Igone De Jongh Zwanger

Igone De Jongh Zwanger:- Igone Romer is jarig op 9 september en ze is geboren in Nederland. Igone Romer is geboren en getogen in Nederland, waar ze momenteel als eerste soliste werkt bij Het Nationale Ballet. Ze is te horen in het nummer “Birds”, de officiële inzending voor Nederland op het Eurovisie Songfestival in 2013. Volgens de horoscoop is Igone de Jongh een Steenbok.

Igone De Jongh Zwanger
Igone De Jongh Zwanger

Als eerste solist bij Het Nationale Ballet heeft De Jongh in een grote verscheidenheid aan balletten gespeeld. Enkele van zijn meest opvallende rollen zijn Romeo en Julia, Het Zwanenmeer, Giselle en zelfs de titelrollen in The Sleeping Beauty en The Nutcracker. Naast La Bayadère, Bournonville’s La Sylphide en Balanchine’s Agon, Apollo en Jewels, trad ze ook op in balletten gemaakt door William Forsythe, Ted Brandsen, David Dawson en Wayne Eagling. Anouk zong het nummer “Birds”, de officiële inzending voor Nederland op het Eurovisie Songfestival 2013. Ze speelde ook in de videoclip die het nummer begeleidde.

Igone had al aan Story gecommuniceerd dat ze op dit moment geen kinderen meer wilde hebben. Ze merkte op: “Ik ben er helemaal overheen, en Thijs ook. Het was moeilijk om weer in dansvorm te komen na mijn meest recente zwangerschap. Je weet dat het krijgen van kinderen je lichaam verandert, dus ik zal niet de moeite nemen om het je uit te leggen of werken om terug te komen in de toestand waarin ik verkeerde voordat ik kinderen kreeg.

Dat weet je al. Op dit moment heb ik de beslissing genomen om mijn inspanningen om een ​​gezin te stichten op te schorten. Dat is nog een reden waarom ik niet gelukkiger kon zijn dat Sammie deel uitmaakt van ons gezin; ze geeft ons een gevoel van meer eigenaarschap over ons huis.

Nadat ze in februari 2015 uit elkaar gingen, verspilden Katja en Thijs geen tijd aan het vinden van nieuwe partners en verder gaan met hun leven. Ze gingen drie jaar geleden op vakantie naar Ecuador om Katja te helpen haar bedrijf van de grond te krijgen. algemeen beschouwd, evenals zijn zelfbeheersing, hardnekkige vastberadenheid en niet aflatende doorzettingsvermogen.

Igone is niet jaloers op Katja; ze vindt het echter verbijsterend dat Thijs met haar zou trouwen nadat ze getrouwd was met de seksbom van Nederland. Katja staat bekend als een van de meest sexy vrouwen van Nederland. In feite zijn er geen twee dames die meer van elkaar kunnen verschillen. Het feit dat Katja de vriendelijkste en spraakzaamste persoon is die ik ken, is het facet van haar karakter dat mij het meest opvalt. Als je bij Katja bent, begin je te geloven dat alles mogelijk is en dat er niets bijzonders is aan de wereld om je heen.

Nog belangrijker is dat ze troost vindt in het feit dat zij en haar wederhelft, Thijs, onlangs naar het platteland zijn verhuisd. Igone meldt dat ze in een beter humeur is nu ze een wandeling heeft gemaakt, een maaltijd heeft bereid en samen met anderen heeft gegeten. De performer, die 42 jaar oud is, deelt hun verhaal en zegt: “Anderhalf jaar geleden kreeg ik een burn-out. Ik had afscheid genomen van Het Nationale Ballet, zou naar het theater gaan en een groot gala doen. Dat was geannuleerd vanwege corona, en ineens was mijn hele leven anders. Te veel veranderd in korte tijd.”

Na de geboorte van mijn kind had ik het heel moeilijk om weer in dansvorm te komen. Ik ga niet doen alsof het eenvoudig is om weer in vorm te komen na de bevalling, alleen maar omdat ik weet dat het krijgen van een kind een grote invloed heeft op je lichamelijke gezondheid. Vanaf nu heb ik de beslissing genomen om mijn inspanningen om een ​​gezin te stichten op te schorten. Het feit dat Sammie een deel van mijn leven is, geeft me daarom veel vreugde; ze is net een van mijn eigen kinderen.

Igone en Thijs werken aan het doel om vroeg of laat naar Italië te verhuizen. We zijn aan het kijken om hier te huren om geld te besparen voor de aanbetaling op een huis in Italië. Het paar heeft nog niet besloten waar ze zich willen vestigen, maar ze zegt: “We hebben geen kasteel nodig, alleen een goed huis, en dit is het beste moment daarvoor – de huizen zijn spotgoedkoop.” Ze schrijft in haar boek: “Ik ben al verliefd op dat land zolang ik me kan herinneren.”

Igone de Jongh ontving in 2015 de Dancer of the Year-prijs van Dance Europe voor haar werk in John Neumeiers La Dame aux Camélias en Hans van Manens Fantasia. Beide werken werden gechoreografeerd door Hans van Manen. Ze heeft een aantal prijzen gewonnen, waaronder de Gouden Zwaan in 2016. Deze prijs wordt uitgereikt aan mensen die een groot verschil hebben gemaakt in de Nederlandse artistieke gemeenschap.

Al vroeg in ons huwelijk toonde ik interesse in het hebben van een tweede kind, maar Mathieu was fel tegen het idee om dat te doen. Uiteindelijk heb ik zijn functie aanvaard. Het is vreemd, maar sinds ik gescheiden ben, heb ik alle verlangen verloren om een ​​nieuw gezin te stichten en meer kinderen te krijgen. Zoals het er nu voor staat is acceptabel, ook voor Thijs.

Igone De Jongh Zwanger
Igone De Jongh Zwanger

Igone de Jongh, algemeen beschouwd als de beste primaballerina van Nederland, gaat in oktober 201 haar spitzen ophangen 9, na een loopbaan van 24 jaar bij Het Nationale Ballet. Igone vertelt over haar buitengewone en uitdagende leven in haar aanstaande boek, Igone, the Biography, dat ze schreef in samenwerking met journalist en auteur Marcel Langedijk. In het boek vertelt Igone over de mooie wereld van klassiek ballet en hoe mensen kracht in zichzelf kunnen vinden.