Catarina König Ålder

Catarina König Ålder ^ Catarina Köni är 38 år. Det gick långa perioder under vilka jag inte kunde andas. Efter att ha gått nerför backen gjorde han och barnen en kort linje för mig, men innan de kunde nå mig ändrade de sig och bestämde sig för att svalka sig genom att simma i det gyllene havet istället. Hon förmedlar till Hant att vår resa till familjen utanför Uppsala var en underbar upplevelse för kameramännen, som hade en fantastisk tid.

Catarina König Ålder
Catarina König Ålder

När jag var ett litet barn tog min familj en tur till Turkiet, och medan vi var där minns jag att jag satt på marken och stirrade upp på natthimlen, som var fylld av tusentals och åter tusentals glittrande stjärnor. Jag får bara en flyktig syn på stjärnan innan den försvinner.

Jag kan fortfarande levande minnas de specifika känslorna som jag upplevde vid den tiden, såväl som de exakta orden som jag yttrade till mig själv vid den tiden. Jag vill att alla ska ha möjlighet att leva ett långt och hälsosamt liv för en dag hoppas jag kunna bilda en egen familj. “

Jag hade en djupgående insikt när jag var barn, och när jag har blivit äldre har jag insett att det var något som ingjutits i mig i ung ålder.

I Sigtuna kommun, där jag växte upp tillsammans med mina föräldrar, min storebror och vår hund Snobbi, hade vi ett väldigt litet hus. När jag ser tillbaka på min barndom inser jag att jag inte kunde ha bett om en bättre uppväxt än den jag hade.

När jag var barn reste min far, som arbetade i resesektorn, ofta till utlandet i affärer. Han skulle ta mig med sig. Det känns som att han inte var en del av mitt liv i över hälften av min ungdom.

Jag och min bror gav det inte så mycket uppmärksamhet eftersom vi båda var där för vår mamma i största möjliga utsträckning och för att vi hade allt hanterat. En ensamstående mamma var ansvarig för att betala levnadskostnaderna för båda sina anhöriga för att säkerställa att vi växte upp i den mest positiva miljön.

De håller en liten båt på Mälaren, som ligger cirka 300 meter från deras vita trästuga, där de tillbringar sommarmånaderna. När vi först kom hit, för kanske två år sedan, prioriterade vi att bo på gångavstånd från vattnet.

Utan honom vore jag ingenting eftersom Anders är pappa till våra två barn. Utan honom vore jag ingenting. Han missar aldrig ett möte, även om prognosen talar för dåligt väder. Så fort jag är i en position som han anser vara “otilltalande”, tillägger han, “det är dags för dig att gå.” Jag avgudar dig mer än jag har gjort tidigare…

En “ren” design är något som jag tycker är attraktivt i visuell presentation. Min beslutsprocess har styrts mindre av specifik inspiration än av vad jag tycker är estetiskt tilltalande i de olika alternativen. Eftersom jag växte upp nära vattnet kan man nog förvänta sig att den har en nautisk smak.

Catarina König Ålder
Catarina König Ålder

De behöver dock fortfarande göra om golvbeläggningen i foajén. Utöver det är köket planerat att få en omfattande makeover. Hon vill att en högkvalitativ spis ska sättas i köket, och hon vill också att väggen mellan köket och matsalen ska gå ner.

I ett kök som bara är delvis avstängt är det fortfarande möjligt att samtala med kunder medan rätten tillagas. Din känsla av isolering är verkligen närvarande just nu. Tar vi ner hela väggen kanske kök och matbord flyttas till ett annat rum.

Både pizza och surdegsbröd kan tillagas i hemmet av paret tack vare närvaron av ett stort kylskåp och en stenugn i tillagningsutrymmet. Små barn uppskattar aktiviteten att göra pizza eftersom de kan delta i matlagningsprocessen, vilket är ett av deras favoritsysselsättningar.

När jag känner mig låg hjälper hans tröstande famn mig att må bättre, och när jag mår bra delar han med mig av min lycka. Jag behöver verkligen hans förmåga att lugna mig på grund av det steniga vädret.

Det är obegripligt för mig hur han fortsätter att tolerera det jag gör just nu. Min förmåga att arbeta med ett antal olika uppgifter samtidigt är en av mina färdigheter. I händelse av att jag för tillfället inte har ett projekt som jag arbetar med kommer jag att initiera ett!

Tillsammans har jag och Anders blivit välsignade med två underbara barn. Julius och Filippa är ett underbart komplement till varandra som makar. Ingenting är viktigare för mig än min familj, och jag skulle offra vad som helst för dem. Jag skulle göra vad som helst för dem. Jag har gjort det till en prioritet att ge mina barn en överlägsen utbildning än den jag hade.

Utöver detta får jag intrycket av att barn tänker på sina föräldrar som alltid närvarande. Oavsett vad som händer kommer jag att prioritera att umgås med mina nära och kära. Om det inte vore för min familj, skulle jag inte vara något.

Jag är född och uppvuxen i den lilla staden Sigtuna, som ligger vid stränderna vid fjordarna i Norge. Om du vill ha en egendom vid sjön bör du vara beredd att betala tre gånger så mycket för den. När hon pekar på motsatt sida av vägen och skriker, “Det här är galet!”, ses hon skrika.

Som en del av flytten uppdaterades och renoverades badrummet på plan två. Det fanns flera mönstrade tapeter som behövde tas bort. Väggarna i barnrummen är de enda i huset som har stjärnformade dekorationer; resten av huset är vitmålat.

Estetik och design som hämtar sina signaler från havet. Catarina Konig, segraren i tävlingen känd som “Sveriges mästerkock”, har återvänt till sitt hemland Sverige. Catarina Konig, 31 år, utsågs till vinnare av “Sveriges Mästerkock” av TV4.

Catarina König Ålder
Catarina König Ålder

De mönstrade fåtöljerna nära köket, de broderade stjärnorna på kuddarna i den svarta skinnsoffan och de nautiska inslagen som åror, fyrar och lampor ger rummet en New England-känsla. Så fort juryn tillkännagav hennes namn gratulerade hennes barn, Julius, 5, och Filippa, 3, tillsammans med sin man, Anders Konig, 35. Hennes man heter också Anders Konig.