Franc Weerwind Vriendin

  • 1
Spread the love

Franc Weerwind Vriendin:- Franciscus Max “Franc” Weerwind is Tweede Kamerlid voor de Democraten 66 partij. Simpel gezegd, hij kwam op 22 september 1964 ter wereld. (D66). Zijn huidige rol in het kabinet Rutte als minister voor Rechtsbescherming begon op 10 januari 2022.

Franc Weerwind Vriendin
Franc Weerwind Vriendin

In Nederland is Francis Max “Franc” Weerwind lid van de Democratische Partij 66. Francis Max “Franc” Weerwind is zijn volledige naam. Sinds september 2015 is hij burgemeester van Almere. Er zijn twee Nederlandse steden waar hij door de gelederen is gestegen: Leiderdorp, waar hij in 2000 plaatsvervangend stadsbestuurder was, en Wormerland, waar hij het jaar daarop stadsbestuurder werd.

Hij is een slimme jongen, dus het is niet uitgesloten dat hij de stad zou kunnen besturen met niets meer dan de kracht van zijn ballen. Dat is zo indrukwekkend dat de prestaties van Einstein er in vergelijking daarmee zielig uitzien. En vergeet Rutte niet! Wat hij doet, garandeert dat de regio in bevolking zal groeien.

Meer mensen die daar wonen, betekent meer geld op zak. Of, om het anders te zeggen, een echte Burgervader! De ultieme stamvader van de meeste locals! Help de overheid door uw benen te spreiden voor deze Messias, dames van de bijstand. Vertrouwen hebben in het succes van uw toekomst is niet nodig.

Sinds september 2015 is hij burgemeester van Almere. In 1987 schreef hij zich in aan de Universiteit van Leiden, waar hij bestuurskunde studeerde en actief werd in het studentenbestuur. Hij groeide op in Nieuw-Vennep tegelijk met Willem Alexander, kroonprins der Nederlanden.

In 2000 werd hij plaatsvervangend stadsbestuurder van Leiderdorp en het jaar daarop stadsbestuurder van Wormerland.Eind 2004 werd hij gekozen tot burgemeester van Niedorp. Op 16 september 2009 werd hij burgemeester van Velsen en dat bleef hij tot 2015. Sinds september 2015 leidt hij Almere als burgemeester.

Weer Wind vertelde de leiders van de groep donderdagavond dat hij een affaire had met een vrouw die zwanger werd terwijl ze samen waren. Ze hebben samen kinderen en hij deelt de ouderlijke taken met de vrouw met wie hij officieel getrouwd is. Momenteel loopt er een echtscheidingsprocedure. Inmiddels heeft Weerwind een nieuwe love interest ontdekt. De burgemeester besefte dat hij het publiek moest waarschuwen nadat hij erover had gelezen in een blog.

Omroep Flevoland meldt dat raadsleden hebben aangegeven op dit moment niet van plan te zijn het optreden van de burgemeester te evalueren. Wat de leiders van de groep betreft, is het een individuele aangelegenheid. Ze maakten duidelijk dat hun beoordeling van Weerwind was gebaseerd op zijn optreden als burgemeester, niet op zijn persoonlijke keuzes.

Franc Weerwind Vriendin

Op jonge leeftijd leerde mijn vader me hoe belangrijk het is om vrouwen met respect en hoffelijkheid te behandelen. De eerste stap is om te beseffen wie voor u zorgt. Het leven, heb ik van hem geleerd, gaat over het vinden van een gulden middenweg tussen mannelijke en vrouwelijke bijdragen aan een huishouden. In verschillende delen van de wereld worden vrouwen gedegradeerd tot afschuwelijke rollen. Ik droom van een wereld waarin gendergelijkheid universeel wordt erkend en gepraktiseerd.

In juni 2016 was er een golf van gewelddadige gebeurtenissen op de bussen van Almere. Passerende buschauffeurs werden in een hinderlaag gelokt en er werden stenen naar hen gegooid. Na enige tijd ontmoet Almere een andere burgemeester, Franc Weerwind, die bekend staat als streng: “Mensen moeten zich gedragen, jongeren moeten zich gedragen en jongvolwassenen moeten zich gedragen.”

Simpel gezegd, zo handel je niet. Mijn enige garantie is dat we de rechter altijd een stap voor zijn en alles in het werk stellen om ze bij hun nekvel te pakken en ze binnen te halen voordat hij zijn werk kan doen. “En ik kan alleen dit garanderen: we zitten er bovenop en we doen er alles aan om ze bij de achterblijvers te pakken en zo snel mogelijk achter de tralies te krijgen.

Hoewel Weerwind namens de Vereniging van Nederlandse Gemeenten publiekelijk heeft toegezegd de digitale transformatie te omarmen, heeft hij nog wat huishoudelijk werk te doen op het administratiekantoor van zijn eigen gemeente. 2021 zal verreweg herinnerd worden als het jaar waarin iedereen sprak over het brievenbusschandaal.

Helaas kreeg de gemeente niet meteen te horen dat de e-mails van oud-wethouders en andere hooggeplaatste rijksambtenaren volledig waren verwijderd. “Met de informatie die ik nu heb, vind ik dat ik de gemeente eerder had moeten inlichten”, aldus de burgemeester. Hij maakt deze opmerking nadat de gemeenteraad zijn lange en vermoeiende vergadering heeft beëindigd. Zoals het spreekwoord zegt, “meer specifiek en duidelijker.” Ondanks het plegen van dit politieke delict bleef Weerwind doorwerken.

De afgelopen week sms’te hij de gemeenschapsleiders in zijn gebied en legde hij de moeilijkheden uit die hij had. De burgemeester heeft eindelijk duidelijk gemaakt dat hij ouder wordt. Zijn kind wordt opgevoed door een vrouw met wie hij niet langer romantisch verloofd is, maar toch is hij de biologische vader van het kind.

Franc Weerwind, de afgelopen zes en een half jaar burgemeester van Almere, maakt maandag formeel zijn ontslag bekend. Na zijn beëdiging zal hij dienen als Rutte IV’s Minister Rechtsbescherming. Hij werd in 2015 gekozen tot burgemeester van Almere en wat u zojuist heeft gelezen is een verkort verslag van zijn ambtsperiode.

Franc Weerwind Vriendin
Franc Weerwind Vriendin

De burgemeester van het privéleven van D66 kwam in de openbaarheid nadat een gemeenschappelijke vriend het verhaal online had gedeeld. De zwangere vrouw is de vriendin van de burgemeester. Aangezien dit het geval was, moest hij verantwoording afleggen aan het bestuursorgaan.

Spread the love

Spread the loveFranc Weerwind Vriendin:- Franciscus Max “Franc” Weerwind is Tweede Kamerlid voor de Democraten 66 partij. Simpel gezegd, hij kwam op 22 september 1964 ter wereld. (D66). Zijn huidige rol in het kabinet Rutte als minister voor Rechtsbescherming begon op 10 januari 2022. In Nederland is Francis Max “Franc” Weerwind lid van de Democratische…

Spread the love

Spread the loveFranc Weerwind Vriendin:- Franciscus Max “Franc” Weerwind is Tweede Kamerlid voor de Democraten 66 partij. Simpel gezegd, hij kwam op 22 september 1964 ter wereld. (D66). Zijn huidige rol in het kabinet Rutte als minister voor Rechtsbescherming begon op 10 januari 2022. In Nederland is Francis Max “Franc” Weerwind lid van de Democratische…