Jackie Groenen Vriendin

  • 1
Spread the love

Jackie Groenen Vriendin:- De geboortedatum van Jacki Groenen was 17 december 1994 en hij werd geboren in Tilburg, Nederland. Jack Groenen en prof.dr.ir. CPGM (Lisette) de Groot zijn haar trotse ouders. Jackie’s moeder is professor op de afdeling menselijke voeding van de Nederlandse instelling, Wageningen Universiteit, waar ze lessen geeft over de relatie tussen voeding en een lang leven. Jack, haar vader, is daarentegen grotendeels een mysterie. Jackie’s oudere zus, Merel, past perfect bij haar.

Jackie Groenen Vriendin
Jackie Groenen Vriendin

Als kinderen hielden Merel en Jackie allebei van voetbal en deden ze er vaak aan mee. Zelfs de oudere zus van Jackie, die in Duitsland woonde en voetbalde met een man die uiteindelijk door Manchester United werd getekend, overwoog een carrière in de professionele sport. Jackie groeide op in het rustige Belgische dorpje Poppel, niet ver van Tilburg naar het zuiden.

Poppel, beroemd om zijn prachtige gebouwen, is een populaire toeristische bestemming. Sindsdien heeft Jackie haar leven ontworteld en is ze verhuisd naar de Londense wijk Chelsea. Nadat ze zich na haar verhuizing in 2015 in Duitsland had gevestigd, trad ze vrijwel onmiddellijk toe tot de selectie van FFC Frankfurt. Mevrouw Groenen bleef tot 2019 in dienst, toen tekende ze een deal om voor Manchester United te spelen.

Dat Groenen meer dan 300.000 Instagram-volgers heeft getuigt van de enorme bewondering die hij krijgt voor zijn spel op het veld en maakt hem tot een van de bekendste voetballers van ons land. Vanwege haar talrijke innemende trekken praten Groenen en haar metgezellen vaak over andere dingen dan voetbal.

Sommigen hebben gespeculeerd dat Groenen een relatie heeft of had met YouTuber Frank van der Slot, radio-dj Herman Hofman, of beide. Dit was echter niet waar, en de meest recente informatie laat zien dat Groenen op dit moment geen serieuze relatie heeft.

Ondanks dat hij eerder in het Europees kampioenschap heeft gespeeld en een carrière in het voetbal heeft gehad bij enkele van de grootste internationale voetbalclubs, is Groenen tevreden om voor voetbalclub Feyenoord in Rotterdam te spelen. Tijdens zijn voetbalcarrière speelde Groenen voor verschillende grote clubs op de internationaal toneel.

Jackie Groenen Vriendin

Haar professionele carrière begon in 2014 bij Chelsea, maar ze ging al snel verder om de volgende vier jaar door te brengen bij FFC Frankfurt in Duitsland. Jackie, die voor Manchester United speelt en altijd een lach op haar gezicht heeft, staat bekend om haar positieve instelling.

Een van de meest populaire YouTubers wordt algemeen beschouwd als Jackie Groenen’s vriend Frank van der Slot. Van der Slot is een professionele FIFA-speler en voormalig lid van het Sparta Rotterdam eSports-team. Misschien zijn wij het gewoon, maar we zien een opvallende gelijkenis met Mega Toby in hem.

Beide karakters zijn in ieder geval fantastisch. Franks baan kwam te vervallen nadat Sparta was gedegradeerd, maar het gaat goed met hem dankzij zijn 105.000 abonnees op YouTube.

Tegen die tijd was het echter te laat om nog iets te veranderen. Het werd voor het eerst gepubliceerd in het tabloidmagazine Story en van daaruit ging het snel wereldwijd. In het licht hiervan voelden Hofman en Groenen zich genoodzaakt de aard van voornoemde relatie te bevestigen.

Om het nog erger te maken, verscheen het artikel in druk terwijl ik op vakantie was, en Story deed geen moeite om contact met me op te nemen om mijn mening over de dingen te krijgen. Nadat we het met Jackie hadden besproken, besloten we het heft in eigen handen te nemen en het zelf los te laten. Een gunstig artikel suggereert dat Jackie en ik het goed met elkaar zouden kunnen vinden.

Als het om een ​​relatie gaat, is Jackie Groenen nog vrijgezel. Als resultaat van haar aantrekkelijke grijns heeft ze de harten van veel mannen veroverd. Omgekeerd komt het als een grote verrassing dat de blondine nog geen vriendje of vriendinnetje heeft. Na haar overwinning op het EK 2017 gaf ze een interview aan het Brabants Dagblad waarin ze werd gepeild naar de hiaten in haar leven.

Jackie Groenen Vriendin
Jackie Groenen Vriendin

Het antwoord op onze vraag was: “Ja, een vriend”, wat haar antwoord was op ons onderzoek. Want, zoals ze het uitdrukte: “Daar heb ik nog geen tijd voor gehad.” Een muziekmachine, of jukebox, Afgezien daarvan is haar seksuele leven een goed bewaard geheim, maar het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat ze een zorgzaam persoon ontmoet met wie ze een relatie kan hebben die onmiskenbaar plezierig is.

Spread the love

Spread the loveJackie Groenen Vriendin:- De geboortedatum van Jacki Groenen was 17 december 1994 en hij werd geboren in Tilburg, Nederland. Jack Groenen en prof.dr.ir. CPGM (Lisette) de Groot zijn haar trotse ouders. Jackie’s moeder is professor op de afdeling menselijke voeding van de Nederlandse instelling, Wageningen Universiteit, waar ze lessen geeft over de relatie…

Spread the love

Spread the loveJackie Groenen Vriendin:- De geboortedatum van Jacki Groenen was 17 december 1994 en hij werd geboren in Tilburg, Nederland. Jack Groenen en prof.dr.ir. CPGM (Lisette) de Groot zijn haar trotse ouders. Jackie’s moeder is professor op de afdeling menselijke voeding van de Nederlandse instelling, Wageningen Universiteit, waar ze lessen geeft over de relatie…