Jelle Cleymans Vriendin

  • 1
Spread the love

Jelle Cleymans Vriendin:- Cleymans & Van Geel verschenen op de De Cooke & Verhulst Show om te vertellen over hun nieuwste cd. Vorig jaar eindigde de relatie van Jonas Van Geel met Evelien Bosmans, met wie hij een kind deelt. Het echtpaar woonde al enige tijd als getrouwd stel samen.

Jelle Cleymans Vriendin
Jelle Cleymans Vriendin

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel vormden de band Cleymans & Van Geel. Onlangs brachten ze een nieuw album uit, dat Gert Verhulst en James Cooke uitgebreid behandelden in hun talkshow. Het album is een “break-up record”, zoals Jonas Van Geel het uitdrukt. Ongeveer anderhalf jaar geleden besloot ik mijn verloving op te zeggen. Al met al was het een uitdagend jaar. Omdat we echt een nieuw album wilden uitbrengen, was erover praten in de pers onvermijdelijk.

In de nasleep van zijn breuk met Katrien maakte Jelle glashelder dat er niemand anders op de foto was. Toch is Jelle zich ervan bewust dat hij Katrien af ​​en toe iets heeft aangedaan. En dat probleem kwelde ons ook een hele tijd. We hebben een punt bereikt waarop we onze wegen moeten splitsen, maar voordat we dat doen, willen we elkaar wat troost bieden. Jelle barst in snikken uit en bekent: “We hadden elkaar nodig.” We zijn sterker geweest dan de rest”, zegt Jelle. “In vergelijking met andere groepen hebben we bewezen het meest bestand te zijn tegen vooruitgang. We zeiden: “Nee, we gaan proberen in elkaars leven te blijven”, en we meenden het.

Tegenspoed overkwam Jelle Cleymans. De muzikant en acteur is weer vrijgezel. Wat we van Day All hebben geleerd, is dat je hem niet hoeft te troosten omdat de splitsing negen maanden geleden plaatsvond. Toen Katrien en Jelle Cleymans in de lente van het jaar ervoor besloten hun tienjarige romance te verbreken, beloofden ze vrienden te blijven. Cleymans wil niet praten over waarom ze uit elkaar zijn gegaan, maar hij laat wel doorschemeren dat er geen derde persoon bij betrokken was.

Iedereen die niet bang is om zichzelf uit te dagen om te presteren, heeft in Jelle Cleymans een goede vriend. Het paar is van plan om dit jaar verschillende zomerfestivals te bezoeken. In het tv-programma ‘Humo’ stelt Jonas: ‘Zo kan ik de knop omdraaien.’ Jonas stelt dat het soms zo zijn voordelen heeft om centraal te staan. Desondanks zijn er nog steeds momenten waarop ik me er vreselijk over voel. Ons album is gebaseerd op ware gebeurtenissen, maar er zijn momenten dat het lijkt alsof we het verdriet van mensen verzilveren voor ons eigen gewin.

Jelle Cleymans is weer beschikbaar voor een relatie. De dertiger houdt nauw contact met zijn ex-vriendin Katrien, ondanks het feit dat ze beseft dat hij niet “de gemakkelijkste” persoon is om mee om te gaan. Dit is een regel uit “Day All” van de acteur/zanger.

Jelle, Jelle, Jelle… Zoals gewoonlijk heeft James een belangrijke bijdrage geleverd. Is het denkbaar dat dit verwijst naar Jelle Cleymans? Dat is iets waar we allebei achter kunnen staan. Charlotte toert momenteel met Jelle’s vader, de band van Jan Cleymans. Jelle en Charlotte zijn allebei actief in de muziekindustrie en zijn ook Instagram-gebruikers die elkaar volgen en gevolgd worden. Het meest waarschijnlijke scenario is dat dit zo zal blijven…

“Als beide partners zich realiseren dat het beste verkeerd is, kunnen ze lang doormodderen of het risico lopen uit elkaar te gaan. Je kunt beide dingen doen. In sommige opzichten heeft het einde van onze relatie onze band versterkt. We waren plotseling bevrijd van de barrières die ons ervan weerhielden om weer contact te krijgen, en dat hebben we gedaan.We zijn de afgelopen jaren heel hecht geworden.

Cleymans speelde de hoofdrol van Kuifje in de musical Kuifje: De Zonnetempel uit 2007. Naast Nederland vond de voorstelling ook plaats in de Belgische steden Oostende en Antwerpen. Reporters waren erg complimenteus over de castingkeuzes.

In de film Thuis, uitgebracht in maart 2008, maakte hij zijn debuut als Jens, een vriend van Paulien Snackaert (personage van Tina Maerevoet, dochter van Paulien en dochter van Julia Snackaert op het scherm) (actrice Myriam Bronzwaar). Daarnaast heeft Cleymans in het verleden enige tijd als ketnetwrapper gewerkt. Daarnaast presenteerde hij samen met Kristien Maes en Gebuisd de wetenschapsshow Op Schok op Ketnet.

Jelle Cleymans Vriendin
Jelle Cleymans Vriendin

In september 2010 verscheen zijn Nederlandse debuutalbum “Naakt doen ik de afwas”. Begin mei 2010 bracht hij zijn eerste “echte” solonummer uit, dat te koop was. In België kwam het nummer binnen op nummer zes op de kaart. Ook Cleymans begon op 17 september aan een theatertour.

Spread the love

Spread the loveJelle Cleymans Vriendin:- Cleymans & Van Geel verschenen op de De Cooke & Verhulst Show om te vertellen over hun nieuwste cd. Vorig jaar eindigde de relatie van Jonas Van Geel met Evelien Bosmans, met wie hij een kind deelt. Het echtpaar woonde al enige tijd als getrouwd stel samen. Jelle Cleymans en…

Spread the love

Spread the loveJelle Cleymans Vriendin:- Cleymans & Van Geel verschenen op de De Cooke & Verhulst Show om te vertellen over hun nieuwste cd. Vorig jaar eindigde de relatie van Jonas Van Geel met Evelien Bosmans, met wie hij een kind deelt. Het echtpaar woonde al enige tijd als getrouwd stel samen. Jelle Cleymans en…