Anis Don Demina Föräldrar

Anis Don Demina Föräldrar;- Under sin P1-sommarshow berättar Anis Don Demina om sin pappas bortgång, som dog i cancer för några år sedan. Han beklagar i sitt sommartal att han aldrig kommer att se sin fars reaktion på hans prestationer och framsteg, och han ångrar att han inte kunde tillbringa mer tid med honom medan han låg döende på sjukhuset.

Anis Don Demina Föräldrar
Anis Don Demina Föräldrar

Varje sommar bjuds ett utvalt gäng kändisar in för att prata på P1 om sina karriärer och privatliv. Sedan delar ett antal svenskar med sig av anekdoter eller personliga uppgifter som inte är välkända i Sverige. I ett försök att inspirera undersöker de djupt och exponerar sig själva för lyssnarna.

Trots att hans artistnamn var Anis Don Demina, var han mer känd som Anis Dhahir. Han föddes den 25 april 1993 i Sverige. Detsamma gäller för Ani. Samtidigt som han talar till svenska folket tar han upp sin relation till sina föräldrar och sin fars förtida död öppet och uppriktigt.

På grund av att hans 16-åriga flicka med Farsta, tror Anis att han var tvungen att ljuga för sina föräldrar om att ha en flickvän när han var yngre för att behålla sin relation med Filippa Toremo (paret tillkännagav sin split i oktober förra året).

Anis När Don Demina och Filippa Toremo tillkännagav sitt uppbrott på onsdagskvällen hade de dejtat i ungefär ett och ett halvt år. 28-åriga Don Demina

Det här var första gången jag såg den på länge. Den press jag har varit under den senaste tiden har bidragit på något sätt. Efter en lång dag med inspelning eller dans är det bra att ha någon att prata med och mysa med i slutet av dagen. Ännu bättre vore att ha båda människorna där samtidigt.

Anis galna tänkande och kaotiska beteende är svåra att förstå. I den svenska staden Sundsvall döptes Anis Don Dhahir om till Anis Don Demina 1993. På YouTube är han DJ, producent, musiker, videobloggare och programmerare, för att nämna några.

Allt hittills har varit väldigt roligt. Min kärlek till henne kan ha blivit starkare med tiden. Hon är en bra vän och en bra följeslagare.

Det finns många början, katastrofer och det oändliga sökandet efter nya början i denna berättelse. Vart och ett av dessa element har en plats i berättelsen. När jag insåg detta darrade hela min kropp i min stol.

Några dagar innan han dog minns Anis Don Demina de sista orden som hans far sa till honom. Meningen med Anis liv har påverkats djupt av orden som följer: Låt mig se att du mår bra istället för att tycka synd om dig själv.

Han överlämnade dessa ord till mig bara några dagar innan han dog, och de hade en djupgående effekt på mitt liv. Jag har alltid haft dem med mig när jag har varit tvungen att hantera motgångar.

Enligt Anis Don Demina har han pratat med henne när hon har känt att hon inte orkar längre, jag vill ge upp, och jag skruvar på med det här nu, genom att använda den sista vågen i “Let’s Dance” och ” Melodifestivalen” som exempel.

Anis Don Demina Föräldrar
Anis Don Demina Föräldrar

Han erbjöd Anis Don Deminas pappa ett sista farväl 2014, och det betydde världen för honom. När han dansade till “Let’s dance” och “Oro” tidigt på morgonen medan han deltog i Melodifestivalen.

I början känner hon igen de trevliga stunderna, men hon är också medveten om de hemska problem som andra diskuterar. En generös själ, hon är alltid redo att ge en hjälpande hand. För att klara det vid flera tillfällen var jag tvungen att avstå från sömnen och hålla mig vaken till långt in på natten.

På frågan om hans frus stöd i augusti sa han att hon var “absolut stöttande” och att hon backade upp honom i alla hans aktiviteter. Efter några dagar utan aktivitet lägger Anis Don Demina upp följande blogginlägg:

Artistnamnet “Sajjk” användes första gången av Anis Demina vid 14 års ålder när hon medverkade på många scener, bland annat Ungdoms hus. På platser som Ozone och Basementality deltog han i freestyle-strider.

han började arbeta i Dubais Movida och Londons Cirque Le Soir-klubbar, där han också bodde, vid 18 års ålder.

Ida Warg och Samir Badran är två av de många elever som han har lärt sig att dj. Han skrev på ett avtal med Warner Music Group i augusti samma år.

Filippa och jag kom överens om att hålla vår vänskap vid liv. Jag tycker att hon är en fantastisk person, och jag är full av beundran för henne.

Den 4 februari 2019 debuterade låten som nummer 23 på Spotify Sveriges topp 200-listor. I Melodifestivalen 2020 sjöng han låten “Vem E Som Oss” på egen hand. Demina kommer att tävla i titelmatchen den 7 mars 2020. Han slutade med en totalpoäng på 82 poäng, bra för en femteplats i tävlingen.

Så vitt jag kan säga kommer hon alltid att vara så här. På samma sätt som hon finns där för mig lovar jag att finnas där för henne. Novellen, “Vissa saker är bara inte menade att vara,” av Don Demina, har denna linje.

Framgången med hans debutsingel “On My Mind”, som hade 1,5 miljoner streams under den första månaden den var tillgänglig på streamingsidor, ledde till ett skivkontrakt med Warner Music 2017.

Hennes erfarenheter har sträckt sig från underhållande till det svåra, som ett resultat, som en Det här. Hon är snäll och hjälpsam på samma gång. Det har funnits tillfällen då jag har varit tvungen att vara uppe längre än min vanliga läggtid på grund av mängden arbete. När det kommer till hennes egna mål är hon lika entusiastisk som jag över mina.

Hon kommer alltid att vara så här, det är jag säker på. Jag lovar henne att jag alltid kommer finnas där för henne, precis som hon alltid har funnits där för mig. Även när vi planerar för det bästa går det inte alltid som planerat.

I juli året innan åkte han till Borlänge för Peace and Love Festival. Efter att ha medverkat som gästsångare i Samir och Viktors låt “Shuffla” bestämde sig Don Demina för att inte delta i Melodifestivalen.

På den svenska singellistan nådde låten plats 39. Anis Don Deminas låt “Summer” är ett kärleksbrev till hans nära och kära, speciellt hans mormor Razak, som han anser vara sin enda sanna kärlek. Första gången Anis Don Demina och Filippa Toremo träffades var i december året innan. De tog ett snabbt beslut att gifta sig.

För att vara nära sina mor- och farföräldrar och två äldre bröder, samt en lillasyster, flyttade han och hans familj till Stockholms stadsdel Jordbro det år han fyllde år. Demina har dykt upp på arenor som Movida i Dubai och Cirque Le Soir i London.

Det nygifta paret bestämde att deras smekmånad skulle äga rum i Anis hemstad Sundsvall.

Under sommaren 2017 blev hennes video som smällde honom en omedelbar sensation, vilket förde den svenska YouTubern och artisten Demina till världsberömdhet.

Demina släpper sitt samarbete med Rsa, “1+1”, som singel den 20 mars 2020. Sveriges singellista toppade som nummer 96 med låten, där den också gjorde debut. Den 8 maj 2020 släppte Demina och Timbuktu musiken “Naken”, ett samarbete.

Till slut bestämde jag och Filippa oss för att hålla vår vänskap på en mer avslappnad nivå. Min beundran för henne är oreserverad, och jag har inget annat än beröm för henne.

Några dagar efter uppbrottet skrev Toremo på Instagram att hon och hennes ex-pojkvän hade gjort slut. Anis Don Demina frågade henne under Q&A om de fortfarande var tillsammans.

Anis Don Demina Föräldrar
Anis Don Demina Föräldrar

Trots våra bästa ansträngningar har vi brutit vårt partnerskap. Jag beklagar att jag berättade att min relation med Anis inte fungerade, trots hennes skönhet.” Efter att ha flytt från Irak under Gulfkriget träffade den kurdiska pappan Anis sin vitryska mamma i Ryssland. På fritiden gillar hon att spela piano och studera musikhistoria Anis är ett barn till paret.