Ruben Van Gucht Vriendin

  • 1
Spread the love

Ruben Van Gucht Vriendin:- Op 26 november 1986 werd Ruben Van Gucht geboren. In Vlaanderen dekt hij sport voor de kost. Sinds nieuwjaar is hij fulltime sportverslaggever bij de VRT. Van Gucht studeerde aan de Universiteit Antwerpen met als hoofdvak Communicatiewetenschappen. Hij werkte tussen 2009 en 2012 voor zowel EXQI als RTV, een provinciaal televisiestation.

Ruben Van Gucht Vriendin
Ruben Van Gucht Vriendin

Bij EXQI was hij veelgevraagd als expert voor een aantal verschillende sporten. Tijdens de Europa League riep hij wedstrijden af ​​met Anderlecht, Club Brugge en Standard. Op 18 april 2015 ontving hij de prijs “Rising Star” op het Gala van de Vlaamse Televisiesterren. Tegen het einde van het jaar publiceerde hij een boek met quizzen genaamd “Het Grote Sporza Quizboek”.

“Ze hebben zich eindelijk aan elkaar verbonden in de prachtige stad Split. Ja, we zouden ons moeten vestigen in Kroatië of België en nog lang en gelukkig leven. We kunnen niet wachten om ons kind eind dit jaar op de wereld te verwelkomen. Het is de grootste zegen die we ooit hebben gekregen. Al onze aandacht zal op hem gericht zijn.’

Na maanden van speculatie maakten Ruben Van Gucht en Blanka Vlasic vanavond op Instagram bekend dat ze discreet hun huwelijk hadden bezegeld in de stad Split, Kroatië. Daarnaast verwacht het stel een zoon.Voor de 38-jarige Blanka Vlasic deed Van Gucht in mei 2022 een huwelijksaanzoek. De Kroatische deelnemer is tweede en derde geworden op de Olympische Spelen, naast het winnen van meerdere wereldtitels bij het hoogspringen. Voor die tijd was Ruben getrouwd met Laurence Van Tongerloo, een gerenommeerd zakenvrouw. Berichten op Juicechannel suggereren dat Van Gucht al eerder Vlasic had bedrogen. Charlotte Van Looy, de auteur, en ik hadden ook een gesprek.

Sportverslaggever Ruben Van Gucht maakte onlangs bekend dat hij in het geheim getrouwd is met hoogspringer Blanka Vlai (38). Toen ze erachter kwamen dat ze in verwachting waren, vertelde het paar het bijna onmiddellijk aan iedereen. Voor sommigen is het misschien voorbarig, maar dat betekent niet dat we de mogelijkheid helemaal moeten negeren. Zoals seksuologe en relatietherapeut Vanessa Muyldermans het stelt: “Er is een wezenlijk onderscheid tussen het officiële einde van een relatie en de emotionele beëindiging.” [Citaat vereist]

Eerder dit jaar begonnen geruchten de ronde te doen, maar Ruben ontkende ronduit elke connectie in Day All. In zijn verklaring zei hij dat hij contact had gehad met Blanka en momenteel bezig was met een “nieuw project” in Kroatië. Ook de betrokkenheid van Blanka werd erkend. Toch slaagt het erin om een ​​vriendelijke toon aan te slaan. Niets neemt mijn tijd echt in beslag, behalve mijn ochtendkoffie met Blanka. “Dat was logisch op dat moment.”

Samen gingen ze meerdere keren op vakantie in Kroatië. Ik heb geen idee of Blanka meedoet aan het plan of niet. Hun gedrag is zo duidelijk oneerlijk en immoreel dat we praktisch verplicht zijn om op de een of andere manier actie tegen hen te ondernemen. “

Ruben zegt dat de geruchten volledig onjuist zijn. “Dat is mij ook verteld. De realiteit is echter dat we niets om elkaar konden geven. Ergens rond de tijd dat ik Blanka ging bezoeken voor de opnamesessies van ‘De Kleedkamer’, de kiem voor mijn nieuwe inspanning werd in mijn gedachten geplant.Naarmate de tijd verstreek, hielden we contact op een puur platonisch niveau.

In oktober maakte Van Gucht het nieuws bekend aan zijn vriendin Laurence Van Tongerloo. Uiteindelijk vond hij het geluk weer in de liefde. Hij is nu getrouwd met Blanka Vlasic. Op straat was al bekend dat hij een romantische band had met de Kroaat.Van Gucht ontkende dat echter ten stelligste in Dag All.

Ruben Van Gucht Vriendin

Ja, ik heb zulke dingen ook gehoord, “gaf Van Gucht toe. Ik zal deze moeten doorgeven omdat “ik niets kan toevoegen.” Helaas is de realiteit dat het ons niets kon schelen minder over elkaar Iets meer dan drie jaar geleden, toen ik in de stad was voor de opnames van ‘De Kleedkamer’, kwam ik bij Blanka langs.

Ze heeft geen puppy meer gehad sinds ze afscheid heeft genomen van Odette, en dat is vijf jaar geleden. Dat maakte een diepe indruk op haar. “Sindsdien is inderdaad alles in mijn leven drastisch veranderd. Ten eerste leidde de vergiftiging tot haar vroegtijdige overlijden. Als vader van een 2-jarige was haar enige zorg haar. De hoeveelheid pijn en lijden die ik heb doorstaan ​​is onvoorstelbaar Ik begon toen te mediteren omdat ik over de pijn van mijn recente verlies heen wilde komen.

Ik heb de afgelopen twee jaar veel fysieke pijn en emotioneel lijden gehad vanwege mijn scheiding. De klim uit die steile vallei had zijn eigen unieke moeilijkheden. Ik ben van plan de lessen uit het verleden te gebruiken om prioriteiten te stellen voor mijn eigen behoeften. Wees gerust dat alles goed komt. Na het beëindigen van mijn huwelijk, was het laatste wat ik nodig had een andere man in mijn leven, maar dat is precies wat er gebeurde. Iemand die mij met vriendelijkheid behandelt en voor mijn welzijn zorgt. Daarom concludeert ze dat onze geest op dezelfde manier moet functioneren.

Naast zijn vier wereldtitels (2007, 2009, 2008 en 2010 indoor) heeft Vlasic ook één Europese titel op zijn naam staan ​​(2010). Ze was op korte afstand van thij twee keer olympisch goud. In 2008 dwong Tia Hellebaut Vlasic om een ​​extra poging te wagen op 2m05, waardoor ze geen Olympisch goud won; in 2016 moest ze genoegen nemen met brons, ondanks het behalen van dezelfde hoogte als de gouden medaillewinnaar. Blanka Vlasic zegevierde in 2008 en opnieuw in 2010.

Vorig jaar rond deze tijd werd breed uitgemeten dat Laurence Van Tongerloo en Ruben Van Gucht, die zeven jaar getrouwd waren, uit elkaar waren. De hondenliefhebbende ondernemer, nu 38 jaar oud, wijdt sindsdien haar leven aan haar carrière. Zo interviewt ze voor HLN’s webserie ‘Bekende Viervoeters’ bekende hondenbezitters.

Blanka’s scherpzinnige observaties werden opgenomen in het 2015-nummer van Spikes, een atletiekpublicatie. Ze drong er daarna bij haar collega-atleten op aan hun waardigheid te behouden. Je kunt de allergrootste zijn, maar zelfs dan ben je nog steeds niet onverwoestbaar. Inderdaad, zelfs als je de beste bent die er is, ben je misschien niet genoeg. Er komt een dag dat mensen niet meer lachen en applaudisseren. Voor iemand wiens enige substantie trots is, was dat een zeer zware periode. Als je je voldaan wilt voelen, heb je meer nodig dan een medaille je kan bieden.

Vlai’s carrière werd afgebroken vanwege verwondingen die ze tegen het einde opliep, met name aan haar achillespees en hiel, die beide veel operaties vereisten om te herstellen. Ze nam het besluit om in februari 2021 definitief met haar carrière te stoppen. In de brief die ze schreef, zei ze: “Ik realiseerde me dat de tijd was gekomen om te stoppen.” Deze “natuurlijke” conclusie werd bereikt na veel reflectie en sereniteit van mijn kant, zoals ik al zei.

Ruben Van Gucht Vriendin
Ruben Van Gucht Vriendin

Daarnaast deed hij verslag van tal van motorsportgerelateerde evenementen, naast de vele andere die hij deed. Als wielrenner heeft Ruben Van Gucht echter de grootste faam verworven. Gedurende een aantal jaren was EXQI verantwoordelijk voor de organisatie van niet alleen rondes in Zwitserland, Romandië, Wallonië, Turkije, Qatar en Oman, maar ook een hele reeks eendaagse evenementen. Zijn commentaarteam voor deze wielerwedstrijden bevatte namen als Hans De Clercq, Johan Museeuw en Hendrik Redant.

Spread the love

Spread the loveRuben Van Gucht Vriendin:- Op 26 november 1986 werd Ruben Van Gucht geboren. In Vlaanderen dekt hij sport voor de kost. Sinds nieuwjaar is hij fulltime sportverslaggever bij de VRT. Van Gucht studeerde aan de Universiteit Antwerpen met als hoofdvak Communicatiewetenschappen. Hij werkte tussen 2009 en 2012 voor zowel EXQI als RTV, een…

Spread the love

Spread the loveRuben Van Gucht Vriendin:- Op 26 november 1986 werd Ruben Van Gucht geboren. In Vlaanderen dekt hij sport voor de kost. Sinds nieuwjaar is hij fulltime sportverslaggever bij de VRT. Van Gucht studeerde aan de Universiteit Antwerpen met als hoofdvak Communicatiewetenschappen. Hij werkte tussen 2009 en 2012 voor zowel EXQI als RTV, een…