Fedja Van Huet Partner

Fedja Van Huet Partner:- Fedja’s ogen werden voor het eerst geopend in Den Haag. Toen zijn ouders uit elkaar gingen, was hij toen een jaar oud. Het grootste deel van Fedja’s leven brengt hij bij zijn moeder door in Tiel; hij ziet zijn vader zelden. Ze staan ​​nu praktisch naast elkaar. Fedja, die de programmering van de Schouwburg in Tiel verzorgt, is vaste gast in het theater.

Fedja Van Huet Partner
Fedja Van Huet Partner

Fedja van Huêt laat de rem een ​​keer los en laat de handrem los om met zijn vrouw Karina en dochter Sara over het privéleven van haar man te praten. Er is weinig bekend over zijn persoonlijke leven. Het feit dat we nu weten hoe hij het vindt om vader te zijn en waar hij staat in zijn relatie met actrice Karina, maakt deze ontwikkeling meteen vermakelijk. Als je nieuwsgierig bent, het complete verhaal staat in Party 29. Vooruitdenken zou me twee keer doen nadenken over het weggooien van een succesvolle situatie.

Fedja van Huêt wordt algemeen beschouwd als een van de meest begaafde en kritisch gerenommeerde Nederlandse artiesten van zijn tijd. Zijn acteer-cv is uitgebreid. Voordat hij zelfs maar aan de Toneelacademie Maastricht afrondde, castte regisseur Mike van Diem hem in de hoofdrol van zijn Academy Award-winnende film “Character” (Best Foreign Language Film, 1998).

Als waardering voor zijn brede oeuvre en opmerkelijke prestaties als toneelspeler, ontving hij in 2013 de Mary Dresselhuys-medaille. Gedurende deze jaren bleef Fedja carrière maken in de filmindustrie. Hij speelde in Erik de Bruyns Wilde Mossels, dat dat jaar door de organisatie van filmrecensenten werd uitgeroepen tot beste film van het jaar van Nederland. Het jaar daarop, voor zijn belangrijkste dubbeloptreden in Amnesia, geregisseerd door Martin Koolhoven en in première op het International Film Festival Rotterdam, verdiende hij zijn eerste Gouden Kalf voor Beste Acteur.

Een volledig interview met Fedja van Huêt is beschikbaar in Libelle 35. Je kunt alles lezen over zijn huwelijk, zijn worsteling om ‘nee’ te leren zeggen en het derde seizoen van ‘Overspel’ in het nummer, dat op 21 augustus te koop is. Als alternatief kunt u hier een bestelling plaatsen.

Drie Gouden Kalveren, de Mary Dresselhys-prijs en een nominatie voor de Louis d’Or zijn slechts enkele van de prijzen en onderscheidingen die hij voor zijn werk heeft gekregen. Hij levert vrijwel direct essentiële achtergrondinformatie. “Je moet er niet te veel belang aan hechten.”

Een dochter genaamd Chavah Sara Mies werd geboren uit het paar nadat ze tien jaar samen waren (5). (5). Het was in Toneelgroep, Amsterdam, waar Van Huêt en Smulders elkaar voor het eerst ontmoetten. Hij benadrukt de bewondering van de acteur voor de aanstekelijke positiviteit van Smulders. Hoewel haar extraverte persoonlijkheid me in het begin bang maakte, ben ik gaan genieten om bij haar in de buurt te zijn.

We helpen elkaar om scherp te blijven en ik denk dat we al met al een redelijk solide team vormen. Het helpt dat ons kind best lief is, dus dat is geweldig. En er zijn ook veel dingen die we samen doen, legt Fedja uit. Ondanks de onvoorspelbaarheid van hun werkschema’s, erkent Fedja dat “er ook veel komedie in onze relatie zit”, eraan toevoegend dat ze het uiterst belangrijk vindt dat Chavah niets nodig heeft. Zodra Karina begint te draaien of te spelen, voel ik me meteen thuis.

Fedja’s steun voor het besluit om met pensioen te gaan is standvastig. Je moet niet extreem lang bij de ene organisatie blijven omdat je de ambitie van een ander nog in de weg staat. Wat dat betreft heb ik geen spijt.

Fedja van Huêt maakte zijn filmdebuut in Back to Oegstgeest in 1973, toen hij nog maar 14 jaar oud was. Het jaar daarop studeerde hij af aan de Toneelacademie in Maastricht en kreeg hij de hoofdrol in Character, waarvoor hij werd genomineerd voor een Academy Award.

Fedja van Huet, die getrouwd is met actrice Karina Smulders en een dochter bij zich heeft, heeft gisteravond voor de vierde keer het Gouden Kalf in ontvangst genomen in Utrecht, de stad waar hij geboren is.

Er komt ook een vervolg op het Duitse misdaaddrama Der Amsterdam Krimi, geproduceerd door ARD en opgenomen in Amsterdam. “Ik heb eerder aan die wedstrijd meegedaan, en het was erg leuk. Je bent nog steeds in het nadeel vanwege de taalbarrière, dus het is niet gemakkelijk voor je.

Fedja Van Huet Partner
Fedja Van Huet Partner

Zijn carrière is in een stroomversnelling geraakt sinds hij de toneelschool afrondde. Het jaar na zijn afstuderen speelt hij een hoofdrol in de film ‘Character’ en de Academy Award voor beste film wordt aan de film overhandigd. De adembenemende delen worden snel achter elkaar gepresenteerd.