Werner Mürz Wikipedia

  • 1
Spread the love

Werner Mürz Wikipedia:- Werner Mürz heeft tegenwoordig een wijdverbreide culturele invloed verworven. De naam Werner Mürz wordt het vaakst gebruikt om naar hem te verwijzen. Hij werd geboren in 1977 of 1978. Iemands huidige leeftijd is 43. Australië is zijn geboorteplaats en land van herkomst. Zijn horoscoopteken is niet onthuld. Zijn spirituele achtergrond is op dit moment een mysterie.

Werner Mürz Wikipedia
Werner Mürz Wikipedia

Hij werd geboren in Australië en heeft momenteel het Australische staatsburgerschap. Hij is net afgestudeerd aan een gerenommeerde privé-universiteit, wat bijdraagt ​​aan zijn lange lijst van prestaties.
Werner Mürz heeft een grote impact gehad op de moderne samenleving.

Hij is een beroemde figuur, vooral bekend als de beste vriend van Victoria Swarovski, een Australische popzangeres en tv-commentator. Behalve dat hij de bekende partner van Victoria Swarovski is, is hij ook een bekende financiële investeerder in grond. Zijn vriendin profiteert ook van de Swarovski-edelsteensector van miljarden dollars, die hij vaak noemt als hij over zichzelf praat.

Elf jaar zijn verstreken sinds Victoria Swarovski en Werner Mürz elkaar voor het eerst ontmoetten en verliefd werden. Ze zijn vijf jaar getrouwd en hebben elkaar veel gezien. Achteraf is het moeilijk te geloven dat ze pas 18 en 35 waren toen ze begonnen te praten over het krijgen van kinderen. Het ‘Let’s Dance’-anker besprak onlangs de intieme details van haar huwelijk en gaf advies over hoe zij en haar echtgenoot hun passie voor elkaar kunnen behouden.

De 28-jarige Oostenrijkse bruid trouwde in mei 2017 met haar oude partner, Werner Mürz. In tegenstelling tot andere beroemde koppels, maken ze hun liefde niet echt duidelijk. In een interview sprak Victoria over hun leeftijdsverschil van 17 jaar en zei: “om in contact te blijven:” Natuurlijk is hij ouder, maar dat is een deel van de charme. Niemand anders kan een kaars voor hem vasthouden.

De beroemde rapper Kay One was op de achtergrond terwijl Victoria Swarovski etherisch danste op een prachtig verlichte vloer tijdens de première van seizoen negen van ‘Let’s Dance’. Zo ja, gelieve dit nader toe te lichten. Op “News.at” weerlegt Victoria Swarovski deze bewering. Ze werkten samen aan het schrijven van haar lied “Beautiful”, en ze beschouwt hem meer als een broer dan wie dan ook. Ze is verliefd geworden op de rijke Oostenrijkse zakenman Werner Mürz, maar hij is niet de man met wie ze de rest van haar leven wil doorbrengen.

Volgens Victoria Swarovski is veel tijd “zo snel gegaan” sinds ze 30 werd en de beslissing nam om een ​​gezin te stichten. De erfgename van Kristall onthult in een interview met “Bild” dat ze zwanger worden nog steeds “niet wil missen” omdat “ik nog steeds een prachtig jaar heb”.

“Hoewel ik een gezin zou willen stichten tegen de tijd dat ik 30 word, wil ik de dingen niet overhaasten. En dit jaar wordt nog steeds een van de beste van mijn leven. ” Ervan uitgaande dat niets het verhindert, zal het gebeuren. Een van de belangrijkste dingen voor haar is ervoor te zorgen dat haar kind fysiek en mentaal gezond is.

In mei 2017 ging de lang gekoesterde wens van de blondine om te trouwen in vervulling. Triëst, Italië was gastheer voor een bruiloft die een sprookje waardig was voor Victoria Swarovski en Werner Mürz. Victoria, de erfgename van een kristaldynastie, schitterde in een bruidsjurk versierd met maar liefst een half miljoen Swarovski-stenen. De firma Swarovski heeft die kristallen gemaakt. De door Michael Cinco ontworpen jurk vestigde een nieuw record voor de best betaalde trouwjurk toen deze in Europa voor 800.000 werd verkocht.

Werner Mürz Wikipedia

Toen de vastgoedmagnaat eindelijk het lef verzamelde om de vrouw van zijn dromen ten huwelijk te vragen, was hij op vakantie in Zuid-Afrika. In een interview met “Bunte”, gepubliceerd in 2016, onthulde de gastheer van “Let’s Dance” dit feit. De trouwplannen voor Victoria Swarovski en haar verloofde kwamen traag op gang toen ze hun verloving aankondigden. Het uiteindelijke resultaat was echter dat Victoria er ongelooflijk prachtig uitzag in haar bruidskleding.

Nu gaan we het hebben over de ouders van Werner. Nooit horen we de namen van een van zijn ouders (moeder). Zijn vader overleed in 2018 nadat hij betrokken was geraakt bij een auto-ongeluk. Om te zeggen dat hij van zijn vader en moeder houdt, zou een understatement zijn. De namen van zijn broers en zussen worden ook geheim gehouden op de sociale mediasite.

Op dit moment is Werner Mürz 43 jaar geworden. Werner is hoogstwaarschijnlijk tussen 1977 en 1978 ter wereld gekomen. Maar op dit moment is het onduidelijk wanneer de verjaardagskaars die hij zojuist heeft uitgeblazen, daadwerkelijk zal afgaan. Verder zijn zijn identiteit en nationaliteit op dit moment nog onbekend. De totale activa van Werner Mürz worden momenteel onderzocht.

Momenteel typeert ze de stijl van haar muziek als “toekomstige pop met een vleugje soul en R&B.” Naast het uitvoeren van het themalied voor “The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader”, zong ze ook op de Olympische Winterspelen van 2014 in Sochi, Rusland.

Ze beëindigde de langeafstandsrelatie na drie jaar. Hoewel Werner liever uit de schijnwerpers blijft, hebben hij en zijn vrouw zich in München gevestigd, en hij is er altijd om haar zijn onwankelbare steun te geven bij haar carrièrepogingen of bij het omgaan met levensvragen

allenges. Aan de andere kant was hij een zichtbare aanwezigheid in het publiek voor haar Let’s Dance-optreden. Diep in hun hart ligt de wetenschap dat elkaar hen compleet maakt, en het is verbazingwekkend om te zien hoe ze bij elkaar blijven ondanks de haat van anderen.

Tijdens zijn vakantie in Zuid-Afrika nam Werner de belangrijkste beslissing van zijn leven: hij vroeg de vrouw ten huwelijk die al lang het onderwerp van zijn gedachten was. Daarvoor genoten ze van een vakantie in Marbella, een prachtige stad in de regio Andalusië in Spanje.

Victoria Swarovski vertelt ons in een interview dat hij geen gelijken heeft. Niemand kan hem als man vergelijken. Toen de hoopvolle zangeres naar Los Angeles verhuisde om een ​​beroep uit te oefenen, bevrijdde Werner Mürz ook zijn vrouw Victoria van hun contract zodat ze daar haar dromen kon najagen. Ze dateerden drie jaar lang op afstand.

Werner Mürz Wikipedia
Werner Mürz Wikipedia

Victoria Swarovski’s eerste ontmoeting met haar toekomstige echtgenoot was een zeer gepassioneerde gebeurtenis. Werner en Victoria ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens een vakantie in de prachtige Andalusische stad Marbella. Toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, was de charmante 16-jarige Victoria in de kamer. “We ontmoetten elkaar tijdens een vakantie in Marbella en werden stapelverliefd; onze gevoelens voor elkaar zijn met de tijd alleen maar sterker geworden”, onthulde de moderator in een interview met de “Bunte”.

Spread the love

Spread the loveWerner Mürz Wikipedia:- Werner Mürz heeft tegenwoordig een wijdverbreide culturele invloed verworven. De naam Werner Mürz wordt het vaakst gebruikt om naar hem te verwijzen. Hij werd geboren in 1977 of 1978. Iemands huidige leeftijd is 43. Australië is zijn geboorteplaats en land van herkomst. Zijn horoscoopteken is niet onthuld. Zijn spirituele achtergrond…

Spread the love

Spread the loveWerner Mürz Wikipedia:- Werner Mürz heeft tegenwoordig een wijdverbreide culturele invloed verworven. De naam Werner Mürz wordt het vaakst gebruikt om naar hem te verwijzen. Hij werd geboren in 1977 of 1978. Iemands huidige leeftijd is 43. Australië is zijn geboorteplaats en land van herkomst. Zijn horoscoopteken is niet onthuld. Zijn spirituele achtergrond…