Eric Gerets Ziek

  • 1
Spread the love

Eric Gerets Ziek:- Op 18 mei 1954 werd Eric Gerets geboren in de Belgische gemeente Lanaken, in de provincie Limburg. België is het land van herkomst voor Eric Gerets. Hij is nu 68 jaar oud en heeft betere dagen gekend. Eric Gerets, voormalig speler van het Belgische nationale team en huidige manager van de Qatarese club Lekhwiya FC, nam deel aan de sport voor zijn land.

Eric Gerets Ziek
Eric Gerets Ziek

Gerets maakte deel uit van de Belgische nationale ploeg. Gerets werd gescout toen hij amateurvoetbal speelde voor de club AA Rekem en werd toen uitgenodigd om zich bij Standard de Luik aan te sluiten. Gerets stemde ermee in om zich bij het team aan te sluiten en is nu officieel een speler van Standard de Luik. De grote verdediger maakte acht jaar deel uit van de ploeg, waarvan de laatste twee als aanvoerder. Hij werkte in totaal acht seizoenen voor het bedrijf.

Eric Maria Gerets, een voormalig speler van het Belgisch voetbalelftal, is nu de manager van het team. Zijn hele speelcarrière werd doorgebracht als rechtsback. Nadat hij zijn carrière als amateur begon bij AA Rekem, boekte hij professioneel succes bij Standard Luik en PSV.

De voormalige Eric Gerets vernietigde zijn vijanden, wekte angst bij zijn troepen en kalmeerde de woede van zijn woedende fanbase. In zijn huidige bestaan ​​is Eric Gerets 65 jaar en herstellende van een hersenbloeding. Als hij hierna kalm kan blijven, zal hij dat als een grote zegen beschouwen. En vanaf hier wordt het alleen maar erger. “Ik bid echt dat mijn situatie niet verandert. Als het erger wordt… We zijn gekomen om ons respect te betuigen aan de man die voor altijd zal worden beschouwd als de Leeuw van weleer.

De Belgische Gouden Schoen werd dat jaar geclaimd. Vanaf 1986 was Gerets een van de meest bekende spelers voor de Nederlandse club PSV en hielp hij hen tijdens zijn tijd daar vijf landstitels, drie Nederlandse bekers en de UEFA Europa Cup te winnen. Ook op internationaal niveau streden Gerets voor Nederland. Gerets speelde 86 jaar voor België en scoorde twee keer. Op dat moment maakte hij integraal deel uit van de groep.

Sinds Eric Gerets een vrij kleine hersenbloeding heeft gehad, is zijn reputatie geschaad. Sindsdien is zijn ster vervaagd in het publieke oog. Hoewel hij in relatieve afzondering leeft en zich in een zeer afgelegen deel van de stad bevindt, is de 62-jarige toptrainer nog steeds routinematig te zien in thuis- en uitwedstrijden van “zijn” standaard.

Eric Gerets Ziek

De grote leider van Standard en de Rode Duivels is op dit moment gestopt met professionele coaching. Als alternatief is hij vastbesloten om met volle teugen van zijn pensioen te genieten: “Momenteel ben ik de trotse eigenaar en manager van een bedrijf waar ik veel plezier aan beleef. Zo kan ik, nadat ik ‘s ochtends mijn krant heb gekregen, breng de hele dag door met vissen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je iets mist. Je zult nooit op een punt in je leven komen waarop je volledig tevreden bent met alles. Ik zou mezelf een vijf op tien geven voor mijn gedrag.

Ik had geen idee dat De Ketelaere zo fantastisch zou uitpakken. Noa Lang, onze Nederlandse vriendin die nu in Brugge woont, is gewoon uitzonderlijk. We slaakten een zucht van verlichting toen hij zondag niet speelgerechtigd werd tegen Standard”, constateerde Het Nieuwsblad-columnist Gerets.

Terwijl het gesprek voortgaat, zegt Gerets: “En ik denk dat de frontstopper uit Brugge, Hendry, ook sterk speelt.” Antwerpen zal moeten samenwerken om hun doel te bereiken. De ups en downs van het seizoen van Anderlecht waren naar mijn mening een beetje veel om te verwerken. De Felice Mazzu Union is zonder twijfel de meest verrassende van alle bruiloften ter wereld. Tijdens de lopende band wisten beide spitsen te scoren.

“Het probleem is dat ik in 2012 een hersenbloeding heb gehad, en hoewel het destijds niet veel impact had, irriteerde het me toch tot 2015. Maar sinds ik besloot vervroegd met pensioen te gaan, is het Het wordt geleidelijk erger. Er is de laatste tijd geen bal in mijn omgeving geweest, maar het heeft me er niet van weerhouden om veel tackles te maken. Ik eindig zo vaak plat op mijn gezicht dat het belachelijk is. “Gerets kan humor vinden in elke gegeven situatie.

Als gevolg daarvan kreeg hij de opdracht om drie weken te rusten. Toch besloot hij al na een week naar ons land te vliegen om zijn revalidatie af te ronden, tegen het advies van zijn arts in. De persoon verklaarde: “Als ik ergens geopereerd zou moeten worden, zou mijn eerste en enige keuze zijn geweest om het in België te laten doen”, wat aangeeft dat België hun voorkeursbestemming zou zijn geweest.

Eric Gerets Ziek
Eric Gerets Ziek

Het is moeilijk te geloven dat ik na een hersenbloeding in 2012 tot 2015 normaal kon blijven werken zonder noemenswaardige problemen. Maar sinds ik ben gestopt met de medicatie omdat de bijwerkingen ondraaglijk waren geworden, is het voor mij alleen maar erger geworden. Voormalig Al-Jazira Club-medewerker Gerets geeft een andere interpretatie. Hij straalde breed en zei: “Ik heb aan mijn slide-tackle-techniek gewerkt door oefeningen te doen zonder bal. Ik heb op elk moment geen controle over iets. “

Spread the love

Spread the loveEric Gerets Ziek:- Op 18 mei 1954 werd Eric Gerets geboren in de Belgische gemeente Lanaken, in de provincie Limburg. België is het land van herkomst voor Eric Gerets. Hij is nu 68 jaar oud en heeft betere dagen gekend. Eric Gerets, voormalig speler van het Belgische nationale team en huidige manager van…

Spread the love

Spread the loveEric Gerets Ziek:- Op 18 mei 1954 werd Eric Gerets geboren in de Belgische gemeente Lanaken, in de provincie Limburg. België is het land van herkomst voor Eric Gerets. Hij is nu 68 jaar oud en heeft betere dagen gekend. Eric Gerets, voormalig speler van het Belgische nationale team en huidige manager van…