Gerda Urk Zwanger

Gerda Urk Zwanger:- Gerda en haar tweelingzus Mathilde Keuter hebben het enorm druk. Urker! De deelname van de zussen aan een realityshow die werd uitgezonden op SBS 6 en waarin ze op dat moment 23 waren, is zeer succesvol gebleken. Ze zijn uitgegroeid tot de legendarische Famous Dutchmen. De afleveringen van de eerste drie seizoenen zijn al uitgezonden en een vierde is in de maak.

Gerda Urk Zwanger
Gerda Urk Zwanger

In het derde seizoen zagen we Gerda’s beste vriendin, Klaas, haar ten huwelijk vragen. Gerda voegt eraan toe: “Het is leuk wat ons allemaal overkomt, maar we hebben ineens een heel ander leven”, terwijl ze het prachtige pand overziet waar zij en haar verloofde de afgelopen maanden hebben gewoond.

Mathilde’s moeder was ook verrast om het nieuws te horen; ze had verwacht dat de ooievaar eerst Mathildes tweelingzus zou brengen. Gerda en Klaas Romkes zijn immers al een tijdje getrouwd en maken geen geheim van hun kinderwens.

Gerda en Mathilde zijn, net als vele anderen op het voormalige eiland, op hun 17e in de visserij gaan werken. Klokslag zes uur ‘s ochtends begint het verpakken van diepgevroren vis. Een paar jaar geleden benaderde een agent van tv-productiebedrijf Beeldbrigade hen.

Gerda: “Dat was een jongen van de Urker-clan; hij herkende ons omdat iedereen op Urk weet wie we zijn.” Hij benaderde ons en vroeg of we openstonden voor deelname aan een realityprogramma waarin onze stad centraal stond. Twee jaar lang hadden we geen idee dat dit zelfs maar gebeurde, en toen was het opeens zo.

In dit geval zijn Mathilde en de vader geen familie van elkaar. Door het gebruik van een datingsite maakte ik begin vorig jaar kennis met een leuke jongeman. We waren op een bijeenkomst waar een open bar was, en als gevolg daarvan belandden we in bed.

Het heeft nog niet geklikt, en waarschijnlijk ook niet in de tijd die we samen hebben. We praten nu over de gebruikelijke dingen, en hij is buitengewoon aardig, dus we hebben een geweldige tijd samen. Het zou geweldig zijn als we samen een gezin zouden kunnen stichten. “

Mathilde’s uitgerekende datum is verstreken en nu wacht ze op de komst van haar zoon. De Lowlifes! Het was een paar weken geleden toen de ster deze aankondiging deed. Ze hebben blauwe confetti over de vloer gestrooid en huppelen erin rond. Gerda, haar zus, stuitert eveneens rond. Ook Gerda, hun tweelingzus, is in verwachting van een kind, al is niet bekend of het een jongen of een meisje wordt.

Mathilde deed het jaar ervoor mee aan de SBS 6 datingshow Lang Leve de Liefde. Met Dylan, een 27-jarige kraanmachinist uit Utrecht, besloot ze na slechts twee zoenen op de eerste dag van de voorstelling een einde te maken aan de zaak.

We zijn niet bang om de wereld te laten zien wie we werkelijk zijn. “Het zoenen was helemaal geen goede beslissing. Ze had eerder aangegeven dat niet iedereen op Urk haar mocht, en ze heeft er echt spijt van dat ze dronken was toen ze die opmerking maakte. Het lijkt mij dat veel Urkers dat liever niet zouden doen.” “

Urker! De tantes van de man, Mathilde en Gerda Keuter, zijn de trotse nieuwe ouders van een prachtig meisje. ‘Hoewel ik tijd heb doorgebracht met talloze baby’s, is het in de buurt van de pasgeboren baby van je zus anders dan al het andere. We konden niet anders dan over haar heen gutsen.’

Volgens Mathilde, 24, “zwanger worden was niet in mijn plannen”, en noch zij, noch iemand anders om haar heen leek voorbereid te zijn op het nieuws. Toen Mathilde haar moeder het nieuws vertelde, kwam de vrouw zelfs gevaarlijk dicht bij flauwvallen: “Alles wat er is, zal blijven. Dat is gewoon een feit van het leven dat niet zal verdwijnen. Voor alle duidelijkheid, ik heb geen interesse daarbij.”

“Vorige week had ze haar eerste echo en hoorde ze het nieuws dat ze voor het eerst zwanger is. Het is echt heel blij nieuws.” Vorige week kwam ze erachter dat ze voor het eerst zwanger was. Mathilde wil niet dat de vader van het kind in de schijnwerpers komt te staan ​​die hoort bij het ouderschap, dus is ze niet van plan zijn identiteit bekend te maken. Mathilde merkte op: “Het was behoorlijk indrukwekkend om de hartslag te horen bonzen.”

Gerda Romkes en haar man Klaas verwachten hun eerste kind samen, en Gerda deelde een foto van haar positieve zwangerschapstest naast een echo met het bijschrift: “Na lang wachten is het eindelijk zover.” Er is ook een stuk babykleding met de tekst ‘Mijn vader rockt’ om de aanstaande aankomst te vieren. De bruiloft vond plaats in september 2021.

Daarom wordt Gerda elke keer zo opgewonden als ze haar Instagram kan updaten met de eerste echografie-bevindingen. Ze plaatste een foto van zichzelf met de opmerking: “Na zo lang wachten is het eindelijk zover! Baby Romkes is onderweg”, en kort daarna prezen haar duizenden fans, waaronder beroemdheden als Natascha Froger, haar uitbundig.

Gerda Urk Zwanger
Gerda Urk Zwanger

Keuter erkent dat ze vroeg naar bed gingen omdat ze te veel hadden gedronken. “De wijn vloeide rijkelijk, dus we besloten er maar mee te stoppen en naar bed te gaan”, zegt hij openhartig. Dat kan ook niet, gezien hoe weinig tijd we echt met elkaar praten. Tegenwoordig is dit soort alk is alledaags. Door zijn vriendelijkheid is onze tijd samen altijd plezierig. Het zou heel handig zijn om deze optie beschikbaar te hebben.