Angela Cullen Vermogen

Angela Cullen Vermogen:- Angela Cullen, geboren op 5 augustus 1974 in Nieuw-Zeeland, werkt als fysiotherapeut en als prestatieadviseur voor topsporters. De dagen dat de traditionele taken van vrouwen beperkt waren tot die van huisvrouwen en verzorgers van kinderen, zijn allang voorbij.

Angela Cullen Vermogen
Angela Cullen Vermogen

Na zijn studie maakte de trainer van Lewis Hamilton uiteindelijk zijn thuis in Londen, waar hij als senior fysiotherapeut werkte voor het English Institute of Sport. Hamilton staat momenteel onder de voogdij van deze trainer. Sher werkte daar van 2000 tot 2006 en leverde een belangrijke bijdrage aan de voorbereiding van het Britse Olympische team.

In 2006 maakte Cullen de stap om terug te keren naar zijn geboorteplaats in Nieuw-Zeeland. Tot 2010 bekleedde zij de functie van senior adviseur performance services bij SPARC High-Performance NZ. Ook had ze op een bepaald moment in haar carrière de leiding over de Body Performance Sports Injury Clinic.

Sinds 2016 werkt fysiotherapeut Angela Cullen samen met Formule 1-coureur Lewis Hamilton. Door de jaren heen hebben ze een diep gevoel van kameraadschap en vriendschap onder elkaar gekweekt.Het is gemeld door Formulaone.news dat Angela Cullen momenteel een nettowaarde van $ 15 miljoen heeft. Haar basissalaris van $ 113.079 komt bovenop de partnerschappen en aantekeningen die haar extra inkomsten opleveren.

Angela is zowel gediplomeerd fysiotherapeut als wedstrijdsporter. Ze is inmiddels bekend vanwege haar rol als trainer van Lewis Hamilton. Al vroeg in haar jeugd gaf ze een aantal andere sporten een kans, waaronder zwemmen, basketbal, hockey en cricket, om er maar een paar te noemen.

De superster-coureur van Mercedes, Lewis Hamilton, zal naar verwachting in 2021 ongeveer 62 miljoen dollar voor het bedrijf binnenhalen. Deze totalen bestaan ​​uit een basisvergoeding van 55 miljoen dollar en een verwachte bonus van 7 miljoen dollar voor raceoverwinningen. Dit is meer dan het dubbele van het gegarandeerde loon van zijn naaste concurrent, die op de tweede plaats komt.

Bovendien heeft Hamilton het hoogste jaarsalaris van elke Britse atleet in de geschiedenis van de sport. Volgens de rijke lijst van The Times zal het vermogen van Hamilton naar verwachting in 2021 £ 260 miljoen bedragen, een stijging van £ 36 miljoen ten opzichte van het voorgaande jaar. Het jaarinkomen van Hamilton stijgt met $ 12 miljoen vanwege de races en evenementen die hij leidt en de bedrijven die ervoor betalen.

Lewis Hamilton won zijn zevende Formule 1-kampioenschap in 2020, waarmee Michael Schumacher de meeste titels ooit won in de geschiedenis van de sport. Michael Schumacher won zeven titels. De Britse coureur wordt door veel mensen beschouwd als de beste aller tijden. In het bijzonder heeft hij een superieur record dan de Duitser in termen van het aantal races dat hij heeft gewonnen en het aantal polepositions dat hij heeft verdiend. Zijn prestaties zouden niet mogelijk zijn geweest zonder de hulp van Angela Cullen, die fungeerde als zijn persoonlijke trainer, prestatiecoach en cheerleader.

Het komt als een verrassing om te horen dat Angela nu een getrouwde vrouw is. Ze is twee keer getrouwd geweest en haar beide kinderen zijn mooie jonge vrouwen. Naast het meisje is er nog een zoon. Niemand die is voorgesteld om haar ex-vriend of vriendin te zijn, heeft ooit hun vroegere relaties op een openbaar forum besproken, en zij ook niet. Angela erkent haar identiteit als christen en handelt in overeenstemming met haar geloof.

Haar ogen zijn donkerbruin van kleur en haar haar is helemaal zwart. Hintsa Performance was succesvol in hun poging om Angela aan te trekken, en als gevolg daarvan heeft ze zich bij Team Hamilton aangesloten. Haar deel, dat driehonderdduizend dollar is, is haar verschuldigd. Dat is een aanzienlijk fortuin voor een dame die in Engeland woont.

De Nieuw-Zeelandse nationale hockeyploeg omvatte een moeder van twee kinderen, die ook voor het team speelde. Omdat Hamilton en Cullen zo’n sterke band delen, besloten ze hun polsen te markeren met bijpassende tatoeages met de tekst ‘Loyaliteit’.

Op de race zelf, of binnen een digitale omgeving. Ongeveer tegelijkertijd verschijnt Hamilton op een chique feest of op de catwalk. Als hij het in het weekend van de Grand Prix zou willen doen, zou dat geweldig zijn voor mij. Zonder twijfel deed hij dat consequent. Er bestaat niet zoiets als geluk als het gaat om de zeven wereldtitels van Hamilton, evenals de Red Bull. Simpel gezegd, het is een alibi. Een heel kleintje. Vanwege het feit dat iemand met de naam Russell, die de afgelopen jaren in een vrij oninteressante Williams heeft gereden, bij vele gelegenheden jachtgeweer heeft gereden voor Hamilton.

Hij is meer aandacht gaan besteden aan zijn slaaproutine om de kans te verkleinen dat hij misselijkheid en braken ervaart die veelvoorkomende symptomen zijn van een jetlag. Hij at voorheen geen rood vlees, maar nu geeft hij al het vlees op omdat hij wil dat zijn energieniveau stabieler is. Hij eet nu veel voedzame granen, gestoomde of langzaam gekookte groenten en salades, en een breed scala aan pastagerechten, van orzo tot ravioli.

Sinds 2016 vertrouwt Lewis Hamilton op Angela als zowel zijn prestatiecoach als fysiotherapeut in zijn streven naar het Britse Formule 1-kampioenschap. Zij is een essentieel onderdeel van zijn groei en prestatie, en zij is verantwoordelijk voor het grootste deel van het dagelijkse beheer van zijn leven.

Angela werkt niet alleen met hem om zijn vorm tijdens het laagseizoen te verbeteren, maar ze volgt hem ook over de hele wereld naar al zijn Formule 1-races.Ze is ook erg behulpzaam geweest bij het aanbrengen van veranderingen in het dieet van Lewis om zijn metabolische gezondheid te verbeteren.

“Het is een geschenk dat ik op een willekeurige dag tijdens het raceweekend tot wel 18.000 stappen kan zetten, en ik stop zelden om uit te rusten”, zei de loper. “Ik neem zelden een pauze om te ontspannen.”De hele dag vaak rond kunnen lopen is zo’n zegen, en de beslissing om dat te doen is er een die ik elke dag opnieuw kies. In een wereld waarin computers en andere technologieën ons meer sedentair maken, is dit vooral waar.

Angela Cullen Vermogen
Angela Cullen Vermogen

In een relatief korte tijd heeft ze zichzelf gevestigd als een belangrijke figuur in het leven van Lewis, tot het punt waarop ze nu verantwoordelijk is voor het beheren van zijn agenda, financiën en gezondheid. Als Lewis haar hulp nodig heeft, is Angela er voor hem. Ze heeft aan de zijde van Hamilton gestaan ​​door alles wat er is gebeurd.