Bram Krikke Vriendin

Bram Krikke Vriendin:- Op 12 augustus 1994 kwam Bram Krikke ter wereld. Hij is geboren in Nederland. Nederland is zijn geboorteplaats. Bram Krikke is een bekende radiopresentator. Naast zijn beroep als DJ voor Slam! FM, Bram is een bekende radiozender in Nederland. Hij heeft meer dan 220.000 volgers op Instagram en staat bekend om zijn verschijning in video’s op hun kanaal, waar hij informatie over alternatieve levensstijlen deelt.

Bram Krikke Vriendin
Bram Krikke Vriendin

De plant die bekend staat als bram werd voor het eerst gekweekt in Nederland. Zijn tijd als radiopresentator en DJ op de Slam! De FM-zender, waar hij samenwerkte met DJ Giel Beelen, leverde hem brede erkenning op. Het starten van een YouTube-account onder de alias Bramos was de eerste stap in zijn succesvolle carrière. Zijn werk voor het tv-programma, geïdentificeerd door de hashtag #First, volgde op zijn voltooiing van de school voor journalistiek. Daarna, in november 2017, trad hij officieel toe tot de Slam! FM-familie van radiostations.

In de meeste opzichten is Bram een ​​van de gelukkigste mensen ter wereld. Hoewel we al eerder merkwaardige foto’s op Bram’s Instagram-account hadden gezien, konden we het tot vandaag niet samenvoegen. Uit de vele foto’s van Bram in New York City die hij in het verleden op Instagram heeft geplaatst, is het veilig om aan te nemen dat Robin Holzken daar woont. Het vierentwintigjarige model Robin is geboren en getogen in New York City, waar ze ook als professioneel model blijft werken.

Aangezien Robin zo’n mooie vrouw is, is het niet moeilijk in te zien waarom Bram alleen naar de andere kant van de wereld zou willen reizen om bij haar te zijn. Alleen een lang en gelukkig einde en “een beetje” meer duidelijkheid in hun verband is voldoende. Hoe het ook zij, ik wens ze een lang en voorspoedig huwelijk!

Model Robin Holzken is momenteel bezig in New York City, Verenigde Staten van Amerika. Dit verklaart ook waarom Bram een ​​tijdje geleden een foto van zichzelf in New York plaatste; hij was op bezoek bij Robin. Als je wat verder rondkijkt op het Instagram-account van zijn nieuwe vriend, zul je merken dat ze alleen foto’s van zichzelf in een modellenpose plaatst. We zijn het eens: ze is verbluffend mooi.

Een groot deel van de foto’s op zijn Instagram-account is gemaakt in een retro photobooth. Op de korrelige zwart-witfoto’s zijn Bram en zijn nieuwe, aanzienlijk aantrekkelijkere vriendin te zien die verschillende gekke posities innemen. Op de middelste foto krijgt hij zelfs een flinke klap op zijn wang, waarop de Qmusic radio-dj van oor tot oor grijnst. Inderdaad, hij heeft de spreekwoordelijke pot met goud in handen!

Bram Krikke Vriendin

Ze zijn al een tijdje aan het daten, en gezien het uiterlijk van Didi’s Instagram-feed (en we denken dat je het ermee eens zult zijn na het zien van het onderstaande bewijs), zijn ze volledig verliefd op elkaar. Didi is mooi en stoer; ze is ook grappig en charmant in precies de juiste hoeveelheid. We stellen het op prijs dat de prachtige brunette ons constant een paar prikkelende snapshots stuurt. Kijk maar naar Didi Shanna, vriendin van Bram Krikke.

“Ondanks het feit dat we van elkaar houden en nog veel met elkaar kunnen lachen, hebben we die vonk niet meer”, zegt Krikke op Instagram. Eigenlijk realiseerden we ons dat we onze relatie een nieuw label moesten geven. Die van vrienden in het bijzonder. “

Didi Shanna’s liefdesleven bleef goed verlopen en na de scheiding met Bram Krikke begon ze te daten met TikTokker Tijn. Deze twee leken stapelverliefd te zijn, maar hun romance hield geen stand. In een TikTok-video maakte Didi Shanna haar plannen bekend en zei dat zij opnieuw degene zal zijn die de zinderende vrouwenzomer aftrapt.

Volgens de schijn is Didi nog steeds vrijgezel en beschikbaar voor liefdesinspanningen. Na een tijdje daten, begon Bram Krikke in maart 2022 met het zien van model Robin Holzken. Zoals zoveel anderen was hij niet het type om het gras te laten groeien. Contact houden moet niet te moeilijk zijn.

In december 2021 maakten ze de wereld bekend dat ze uit elkaar gingen als stel en alleen verder gingen als vrienden. Bram leek niet al te lang verdrietig te zijn, want hij plaatste zojuist een heleboel foto’s van zichzelf en zijn nieuwe vriendin op Instagram.

Bram Krikke Vriendin
Bram Krikke Vriendin

Video’s die zijn geüpload naar het account van Robin Holzken op YouTube, bevatten onderwerpen zoals haar dagelijkse routine, favoriete gerechten en favoriete vormen van lichaamsbeweging. De 13-jarige Robin werd zogenaamd ontdekt toen ze nog een kind was, en sindsdien heeft ze elk wakker moment gewijd aan haar modellenberoep. Ze is een hondenliefhebber en in haar vrije tijd zangeres/danser. In haar vrije tijd maakt ze graag foto’s.