Mark Zijlstra Vermogen

  • 1
Spread the love

Mark Zijlstra Vermogen:- De eigenaar van Collectione en een Venlose inwoner, Mark Zijlstra, is bereid zijn Oekraïense buren een handje te helpen. De woensdagavond ervoor werd een online pleidooi gehouden. An Arcenaar zocht een veilige locatie om zijn dierbaren heen te verhuizen. Mark maakte snel de keuze om hulp te bieden. Het duurde niet lang voordat hij contact opnam met Richard Peeters, de eigenaar van het hotel, en de twee begonnen een plan van aanpak uit te stippelen.

Mark Zijlstra Vermogen
Mark Zijlstra Vermogen

Mark is sinds 2006 werkzaam als bedrijfsadvocaat. Hij heeft zowel rechten als bedrijfskunde gestudeerd. In die hoedanigheid heeft hij tal van ondernemingen geadviseerd over uiteenlopende onderwerpen als bedrijfsreorganisaties, fusies en de vorming van juridische afdelingen. Mark heeft de afgelopen jaren meermaals de functie van General Counsel vervuld. Om zijn kennis goed in te zetten, werkt hij nu bij ICTRecht Legal Tech, waar hij klanten adviseert hoe ze de technologie in hun juridische afdelingen optimaal kunnen benutten.

Mark benadrukte dat het niet nodig is om dankbaarheid meer dan eens te uiten, aangezien de familie dat al heeft gedaan. Rijke en arme mensen hebben nog veelvuldig contact met elkaar. Frank heeft zijn volledige potentieel bereikt in slechts twee maanden. Zo verschillend als dag en nacht, inderdaad. Om te slagen, moet je elkaar helpen.

Volgens Nederlandse Twitteraars was het een genereus en attent gebaar. “Je zegt dat je geen compliment nodig hebt, maar daar ben ik het absoluut niet mee eens, en je hebt helemaal gelijk”, reageert iemand. Anderen hebben gezegd: “Je bent rijk in je hart om een ​​ander te helpen”, en “je bevestigt mijn idee van de meest zorgzame “rijke” deelnemers tot nu toe.” In wezen zijn beide beweringen correct.

Wat Mark uit zijn ervaring leerde is: “Ik kan u verzekeren dat het voor iedereen verhelderend zal zijn om huis en haard uit te wisselen met een gezin en zich daardoor in de vaak zware omstandigheden te plaatsen waarin veel mensen in Nederland zich bevinden.” Ik kan je verzekeren dat het ruilen van huizen met een gezin je waardevolle lessen zal leren. Mijn avontuur van een week zal me dingen leren die de rest van mijn leven nuttig zullen zijn. Frank van Delden, de vader, maakt indruk op mij met hoe hij zijn gezin overeind houdt ondanks hun schamele middelen. Veel succes ermee!

Het ontwikkelde zich vanzelf naarmate de show vorderde. Volgens Mark Zijlstra was dat heel belangrijk voor hem. Een onverwachte gebeurtenis opent je ogen voor het feit dat financiële tegenspoed mogelijk is in Nederland. Bovendien kunnen lage inkomsten het voor individuen een uitdaging maken om zich buiten hun huizen te wagen. Daarom besloot ik zelf de rekening te betalen.

Mark Zijlstra Vermogen

Mark had afspraken gemaakt met de financiële instelling om te garanderen dat er een back-up plan zou zijn voor het geval er iets mis zou gaan met de betaling. Hij zegt dat ze tegen die tijd al financiële steun voor een extra jaar hadden gekregen. Ze reageerden op een attente manier op onze vraag. In ieder geval is het voldoende dat ik al dankbaarheid heb uitgesproken. We praten elke dag met elkaar.

Op de vraag wat er op het pad van dat gezin is gekomen, zegt hij: “Kijk maar wat er is aangekomen.”Frank, de kostwinner van het gezin, heeft in een paar maanden tijd zijn volle capaciteit bereikt. Zo verschillend als dag en nacht, inderdaad. Om te slagen, moet je elkaar helpen.

Vanwege de overweldigende respons op het tv-programma ‘Steenrijk, berooid’ heeft hij besloten de actie te ondernemen die je hem nu ziet ondernemen. “Dat was totaal vreemd voor de mensen die het product ontwikkelden.” Zijlstra ruilde zijn royale bezit in Amsterdam-Noord in voor het bescheiden huis van de familie Van Delden in Enschede, gelegen aan Pathmos. De looptijd van de deal was een week. Elk lid van het gezin Van Delden (vader, zoon en dochter) moest het na de schuldsanering doen met 40 euro per week.

Talloze mensen uit verschillende economische klassen denken met plezier terug aan de gedenkwaardige week. Mark besloot de familie weer te helpen door ze wat van zijn spullen te geven. De familie Van Delden heeft op dit moment geen schulden. “Hun verplichting is volledig door ons betaald”, staat in de tweet. Hiermee probeert hij echter geen lof te winnen. We hebben geen complimenten nodig, maar we waarderen de uitstorting van steun voor onze familie in de nasleep van de gruwelijke gebeurtenissen van 11 november.

Volgens Mark heeft het niets met de maaltijd zelf te maken. Het publiek applaudisseerde enthousiast. Om eerlijk te zijn, heb ik nooit over de grenzen nagedacht. Er was een onderliggend probleem van macht en onopgelost trauma. Ik had amper iets te eten. Geen van de twee boterhammen die voor me werden neergezet, zou meer dan 10% van de volle aandacht van mijn maag krijgen. Ik wist niet zeker of ik water of thee moest drinken, dus ik probeerde beide. Daarnaast legde ik mezelf elke dag een nieuwe norm op. Als ik bijvoorbeeld de dag ervoor één glas water dronk, zou ik de volgende dag maar driekwart van een glas drinken.

Mark Zijlstra Vermogen
Mark Zijlstra Vermogen

Mark had afspraken gemaakt met de financiële instelling om te garanderen dat er geend een back-upplan hebben voor het geval er iets misgaat met de betaling. Hij zegt dat ze tegen die tijd al financiële steun voor een extra jaar hadden gekregen. Ze reageerden op een attente manier op onze vraag. In ieder geval is het voldoende dat ik al dankbaarheid heb uitgesproken. We praten elke dag met elkaar.

Spread the love

Spread the loveMark Zijlstra Vermogen:- De eigenaar van Collectione en een Venlose inwoner, Mark Zijlstra, is bereid zijn Oekraïense buren een handje te helpen. De woensdagavond ervoor werd een online pleidooi gehouden. An Arcenaar zocht een veilige locatie om zijn dierbaren heen te verhuizen. Mark maakte snel de keuze om hulp te bieden. Het duurde…

Spread the love

Spread the loveMark Zijlstra Vermogen:- De eigenaar van Collectione en een Venlose inwoner, Mark Zijlstra, is bereid zijn Oekraïense buren een handje te helpen. De woensdagavond ervoor werd een online pleidooi gehouden. An Arcenaar zocht een veilige locatie om zijn dierbaren heen te verhuizen. Mark maakte snel de keuze om hulp te bieden. Het duurde…