Elias Afen Död

Elias Afen Död ^ På torsdagen lades kropparna av de två bröder som hittades döda i Sigtuna ned på kyrkogården där. En liten kista, vit till färgen, med blå bokstäver, har två personers namn. Under det senaste året har femtio tonåringar befunnits skyldiga till rån i länet. SVT Stockholm tittade på samtliga fall och fann att ungefär hälften av de personer som befanns skyldiga till sina brott var under 18 år när de begick dessa brott.

Elias Afen Död
Elias Afen Död

Vi har granskat samtliga 91 råndomar som länsrätterna avkunnade under 2019, och det totala antalet fällande domar är 91. Föregående år dömdes 115 personer för att ha begått rån mot tredje man; av dessa 115 var 50 ungdomar, och majoriteten av ungdomarna fick domar som inkluderade fängelse.

Ett antal sörjande tände ljus och placerade dem nära ljuskronan, som var omgiven av en bergig hög med nallar. De två barn som mördades hade ägt gosedjuren när de hittades döda.

Den 19 september i år hittades kropparna av två unga pojkar, Elias, 4, och Tevin, 8, nära vattenbrynet vid Munkholmen i Sigtuna. Dagen innan gjorde Elias pappa, Carl-Gunnar Wiman, en anmälan om försvunnet barn för sin son och hans syster.

Begravningsgudstjänsten för de två små pojkar vars kroppar hittades i Sigtuna för över två månader sedan är avslutade. Pappan till ett av barnen, Karl Gunnar Wiman, hävdar att hans son och de andra barnen hade en underbar och trevlig tid.

Medan pojkarnas gemensamma kista bars in i kyrkan, gav Janne Schaffer serenad för församlingen med sitt gitarrspel. Sophia Njoroge, en nära vän till mamman som är misstänkt för brottet, hade ett fotografi av de två barnen i sin ägo.

Hon fortsätter, “Det är fortfarande oförklarligt vad som har hänt, men vi ville ge pojkarna ett anständigt farväl, och de fick det.”

Elias Afen Död
Elias Afen Död

Elias pappa, Karl Gunnar Wiman, tog beslutet att uttrycka sina känslor i en intervju med Aftonbladet. Samma dag som pojkarna dog, omhändertogs deras mamma misstänkt för att ha dödat sina barn.

Mamman, som är 30 år gammal, erkände att det var hon som var ansvarig för sina söners död efter att hon omhändertogs.

När begravningen började klockan elva på morgonen på torsdagen vid Mariakyrkan var kyrkan fullproppad med folk. Barnens mamma är från Kenya; därför reste många i hennes familj hela vägen till Sverige för att vara där under ceremonin.

Både svenska och swahili talades vid begravningsceremonierna som hölls. I domarna kan du läsa om yngre personer som begått enstaka kränkningar samt större grupper som rutinmässigt har stulit.

SVT Stockholm har haft samtal med ett fåtal ungdomskriminella samt deras föräldrar. Vissa människor har sagt att de skulle vara villiga att bli intervjuade först, men sedan ändrade sig efteråt.

Gängets chef var bara känd som “Elias”. Den här unga killen, som går under namnet “Elias”, är 17 år och har fångat vårt intresse. Även om han inte dyker upp i filmen är berättelsen starkt baserad på vad som skrevs om händelsen.

Elias Afen Död
Elias Afen Död

Men enligt källorna var han gängledare när han till sist greps misstänkt för att ha begått en mängd olika brott. De brott han misstänks ha begått är bl.a. Kapellet var väldigt fantastiskt i sin skönhet. Jag är tacksam för varenda person som tagit sig till evenemanget idag. Nu är det dags för oss att arbeta tillsammans och försöka gå framåt.