Adriana Lima Zwanger

Adriana Lima Zwanger;- Van 2010 tot 2018 was Adriana een van de meest herkenbare “engeltjes” voor Victoria’s Secret. Ze was de artiest die elk van hun jaarlijkse shows begon in 2003, 2007, 2008, 2010 en 2012.

Adriana Lima Zwanger
Adriana Lima Zwanger

Ze werd in 2017 door het merk uitgeroepen tot het ‘meest waardevolle model’, het jaar voordat ze officieel ontslag nam uit de modellenindustrie.

In het verleden heeft Lima ook werk gedaan voor klanten als Giorgio Armani, Vera Wang, Louis Vuitton en Prada. Ze heeft ook werk gedaan voor Christian Dior.

Adriana Lima, die 40 jaar oud is, is in verwachting van haar derde kind. Dit wordt de derde zwangerschap van het kind. Het model brak het nieuws dat ze verwachtte in de allereerste video die ze op de TikTok-website plaatste.

Het Braziliaanse model van 40 jaar en haar partner Andre Lemmers zijn verheugd om hun eerste kind samen te verwelkomen.

Het kind is de eerste van het Braziliaanse model, dat 40 jaar oud is, en haar partner, Andre Lemmers.

Deze film is een compilatie van vele gevallen waarin Lemmers zijn verloofde angst aanjaagt. Helemaal aan het einde van de video geeft Lima haar partner een positieve zwangerschapstest, waarvan ze zegt dat het bedoeld is om hem te “schrikken”.

De jonge duiven staan ​​bekend onder hun kleurnaam, namelijk Cyan Lima Lemmers. De kleur in het zichtbare lichtspectrum die kan worden omschreven als tussen groen en blauw in.

Lima omarmt het sentiment volledig door diezelfde passie naar Cannes te brengen.

Lima zag eruit als een dwaas voor de camera in het Museum of Natural History in New York, waar ze trots haar groeiende babybuik liet zien terwijl ze een zwierige zijden jurk droeg.

Het 28-jarige lingeriemodel Victoria’s Secret en haar man, basketballer Marko Jaric, verwachten in december hun eerste kind. Marko Jaric is de vader van hun oudste kind.

Adriana Lima is al moeder van twee jonge vrouwen, Valentina (12) en Siena, dankzij haar relatie met de voormalige NBA-ster Marko Jaric (9).

Adriana Lima Zwanger

Eind februari verraste ze iedereen door op creatieve wijze aan te kondigen dat zij en haar partner, de filmproducent Andre Lemmers, hun derde spruitje samen verwachten (40). (40).

Wanneer Adriana eindelijk gaat bevallen, wat hoogstwaarschijnlijk ergens in de herfst van 2018 zal plaatsvinden, is de vraag waar iedereen aan denkt of ze wel of niet een zoon zullen krijgen.

Aan het begin van mijn leven was het idee om met iemand te trouwen en een gezin te stichten nooit iets dat in me opkwam. Het is niet dat ik niet wilde trouwen, maar het is gewoon zo moeilijk om de juiste partner te vinden”, zei Lima al een hele tijd geleden.

Ze laat zien dat je je verfijnde en verzorgde look niet hoeft op te geven alleen maar omdat je een kind draagt.

De dochters van Lima, Valentina, die twaalf jaar oud is, en Sienna, die negen jaar oud is, uit haar huwelijk met haar ex-man Marko Jaric, waren ook aanwezig.

Adriana, die 40 jaar is, en haar partner, Lemmers, hebben zojuist het nieuws gedeeld dat ze in de maand februari voor het eerst ouders worden.

Gisteren zou de dag zijn waarop de wereldpremière van Top Gun: Maverick, met actieheld Tom Cruise in de hoofdrol, zou hebben plaatsgevonden op het Filmfestival van Cannes 2022.

Hoewel A-lijst beroemdheden zoals Viola Davis en Eva Longoria aanwezig zijn op de rode loper, is het supermodel Adriana Lima die de show steelt met haar gedurfde kledingkeuze.

Lima en haar partner, Andre Lemmers, deden een spectaculaire zwangerschapsfotoshoot waarin Lima pronkt met de groeiende babybuil die ze tijdens haar zwangerschap ervaart.

Zij en Lemmers kregen meer punten omdat ze de fotografen een lieve blik gaven op hun aanstaande gezin door haar zwangere buik zachtjes op de rode loper te houden.

Zowel Bora Bora als de Malediven, twee plaatsen die hoog op de familielijst staan ​​van plaatsen die we absoluut moeten bezoeken, hebben wateren met een verbluffende cyaankleur.

“Instagram-foto’s van een model.”

Het is al enige tijd bekend dat ze in verwachting is van haar derde kind, maar dit is de eerste keer dat ze een openbare aankondiging doet over haar zwangerschap.

Aan de andere kant hebben ze al heel wat over hun zwangerschap gedeeld op sociale media, waaronder een video waarin ze vertelt over zwanger zijn.

Op de beelden is te zien hoe haar vriendin, die ook filmproducent is, zichzelf filmt terwijl ze Adriana Lima afschrikt.

Een TikTok-video die het model in februari plaatste, diende als aankondiging van haar zwangerschap. Als grap maakte ze haar vriend bang, wat het tegenovergestelde is van hoe dingen gewoonlijk worden gedaan in hun relatie.

De video werd door Lima ondertiteld met het volgende: “Andre maakt me graag bang, maar vandaag krijgt hij het terug.” Ja, het nieuws van een positieve zwangerschapstest schokte hem, maar op een positieve manier.

In de video is te zien wat een wolk van blauw poeder lijkt te zijn in de lucht.

De kinderen van Lima, Valentina, twaalf, en Sienna, negen, die ze deelt met haar ex-man Marko Jaric, waren ook aanwezig.

Het oudste kind van Lima, Valentina, is de jongste van Lima kind. Lima en Jaric trouwden begin mei 2017 en gingen door tot maart 2018.

Adriana Lima Zwanger
Adriana Lima Zwanger

In februari werd bekend dat Adriana, die toen 40 was, een kind verwachtte. De nieuwe aanwinst is het eerste kind van haar en haar partner Lemmers.