Mark Gillis Vriendin

  • 1
Spread the love

Mark Gillis Vriendin:- Op 25 februari 2019 stierf hij. Mark David Hollis werd geboren op 4 januari 1955. Hij was een Engelse muzikant en songwriter. In de jaren tachtig en negentig was hij mede-oprichter, leadzanger en belangrijkste songwriter van de band Talk Talk, en zijn inspanningen waren grotendeels verantwoordelijk voor het economische succes van de band en de brede kritieken. Hij schreef of schreef mee aan de meeste hits van Talk Talk, waaronder ‘It’s My Life’ en ‘Life’s What You Make It’.

Mark Gillis Vriendin
Mark Gillis Vriendin

In 1982, toen zijn synthpopband Talk Talk op de hitlijsten verscheen met de nummers “Talk Talk” en “Today”, zei frontman Name Hollis: “Ik wil dingen schrijven die je nog steeds kunt beluisteren over tien jaar.” Hollis, die op 64-jarige leeftijd plotseling stierf, lijkt een muzikale erfenis te hebben achtergelaten die voor onbepaalde tijd zal voortleven.

Na de publicatie van hun debuutalbum, The Party’s Over, in 1982, werd Talk Talk al snel een begrip in de wereld van new wave-muziek. Afgezien van het gebruikelijke popformaat, werd het geluid van de band met elke plaat complexer en ambient.

In 1998 ging Hollis terug de studio in om een ​​album op te nemen onder zijn eigen naam voordat hij de muziekbusiness verliet om zich op zijn gezin te concentreren. Dit album ging door in dezelfde geest als die van Talk Talk, maar met een meer uitgeklede, akoestische benadering. In februari 2019 stierf hij op 64-jarige leeftijd na een kort ziekbed.

Hollis vond het niet leuk hoe EMI, het platenlabel van Talk Talk, de band promootte (ze droegen witte pakken en zwarte stropdassen en waren gegroepeerd met New Romantics zoals Duran Duran en Ultravox, die ze allebei steunden op tournee), maar de kritische ontvangst van de vroege nummers van de band heeft verrassend goed stand gehouden.Dit boek bevat interviews met verschillende muzikanten, waaronder George Page, Phil Ramocon, Martin Ditcham, Dominic Miller, Mark Feltham, Johnny Turnbull, Robbie McIntosh en producer Rhett Davies.

Kanker eiste uiteindelijk het leven van Mark Hollis, die dit jaar 64 zou zijn geworden. Hij en zijn vrouw waren twee jaar voor zijn moord van West-Londen naar het marktstadje Heathfield in East Sussex verhuisd, waar ze een huis hadden gekocht aan het einde van een afgelegen pad. Kanker was de doodsoorzaak voor Mark Hollis. Van iemand die zo’n openbare functie had bekleed, kon worden verwacht dat hij in relatieve afzondering leefde. Daarom paste de naam “The Walled Garden” perfect bij zijn woning.

Het grootste deel van twintig jaar had Hollis een verborgen leven achter dikke muren geleefd. Zijn eerste solo-album, Mark Hollis, was ook zijn laatste, en na de release in 1998 stopte hij met muziek maken. Noch de media, noch het publiek werden geïnformeerd. Na het voltooien van zijn taken voor Polydor en het nakomen van zijn contractuele verplichtingen, verdween hij spoorloos. Hollis haatte zijn baan in de muziekindustrie en gaf niet om zijn roem.

Deze uitgebreide biografie van de zanger, songwriter en bandleider van Talk Talk, Mark Hollis, is gebaseerd op uitgebreide primaire bronnen en een breed scala aan interviews met degenen die hem het beste kenden, waaronder medemuzikanten, vrienden en familie. In “Mark Hollis: A Perfect Quiet” beschrijft auteur Ben Wardle het leven van een van de meest raadselachtige Britse muzikanten, van zijn kindertijd tot de dag van zijn tragische dood.

Mark Gillis Vriendin

Er zijn ook nieuwe en interessante inzichten in Hollis’ laatste leven van collega’s en kennissen die hem pas kenden nadat hij met pensioen was gegaan, evenals niet-uitgebrachte interviews en commentaren van auteurs die Hollis tijdens zijn professionele carrière hebben geïnterviewd. De persoonlijke documenten van Hollis zijn in handen van deze mensen.

Mark Hollis en Talk Talk hadden altijd de bedoeling dat stilte hun ultieme doel was; in feite was het de laatste stap op hun evolutionaire ladder. Het keerpunt kwam toen ze aankwamen op de plek waar rust en stilte in stilte te vinden is. Als je de nieuwe albums van Talk Talk en Mark Hollis snel achter elkaar beluistert, krijg je misschien het gevoel meegesleept te worden. De manier waarop we naar muziek luisteren en ervan genieten, zal voor altijd veranderen.

Hij vindt het ook leuk om de mechanismen van het spel te verkennen en te zien hoe ver hij kan komen. Soms gaat hij los met zijn kleuren, en andere keren is hij heel voorzichtig om binnen de lijntjes te blijven. Hij is de belichaming van de eenzame ondernemer die het liefst alles zelf doet.

Ex on the Beach is een realityshow over alleenstaanden die elkaar ontmoeten en mogelijk verliefd worden in een tropisch resort. Belangrijke anderen van de betrokkenen komen naar het evenement om de zaken soepel te laten verlopen. Moeten we binnenkort Mark Gillis op het strand verwachten met de rest van de EOTB-overlevenden? Gezien zijn romantische geschiedenis zou het niet schokkend zijn als Mark gewoon op een Brabants vakantiepark zou logeren. Elke keer moet er minimaal één caravan worden vervoerd. Aan de andere kant kunt u een klusjesman inhuren om hem te helpen. Laten we dit voorlopig bestempelen als een dilemma met concurrerende prioriteiten.

Hij ging door met het achtervolgen van vrouwen terwijl hij een zonnebril droeg, ondanks het advies van zijn minder tactische collega. Het dragen van een zonnebril is een must als hij ooit plannen om weer een meisje te versieren. Kijkers van de realityshow zien Mark herhaaldelijk proberen het meisje aan de balie te krijgen om hem haar nummer te geven, maar ze lacht elke keer alleen maar onhandig.

De aanslag zou op 29 mei hebben plaatsgevonden op camping Peter’s Prinsenmeer, gelegen nabij Ommel. Daarna begeleidde de politie Peter naar de detentiecel waar hij de nacht zou doorbrengen. De 60-jarige beroemdheid, bekend van de SBS6-realityserie Mass is Kassa, ontkende eerst de beschuldigingen dat hij zijn partner zou hebben aangevallen. Mass is Kassa is te zien op SBS6. Hij en zijn zakenpartner noemden het zowel “onzin” als “niet waar”.

Mark en Nicol daarentegen zijn vanaf het begin niet bepaald beste maatjes geweest. De regelmatige ruzies die op de show ontstaan, zijn daar een duidelijke indicatie van. Nicol en haar man, Mark, hadden een leeftijdsverschil van 28 jaar, ondanks dat ze maar 6 jaar uit elkaar lagen. Maar feit blijft dat het leeftijdsverschil tussen Nicol en Mark slechts zes jaar is.

Als gevolg hiervan is zijn schoonmoeder zes jaar ouder dan hij. Het is redelijk om aan te nemen dat dit tot problemen kan leiden. Nicol heeft de nieuwe locatie bereikt, waar Mark samenwerkt met een collega. Het ontbreekt Mark aan cruciale informatie over de betekenis van Nicol’s ‘werkschoenen’ en oorbellen voor het werk. Mark is vrij openhartig en zegt: “Ik geloof niet dat het erop lijkt, maar hey, je bent mijn vriendin niet.”

Maar een paar jaar eerder had Peter haar voorgesteld aan de zoon Gillis, die al in Camp Nicol werkte. Veel mensen hadden een uitgesproken mening toen Marks vader opdook met een vrouw die 28 jaar jonger was dan hij, maar Mark kende zijn vader volledig, ongeacht de mening van de mensen om hen heen. Ik zei direct tegen hem: “Luister, pa, als ik een 56-jarige man was en ik had een 28-jarige vrouw kunnen hebben, zou ik het ook hebben gedaan. Je bent gek als je dat niet doet. “

Mark Gillis Vriendin
Mark Gillis Vriendin

Dat klinkt als een once-in-a-lifetime avontuur. Mark Gillis, Ex on the Beach Lynn is een vaste waarde in de MTV-show, maar ze heeft een verrassend laag profiel. We weten alleen dat de blondine 22 jaar oud is en dat ze een Facebook- en Instagram-account heeft, maar we hebben geen andere informatie over haar omdat haar profielen privé zijn.

Spread the love

Spread the loveMark Gillis Vriendin:- Op 25 februari 2019 stierf hij. Mark David Hollis werd geboren op 4 januari 1955. Hij was een Engelse muzikant en songwriter. In de jaren tachtig en negentig was hij mede-oprichter, leadzanger en belangrijkste songwriter van de band Talk Talk, en zijn inspanningen waren grotendeels verantwoordelijk voor het economische succes…

Spread the love

Spread the loveMark Gillis Vriendin:- Op 25 februari 2019 stierf hij. Mark David Hollis werd geboren op 4 januari 1955. Hij was een Engelse muzikant en songwriter. In de jaren tachtig en negentig was hij mede-oprichter, leadzanger en belangrijkste songwriter van de band Talk Talk, en zijn inspanningen waren grotendeels verantwoordelijk voor het economische succes…