazine verklaarde de nieuwe presentator van “De Nieuws BV” op NPO Radio 1 Natasja Gibbs dat het even zou duren voordat ze zich op haar gemak zou voelen in haar vak omdat ze “zich misselijkmakend ongemakkelijk voelde en vaak absoluut walgde van haarzelf.”

Toen Natasja het nieuws hoorde, stelde ze vragen door te vragen: “Waarom is Giovanca nu de OP?” “Wat vindt u van de zussen Harlequin, Natacha en Giovanca, die allebei een prominente baan in de televisie-industrie hebben gehad ondanks het feit dat ze geen traditionele journalistieke achtergrond hebben?”

De VARA-gids had haar ondervraagd.

Natasja Gibbs krijgt eindelijk de eer die ze lang had moeten dragen voor de diversiteit in de media en zich uitsprak tegen discriminatie en machtsmisbruik op de werkvloer. Deze erkenning wordt nu gegeven aan Natasja Gibbs.

Als ze veel aandacht kreeg, ‘maakte ze een opmerking naar de groep.’ Vervelend. Bovendien wil ik Giovanca of Natacha, die allebei ontzettend hard werken, niet teleurstellen, maar er zijn momenten dat ik het gewoon niet meer aankan en de kamer uit moet. Ik bied hen bij voorbaat mijn excuses aan voor elke overtreding die dit kan veroorzaken.

In een vernietigende tweet verklaarde Gibbs dat het evenement was gepland “zodat iedereen bekend kan raken met zwarte radio-dj’s.” Hij stelde voor dat iedereen die geïnteresseerd is om zwarte mensen aan het werk te zien, naar FunX zou moeten gaan.

Na even nagedacht te hebben over de mogelijkheid dat uitzendingen van Denieuws BV ook op televisie te zien zouden zijn, verkent Natasja Gibbs de voor- en nadelen van het nieuwe formaat. “Dit is een perfect voorbeeld van de uitdrukking “geweldig en volkomen hip”, die dit correct definieert.

Toen ik net begon, werkte ik in de radio, een gebied waarin verbuiging en stilte erg belangrijk zijn, dus dit kan me af en toe een zogenaamd split-brain-moment geven. Bij radio zijn stembuiging en stilte vrij cruciaal.

Er zijn veel uitstekende vrouwen die werken in de mediasector, en het scala aan onderwerpen dat ze behandelen, wordt weerspiegeld in de diversiteit van hun presentatiestijlen. “

Ze bespreekt hoe de religie van haar ouders haar kijk op het onderwerp heeft beïnvloed. Dit is op geen enkele manier, vorm of vorm een omgeving waarin ik zou kiezen om tijd door te brengen.

Haar eerste baan in de journalistiek was bij RNW in de regio in 2011, toen ze daar als correspondent begon te werken. Dit markeerde het begin van haar carrière in de media. Zowel zij als haar moeder zijn geboren op het eiland Curaçao, dat in het Caribisch gebied ligt.

Dilan Yesilgoz Kinderen
Dilan Yesilgoz Kinderen

Ze schreef een artikel voor Het Parool over hoe ze ‘echt geloofde dat hij een eikel was’, maar nu zij en haar collega vrede met elkaar hadden gesloten, konden ze het goed met elkaar vinden.

Spread the love

Spread the loveDilan Yesilgoz Kinderen;- Sigrid Kaag is benoemd tot minister van Financiën als opvolger van Wopke Hoekstra. Sigrid en haar man, Anis al-Qaq, zijn al heel lang getrouwd. Samen hebben ze vier kinderen grootgebracht: Janna (26 jaar), Makram (23 jaar), Adam (22 jaar) en Inas (16). (19). Dilan Yesilgoz-Zegerius noemt Ankara, dat in Turkije…

Spread the love

Spread the loveDilan Yesilgoz Kinderen;- Sigrid Kaag is benoemd tot minister van Financiën als opvolger van Wopke Hoekstra. Sigrid en haar man, Anis al-Qaq, zijn al heel lang getrouwd. Samen hebben ze vier kinderen grootgebracht: Janna (26 jaar), Makram (23 jaar), Adam (22 jaar) en Inas (16). (19). Dilan Yesilgoz-Zegerius noemt Ankara, dat in Turkije…