Alireza Jahanbakhsh Vriendin

Alireza Jahanbakhsh Vriendin:- Alireza Jahanbakhsh kwam in 1993 ter wereld in de Islamitische Republiek Iran. Alireza Jahanbakhsh speelt vooraan voor Feyenoord in de Eredivisie. Zijn geboorteplaats is Iran. Door zijn veelzijdigheid kan hij ook aanvallend op het middenveld spelen. Als hij niet voor Feyenoord speelt, is hij een ster voor het Iraanse nationale team, waar hij algemeen wordt beschouwd als een van de beste spelers ter wereld. Hij ging naar het WK in 2014 en 2018.

Alireza Jahanbakhsh Vriendin
Alireza Jahanbakhsh Vriendin

Voordat hij bij de Rotterdamse club kwam, speelde hij voor verschillende andere Nederlandse en internationale clubs. Hij promoot ook regelmatig Adidas-producten in zijn commercials. De ware identiteit van zijn vriendin blijft een mysterie.Alireza Jahanbakhsh Jirandeh, of gewoon Alireza Jahanbakhsh, is een Iraanse profvoetballer. Zijn volledige naam is in het bijzonder Alireza Jahanbakhsh Jirandeh.

Zijn hoge profiel komt van zijn rollen als vleugelspeler en aanvallende middenvelder voor respectievelijk Feyenoord van de Eredivisie en het nationale team van Iran. Zijn trui draagt ​​het nummer 7. Zijn professionele carrière begon met twee seizoenen bij Damash Gilan, voordat hij in 2013 overstapte naar NEC. Daarna speelde hij van 2015 tot 2018 voor AZ, toen hij tekende bij Brighton & Hove Albion. Kort daarna stapte hij over naar Brighton and Hove Albion.

Aan het uiterlijk van zijn Instagram-account te zien, houdt hij er duidelijk van om verfijnde kledingstukken te dragen. Daarnaast maakt hij graag foto’s van zichzelf met dierbaren en kinderen die te maken hebben met moeilijke omstandigheden. Jahanbakhsh heeft ook een diepe liefde voor zijn moeder, en het is wederzijds.

Het is onduidelijk of de aanvaller een ouder was. Er zijn veel foto’s van hem in gesprek met kinderen, en het is onduidelijk of een van hen echt zijn kind is. Daarnaast doet hij zijn best om zijn Iraanse minnaar buiten de publieke belangstelling te houden, wat in dat land misschien wel de norm is. Er kan geen informatie worden verstrekt over of ze al dan niet een romantische relatie hebben of hoe lang hun relatie heeft geduurd.

De rechtsbuiten zal een ongelooflijke drie miljoen euro per jaar verdienen na het ondertekenen van een contract met Brighton & Hove Albion in juni 2023. (of 2,6 miljoen Britse ponden). We hebben het uitgerekend en zijn dagsalaris komt uit op € 8.197 (of £ 7.284), of € 342 (of £ 304) per uur.

“Als je een fout maakt, kun je behoorlijk onaangename emoties krijgen”, merkte de hockeyspeler op. “Als je een fout maakt, kunnen mensen behoorlijk negatief reageren”, zei ze. En soms als ik op de tribune zit, hoor ik achter me, als Marcus een bal verliest, wat ben je aan het doen! Het ziet er helemaal niet goed voor hem uit. Dan, hoewel het een hele uitdaging is, neem ik een bewuste beslissing om te stoppen met praten. Maar om eerlijk te zijn, het is prima. Simpel gezegd, hij heeft er geen last meer van. “

De crimineel bracht veel tijd door met zijn dierbaren voordat hij op zoek ging naar de beste dokter die hij kon vinden om het leven van zijn moeder te redden. “Ik ging helemaal naar Duitsland om Madjid Samii te bezoeken, een van ‘s werelds beste neurochirurgen, en hij is echt geweldig. De vrees werd weggenomen toen hij ons verzekerde dat hij degene zou zijn die de procedure zou uitvoeren. ” De opmerking werd gemaakt door Alireza. De spits kan al zijn energie steken in het terugbrengen naar zijn oude voetbalvorm nu de operatie een succes was.

Alireza Jahanbakhsh Vriendin

De supporters van Alkmaar zijn dol op Jahanbakhsh, en dat komt niet alleen door zijn indrukwekkende statistieken (goals en assists). De rechtsbuiten schenkt ook zijn onverdeelde aandacht aan zijn volgelingen. Na de wedstrijd tegen PEC Zwolle bleef hij het nog lang doen. Jahanbakhsh bleef op het veld staan ​​in zijn doorweekte uniform terwijl de rest van zijn team zich al had omgekleed.

Hoewel noch de clubs van Alireza Jahanbakhsh noch zijn land veel succes hebben geboekt op het gebied van teamoverwinningen, heeft hij de nodige individuele trofeeën behaald. Hij wordt nu al gezien als de beste speler van Nederland, nadat hij het afgelopen seizoen werd uitgeroepen tot beste speler van de Eredivisie. Bovendien scoorde hij in januari 2020 het doelpunt van de maand van Engeland. Daarnaast werd hij ooit erkend als het beste nieuwe talent van Nederland. Daarnaast leidde hij het hele seizoen 2018 de Eredivisie in scoren.

Een eindeloze stroom van activiteiten, waaronder selfies, high fives en gesprekken, werd de doeldief opgedrongen. “Het gevoel ging mijn bevattingsvermogen te boven. Ik ben een gevoelig kind, dus het helpt me echt als het publiek juicht.”

Drie jaar na het verlaten van Nederland is Alireza Jahanbakhsh teruggekeerd om een ​​functie bij Feyenoord op zich te nemen. Hij brengt een schat aan ervaring en inzicht met zich mee. De inmiddels 28-jarige Iraanse speler van Brighton & Hove Albion leverde niet het niveau van ervaring waar AZ tijdens zijn ambtstermijn op had gehoopt, en als gevolg daarvan ontving AZ minimaal 20 miljoen euro. In een interview met De Telegraaf vertelt de vermeende aanvaller over de moeilijkheden die hij had tijdens zijn verblijf in Zuid-Engeland. Het is duidelijk dat hij nog wat vragen heeft.

Alireza’s pogingen om Jahanbakhsh te overtuigen waren vergeefs, zoals de heren eerder hadden opgemerkt. “We moeten ook gaan zorgen voor onze uitstekende vriend Alireza”, zegt K .Rabbendam zegt zijn opmerkingen af ​​te trappen. Hij moet op intuïtie spelen, maar ik denk dat als je het forceert, die intuïtie een beetje verstoord kan worden.

De Iraanse verdedigers van Feyenoord hebben inmiddels meer dan één tegenstander. Feyenoord zal Patrik Wlemark, die pas 20 jaar oud is, meteen aantrekken. Krabbendam heeft een paar Zweden ondervraagd over het vermogen van de speler om op hoog niveau te produceren voor een hogedrukteam als Feyenoord. “Zweedse officials houden vol dat er geen reden tot ongerustheid is. Toch ga ik ervan uit dat Feyenoord dit al heeft onderzocht.” En zo besluit hij.

In 2010 maakte Alireza Jahanbakhsh zijn debuut in de Iraanse competitie. Een paar maanden later werd hij ook geselecteerd om te spelen voor Iran’s onder-20 ploeg. Toen hij professioneel speelde voor twee verschillende clubs in zijn thuisland, merkten professionele scouts uit andere landen al snel zijn vaardigheden en speelstijl op.

Alireza Jahanbakhsh Vriendin
Alireza Jahanbakhsh Vriendin

Om deze reden vestigde hij zich uiteindelijk in Nederland. In 2013 tekende hij bij NEC Nijmegen. Hij maakte twee jaar deel uit van het team, waarin hij 17 doelpunten maakte in 55 wedstrijden. Dit resulteerde in de transfer van de speler naar de Nederlandse club AZ Alkmaar.