Corry Konings Vermogen

Corry Konings Vermogen:- Op 8 september 1951 kwam Corry Konings in het Westeinde van Breda ter wereld. Hij is altijd al enthousiast geweest over muziek. Toen Corry vijftien was, verhuisde ze naar Sint Willibrord en sloot ze zich meteen aan bij een lokale band genaamd de Mooks.

Corry Konings Vermogen
Corry Konings Vermogen

In die tijd ontdekte Pierre Kartner haar en nadat ze was gevraagd om op te treden in De Rekels scoorde ze in 1969 haar eerste hit met “Farewell, I will not drop a tear for you”. Huilen is te Laat” werd een enorme hit en stond in totaal 41 weken in de Top 40. Pierre Kartner schreef en arrangeerde een groot aantal nummers. Als soloartiest besloot Corry de band in 1972 te verlaten.

De zanger van het levenslied, Corry Konings, heeft haar woning in Berkel-Enschot te koop aangeboden. Met andere woorden, dit is fantastisch nieuws voor iedereen die een grote fan is van Corry Konings of op zoek is naar een groot, prachtig wit huis in de regio. De vraagprijs is 1,5 miljoen euro, maar er zijn extra’s inbegrepen in de deal. Dit huis heeft zes slaapkamers en een eigen tennisbaan, zwembad en poolhouse.

De “tuinkamer” in deze L-vormige woning verlengt de leefruimte naar buiten. Er zijn zes bedden beschikbaar tussen de begane grond en de bovenste verdiepingen. Omdat de wijnkelder zo groot en geschikt is voor Corry’s opslagbehoeften, gebruikt hij slechts de helft van de voor hem beschikbare ruimte. Nu de verkoop van het onroerend goed is afgerond, kan Corry op zoek gaan naar een kleinere plek om naar huis te bellen. Dat zal in Brabant absoluut zonder twijfel gebeuren. De zangeres die bekendheid verwierf met “Crying is too late for you” heeft ook een huis in Spanje, waar ze veel tijd doorbrengt.

Een groot financieel verlies dreigde voor Corry nadat zijn poging om een ​​cateringbedrijf te starten in Spanje was mislukt. Bovendien konden zij en haar stiefbroer Fernando het niet eens worden over de inhoud van haar autobiografie. Het meningsverschil werd uiteindelijk opgelost. Net als in het boek van Gordon maakte Corry’s uitbarsting tegen haar (stief)ouders haar halfbroer woedend.Kunstwerk “Sterren op het doek”

Corry, die nu 70 jaar oud is, besprak die incidenten vanavond openhartig. De presentatrice, Ozcan Akyol, besprak vervolgens hoe ze op 16-jarige leeftijd een kind verwekte. “Op een gegeven moment was je zwanger. Hij vroeg Corry: “Ik durf te wedden dat je dat niet wilde.” door te zeggen dat ze, als ze de keuze had, de baby voor zichzelf zou hebben gehouden. Eerlijk gezegd zocht ik het op. Ik wou dat ik het had kunnen houden.

Verder was Nel de eerste die zei dat ze Corry’s nieuwste nummer fantastisch vindt. De reacties op de zanger van het titelnummer van het album, New Kids Nitro, waren gemengd. Ze pakt alles op alles en ziet haar bezoek aan New Kids als passend bij haar doel om ‘alleen maar leuke dingen’ te doen sinds ze een paar maanden geleden 60 werd.

Om te beginnen kwam “Without Knowing” pas in de zomer van 1971 op single uit. Gewoon weer een project dat een doorslaand succes was. In november 1971 bracht de band een kerstsingle uit met de titel “High There in the Sky”. Na een jaar in de achterkamer te hebben gestaan, werd dit nummer wegens overweldigende vraag van fans als single uitgebracht. Niet alleen was dit nummer een succes, maar Radio Veronica bestempelde het ook als een alarm-cd omdat het zo perfect was.

In 1970 veroorzaakte ze opschudding met haar single “Crying is too late for you”, die ze uitbracht onder de aliassen Corry en “de Rekels”. In de nasleep van die twee jaar begon ze aan een solocarrière, waar ze hits scoorde met nummers als ‘I get a very different feeling inside’, ‘Your mother’, ‘I forget what your name was’, ‘Adios Amor, ” en “Je weet wel wat liefde is.”

In 2004 keerden Corry en de Rekels terug voor een tweede bezoek, dit keer om een ​​familiereünie bij te wonen. In augustus 2007 was de zanger van plan om te verhuizen van Berkel-Enschot, in de provincie Brabant, naar Benalmadena, Spanje. De zangeres verhuisde in 2008 naar Zuid-Spanje, maar bezoekt haar familie in Nederland nog regelmatig.In 2004 keerden Corry en de Rekels terug voor een tweede bezoek, dit keer om een ​​familiereünie bij te wonen.

Toen hem werd gevraagd wat tot de scheiding leidde, zei Corry dat de jaloerse acties van de echtgenoten van de Rekels een grote factor waren. Het boek is in ieder geval uit! Ze staan ​​al vier jaar op rij aan de top van de hitlijsten, dus hun vertrek zal heel verdrietig zijn.

Vanwege interne onenigheid besloot de band op 30 juni 1972 definitief uit elkaar te gaan. Hun meest recente single, “Days and Nights”, is versierd met een “Verlast hit single”-sticker op de hoes. De vreemde alliantie tussen de Corry en de Rekels is eindelijk tot een einde gekomen. Corry De Rekels geven Corry’s verloofde de schuld voor het veroorzaken van spanningen in het gezin. Hij zou een verschrikkelijke afleiding zijn geweest voor de carrière van zijn vriendin.

De zangeres heeft een lange en succesvolle carrière achter de rug dankzij een reeks solonummers, te beginnen met het orkestraal gearrangeerde “You have misled me”. Corry Corry is op 1 juli 1972 voor zichzelf begonnen op het Lido in Waalwijk.

Enkele van haar vroegste solo-singles waren ‘I Forgot What Your Name Was’, ‘Your Mother’ en ‘Adios Amor’. Een paar van haar eerste solo-singles waren ‘I Forgot Your Name’, ‘You Know What Love Is’, ‘Adios Amor’ en ‘I Get a Very Special Feeling Inside’.

Ze had succes met nummers als “I Forgot Your Name”, “You Know What Love Is”, “I Get a Very Special Feeling Inside”, “Je Mother” en “Adios Amor” na die twee jaar als een duo.In augustus 2007 was de zanger van plan om te verhuizen van Berkel-Enschot, in de provincie Brabant, naar Benalmadena, Spanje. Omdat de zanger geopereerd moet worden aan galstenen, zijn verhuisplannen voor onbepaalde tijd opgeschort.

Corry Konings Vermogen
Corry Konings Vermogen

Op de jonge leeftijd van 15 was Corry Konings frontman van de band “De Mooks”. Ze werd “ontdekt” door Pierre Kartner, die haar in contact bracht met de band De Rekels. In mei 2007 meldde de lokale krant De Gelderlander dat ze overweegt om in 2009 haar zangcarrière te beëindigen. Precies veertig jaar geleden, precies dit jaar, verscheen ze voor het eerst in de hitparade.