Claudia De Breij Zwanger

Claudia De Breij Zwanger:- Claudia de Breij is een Nederlandse komiek, televisiepresentator en radiopersoonlijkheid. Zij is geboren op 13 maart 1975 in Nederland. Haar eerste optreden op het podium was in 2002’s productie van De Wilde Frisheid, die ook haar debuut was. Claudia zingt meestal liedjes die ofwel haar eigen originelen zijn, ofwel covers waarvan ze de woorden heeft vertaald wanneer ze optreedt in cabarets.

Claudia De Breij Zwanger
Claudia De Breij Zwanger

Claudia de Breij noemde Culemborg, Nederland, ‘thuis voor de duur van haar middelbare school. Nadat ze haar middelbare school had afgerond, ging ze twee jaar naar de Universiteit Utrecht om Algemene Letterkunde te studeren. In het najaar van 1995 volgde ze de Parnassos cultureel centrum in Utrecht om cabaret te studeren onder leiding van Malinca Verwiel en zong ze op lokale talentenjachten, waarvan sommige zelfs gehost door Ingmar Heytze.

Vanwege haar angst om slecht te presteren in haar lessen, keerde ze in 1995 terug naar Utrecht om afstudeerrichting Algemene Letteren te worden. Na twee jaar had ze haar ‘propedeuse’ afgerond, een periode waarin ze veel kennis had opgedaan over liefde en leven. Ze nam een ​​besluit, ze was bereid een risico te nemen en gaf haar academische inspanningen op. Ze was tenslotte nooit meer dan een dekmantel voor haar echte carrière als cartoonist.

Claudia uit haar geluk door te zeggen: “Onlangs was ik best tevreden met mijn oudste zoon”, die te vinden is in Lago di Beau. Bing herinnert zich dat toen hij zijn nieuwe klasgenoten voor het eerst ontmoette, hij een toespraak moest houden in zijn theaterklas over wie hij was en wat echt was en wat niet over hem. Toen vertelde hij de instructeur: “Ik heb twee katten en vier moeders”, ondanks het feit dat hij er vijf telt nu hij rekening heeft gehouden met de nieuwe informatie. De instructeur merkte op: “En het zijn er vijf, omdat er zo duidelijk vier moeders zijn”, wat de klas ertoe bracht te concluderen dat er vijf mensen waren.

Ze verwacht dat je het een jaar lang rustig aan doet nadat je bent bevallen. een jaar! Maar ze heeft zo’n indrukwekkende aanwezigheid dat als je dat niet doet, je vanaf het begin nooit een erg goede moeder zult zijn. Je wordt door haar en het haar gedreven in een moederrol die helemaal niet bij je past. In dezelfde geest kun je daar om geven, maar het zal meer werk van jouw kant vergen. “Ze is een wolf in schaapskleren, een christelijke huisvrouw in feministische kledij.”

In 2004 werd Claudia lid van de Glass House-cast op 3FM Serious Request. Claudia had haar eigen column in het Algemeen Dagblad, waar ze regelmatig voor schreef. Voordat ze de overstap naar televisie maakte, zond De Breij in het jaar 2007 de laatste aflevering van haar radioprogramma uit. In het voorjaar van 2009 kwamen haar studioalbums Samen Wakker Worden, Ergens Heen, Lekker Eten en Weer Slapen uit. ook het jaar waarin Claudia op vrijdag debuteerde, haar gloednieuwe thuistelevisieshow.

Na de scheiding van Jessica van Geel werden Claudia en Jessica van Geel, een journalist, halsoverkop verliefd. Na de geboorte van haar tweede kind, Jessica, nam Claudia officieel de rol van moeder op zich. Ze brachten Brooklyn mee toen Jessica en haar zoon bij Claudia introkken. Brooklyn is de zoon van Jessica. Inmiddels zijn ze getrouwd en zijn de trotse ouders van twee geweldige zonen.

Claudia de Breij, die bekend staat om haar komische werk en presentatrice op televisie, is in verwachting van haar eerste kind. De vader van het kind is een wederzijdse vriend van de moeder en vader, maar ze hebben ervoor gekozen zijn naam niet bekend te maken. Conny Kraaijeveld. Claudia en Conny leven sinds hun huwelijk in 2005 in huwelijksgeluk samen. “We hadden meer dan eens de mogelijkheid besproken om een ​​gezin te stichten.

Sindsdien was ze te zien in VARA Laat, VARA Live, De Wereld Draait Door, Claudia’s Showboot en Thank God It’s Friday. Ze was de gastheer van de doordeweekse lunchshow Claudia DR voor dat station op 3FM tot april 2007.

Een jaar geleden dacht ik dat het ongeveer even waarschijnlijk was dat ik een boek over zwangerschap zou schrijven als dat Daphne Deckers een boek zou schrijven over de landbouwtoepassingen van de rups in Litouwen. Ik dacht dat het een bitch was om over zwangerschapssymptomen te praten, en de enige manier waarop ik woorden als “voedingsbeha” en “zoogkussentjes” kon uitspreken, was door Adolf Hitler te imiteren. Ik dacht ook dat het ongeveer even waarschijnlijk was dat ik een boek zou schrijven over de landbouwtoepassingen van de

In 2013 gaf Claudia de Breij een optreden in het DeLaMar Theater in Amsterdam met de titel “Alone”. In seizoen 2014-2015 toert de Breij door Nederland met haar theaterprogramma Teerling. Dit optreden was het meest persoonlijke tot nu toe.

Ze was er zeker van dat ik degene zou zijn die het kind zou baren omdat ik tien jaar jonger ben dan Conny. We verwekten het kind in een ziekenhuis en hij of zij werd gezond en gelukkig geboren. Omdat Claudia gelinkt was aan Albert Verlinde van RTL Boulevard,

Claudia werkt zowel in het theater als in de openbare ruimtedio en televisie, wat haar een uniek perspectief op beide vakgebieden geeft. In haar huidige rol treedt ze op als vertegenwoordiger van de VARA in een aantal radio- en televisieprogramma’s. In de eerdere fasen van de show, toen deze op de Nederlandse televisie te zien was, was Claudia ook een veelgevraagd presentator op het programma.

De uitvoeringen van haar muziek die werden vastgelegd op cd’s en dvd’s werden vrijgegeven voor het publiek. Het lied ‘Mag Ik Dan Bij Jou’, dat werd gebruikt als themamuziek voor de Nederlandse televisieserie ‘Hete Vrede’, was te zien in een aantal andere televisieprogramma’s, waardoor het lied uiteindelijk wijdverbreide bekendheid verwierf. Op de Nederlandse televisieshow De Wereld Draait Door in september 2014 werd een platina plaat gepresenteerd aan de Breij en de auteurs van het lied, Geboers en Wagenaar. Dit was een erkenning van het feit dat de populaire single 50.000 keer was gedownload.

Het nummer piekte dat jaar op nummer 19 in de Top 2000-hitlijst. Voordat Sjors van der Panne en Jeroen van der Boom’s vertolking van het nummer in 2015 op iTunes verscheen, had de originele versie van het nummer minstens drie jaar in de Top 30 gestaan. van die grafiek. Van De Breij bevat het duet “Mis Je So Glad” van Waylon en het nummer “I Remember So Much of You”.

Claudia De Breij Zwanger
Claudia De Breij Zwanger

De Breij blijft haar cabaretacts door heel Nederland uitvoeren, ondanks dat ze een erg vol programma heeft. Naast erkend dichter is De Breij ook auteur. Haar eerste boek, getiteld ‘Nu tieten!’, gaat helemaal over de bevalling van haar kind. Het vervolg komt niet lang na het eerste uit. Columns schrijven is een van De Breij’s bijdragen aan Avantgarde.