Julie Kurz Wikipedia

  • 1
Spread the love

Julie Kurz Wikipedia:- Julie Kurz heeft de Duitse nationaliteit. Ze werd geboren op 23 februari 1983 in Hannover, Nedersaksen. Tussen 2002 en 2007 studeerde ze aan de Universiteit van Weimar in Thüringen en de Lumière Universiteit van Lyon II in Lyon, Rhône-Alpes, Frankrijk. Ze verdiende haar Abitur in 2002 in het piepkleine stadje Großburgwedel, ten noordoosten van Hannover.

Julie Kurz Wikipedia
Julie Kurz Wikipedia

Britse journalisten behandelen een breed scala aan onderwerpen, waaronder maar niet beperkt tot de economie en Europa, de Ierse regeringscrisis, koninklijke schandalen, vossenjachten en het leven van beroemde mensen.

In de loop van haar 25 jaar in de bediening heeft Julie Kurz verschillende functies bekleed. Ze werkte een groot deel van 17 jaar als kinderregisseur bij de Bethany EFC in Littleton, Colorado. Het jaar daarop, in 2006, reageerde ze op de oproep die God op haar leven had gedaan door de stabiliteit van een bezoldigde staffunctie op te geven en in plaats daarvan te werken als adviseur met het uitdrukkelijke doel om de kerk- en gezinscultuur vorm te geven.

NDR-journalist Julie Kurz komt op 1 april 2015 bij ARD als hun Londense studiocorrespondent. De raad van bestuur van de omroep keurde afgelopen vrijdag het verzoek van Lutz Marmor (de directeur en CEO van het bedrijf) goed. Als de 32-jarige Frank Jahn terugkeert naar Hamburg, wordt hij vervangen door deze man.

Julie is een gecertificeerd adviseur voor het National Center for Biblical Parenting en neemt deel aan de 4/14 Family Challenge als onderdeel van haar missie om de volgende generatie via het gezin tot Christus te brengen.

Dat is nogal een show, en het gebeurt elke zondag. Alle inwoners dragen meestal wit. Waan je op Wimbledon. De Britse tennisster Andy Murray heeft geklaagd over een gebrek aan open ruimte en een nog steeds elitaire sportcultuur.

Julie Kurz Wikipedia

Ze studeerde Europese mediacultuur aan zowel de Bauhaus-universiteit in Weimar als de Université Lumière Lyon 2, waar ze haar diploma journaliste Julie Kurz behaalde. Haar eerste banen waren in de ZDF-studio in Parijs en op het hoofdkantoor van euronews in Lyon, die beide deel uitmaken van een pan-Europees televisieomroepnetwerk.

In 2010 begon ze te werken als stagiaire bij Norddeutscher Rundfunk (NDR). Ze deed onderzoek en rapporteerde voor NDR’s “Tagesthemen” en “Tagesschau” shows. Ze was ook een jaar redacteur voor de rubriek “Buitenlandse zaken en actualiteiten” van een tijdschrift en schreef enkele jaren voor het format “ZAPP-Das Medienmagazin”.

In 2002 studeerde ze af aan het Gymnasium in Großburgwedel, een klein stadje ten noordoosten van Hannover. Ze studeerde “Europese mediacultuur” aan een gezamenlijk programma van de Bauhaus Universiteit in Weimar, Thüringen, en de Universiteit Lumière Lyon II in Lyon, Rhône-Alpes, Frankrijk, van 2002 tot 2007.

Julie Kurz begon haar carrière in de journalistiek als producer bij de ZDF-studio in Parijs, voordat ze overstapte naar een journalistieke rol bij de nieuwszender Euronews. Na haar stage werd ze ingehuurd als freelance schrijver voor Norddeutscher Rundfunk. Sinds april 2014 werkt ze als redacteur in de rubriek over globale en actuele gebeurtenissen.

Om in deze behoefte te voorzien is Reconnect Ministries opgericht. Om gezinnen en kerken te helpen Gods “blauwdruk” en “strategische” voor het doorgeven van geloof van de ene generatie op de volgende in praktijk te brengen, is onze bediening toegewijd aan het volgende. Een manier om dit te bereiken is door gemeenschappen, waaronder kerken en gezinnen, te helpen deze initiatieven te creëren.

Julie Kurz Wikipedia
Julie Kurz Wikipedia

Als freelance consultant is het Julie’s doel om culturele normen te verschuiven, zodat ze meer consistent zijn met het Bijbelse patroon voor het doorgeven van geloof aan de volgende generatie. Volgens dit raamwerk is het de rol van de kerk om ouders te ondersteunen en toe te rusten, zodat zij op hun beurt de belangrijkste spirituele opvoeders van hun kinderen kunnen zijn. Julie wil dit paradigma trouwer maken aan het bijbelse verslag van het geloof dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Ze heeft haar tijd vrijwillig besteed aan tal van kerken in de Verenigde Staten.

Spread the love

Spread the loveJulie Kurz Wikipedia:- Julie Kurz heeft de Duitse nationaliteit. Ze werd geboren op 23 februari 1983 in Hannover, Nedersaksen. Tussen 2002 en 2007 studeerde ze aan de Universiteit van Weimar in Thüringen en de Lumière Universiteit van Lyon II in Lyon, Rhône-Alpes, Frankrijk. Ze verdiende haar Abitur in 2002 in het piepkleine stadje…

Spread the love

Spread the loveJulie Kurz Wikipedia:- Julie Kurz heeft de Duitse nationaliteit. Ze werd geboren op 23 februari 1983 in Hannover, Nedersaksen. Tussen 2002 en 2007 studeerde ze aan de Universiteit van Weimar in Thüringen en de Lumière Universiteit van Lyon II in Lyon, Rhône-Alpes, Frankrijk. Ze verdiende haar Abitur in 2002 in het piepkleine stadje…