Anna Bergendahl Gravid

Anna Bergendahl Gravid;- Framförandet av Anna Bergendahls låt “Higher Power”, som hjälpte henne att ta sig till semifinal, ger henne en andra chans att ta sig till finalen på lördag. Efter sändningen kommenterade hon till reportern Ellnor Svennson från Expressen: “Det känns fantastiskt. Jag är ganska nöjd.”

Anna Bergendahl Gravid
Anna Bergendahl Gravid

“Ashes to Ashes” var en av de mest framgångsrika låtarna under föregående år, och nådde nummer ett på listorna i ett antal länder runt om i världen. När Anna Bergendahl, som nu är 29 år, kommer till Melodifestivalen i år med det efterlängtade spåret “Kingdom Come” kommer hon äntligen att avslöja informationen som hon har hållit hemlig under hela året innan. Anna Bergendahl, 29.

Klara Hammarström och Medina var de enda två tävlande som tog sig vidare till finalen i tävlingen. Väljarna i Medina var förvirrade och häpna när de såg hur det totala antalet röster de hade avgett förändrades från tolv till tolv.

Publikens känslor var lätta att urskilja när det avslöjades att Klara Hammarström hade fått flest röster under just den föreställningen.

Efter föreställningen utbrast hon, “Jag känner mig fantastisk, jag känner mig fantastisk; det är en dröm som går i uppfyllelse”, och fortsatte med att förklara att hon var fylld av känslor när hon skyndade till sin familj för att berätta nyheten.

Jag kan inte fatta att jag gick så länge utan att prova det här. Min första reaktion året innan var en av bävan. I år säger hon att hon istället för att darra önskar sig det eftersom det nästan var så kraftfullt att hon nästan svimmade av det.

Utöver sina övriga yrkessysslor lägger Anna stor vikt vid att kommunicera optimism. Sedan 2016 har hon gjort både en karriär som sångerska och studerar till läkare samtidigt. Under denna period har hon arbetat som praktikant på en rad olika sjukvårdsinrättningar.

Du är skyldig att bota patienter om det är möjligt, ge lindring om det är möjligt och alltid ge tröst i den hippokratiska eden. Min pappa, doktor Henrik, har varit inom det medicinska området sedan jag var liten. Han fungerar som en underbar modell för andra att följa och en källa av idéer för mig. Enligt Anna fortsätter hennes pappa, som nu är 71 år, att arbeta några dagar i varje månad.

Anna Bergendahl har under kvällens gång känt en mängd olika känslor, varav en är en överväldigande känsla av melankoli. Det är något som hon har haft framgångsrik erfarenhet av tidigare.

Jag har en dubbelroll som faster och gudmor i den här familjen. Det är en härlig sak att kunna göra. Anna skrattar och säger “De kommer till Göteborg idag” (vilket betyder “fredag”), och hon är medveten om att det inte finns något annat än de där “småttingarna” som kan få henne ner på jorden igen.

Det är sant, men vi två är angelägna om att bli föräldrar en dag. Vi är båda karriärinriktade, vilket gör att det utan tvekan kommer att ta lite tid eftersom vi båda är så fokuserade på våra egna yrken. Anna Bergendahl säger dock till Nojeslivet att vi skulle vilja ha en egen om vi har turen att vinna på lotteriet.

Anna Bergendahl gör en koppling mellan låten “Kingdom Come” från i år och de personliga ambitioner som hon arbetar mot samtidigt som hon tar sin läkarexamen.

Anna Bergendahl Gravid
Anna Bergendahl Gravid

När jag var läkarstudent fick jag ofta möjlighet att lära mig mer om en patients fullständiga sjukdomshistoria, och vid sådana tillfällen såg jag själv hur svårt livet kan vara för ett stort antal individer. Hon hävdar att det har gjort en väsentlig skillnad i hur hon skriver.

Annas framförande av “This is My Life”, som vann Mellos debuttävling 2010, gav henne rätten att representera Sverige i Eurovision Song Contest. Mellos debuttävling hölls 2010.

Saker och ting var inte riktigt som de var hemma. Närmare bestämt kunde Sverige inte ta sig förbi semifinalerna och slogs därmed ut från kampen om en plats i VM-slutspelet.

Anna gör följande uttalande med ett sarkastiskt flin på läpparna: “Du kan se att det finns roligare sätt att bli historia.” Till en början var det en betungande och deprimerande upplevelse. Å andra sidan kunde jag bara prestera mitt bästa på scenen, och resultaten av omröstningen är bara lika korrekta som de personer som deltog i den och gav sina röster.

Det skulle vara bra att tävla i Eurovision Song Contest igen och få revansch för den tidigare förlusten jag drabbades av, även om jag inte tänker på det till vardags.

Efter sin seger i Melodifestivalen 2010 med låten “This is My Life” fortsatte hon med segern i Eurovision Song Contest 2012, trots att låten inte röstades fram från semifinalen och framåt.

Efter nio års frånvaro var Eurovision inte riktigt lika framgångsrikt som det hade varit tidigare. Under vad som verkade vara en evighet hade jag den speciella känslan av att vara en novis för allra första gången.

För övrigt till att genomföra intervjuer ger hon vägledning för allt från TV-kameror till ljudinställningar. Efter en tid kommer du att känna ett behov av att ständigt prata om dig själv. Hon skrattar medan hon fortsätter, “Det kräver mycket energi”, som följs av frasen,

Min oro under föreställningar lättar vanligtvis när jag har sett resultatet, då är det upp till mig att formulera en ny syn på omständigheterna.

Anna Bergendahl Gravid
Anna Bergendahl Gravid

Majoriteten av min familj satt här, och majoriteten av oss har alla upplevt sjukdom någon gång i livet. På grund av detta kunde de komma och vara med oss.