Ilja Gort Vermogen

Ilja Gort Vermogen:- Ilja Gort werd geboren op 5 januari 1951 in Amersfoort. Ilja Gort is een schrijver, wijnboer en tv-presentator die zowel in Nederland als in Frankrijk woont. Nederland is haar land van herkomst. Vóór het jaar 2000 werd Ilja Gort algemeen beschouwd als een van de meest prominente figuren op het gebied van commerciële jingle-compositie. Sindsdien wijdt hij zich aan het maken van wijn en het schrijven van boeken. Of het nu zijn woorden zijn of zijn wijn, de meeste mensen hebben gehoord van Ilja Gort. Ilja Gort pakte zijn jonge leven in Amersfoort en verhuisde op zesjarige leeftijd naar Soest.

Ilja Gort Vermogen
Ilja Gort Vermogen

De bekendheid van Gort komt gedeeltelijk voort uit de verfijning van zijn wijnen. Naast zijn vaardigheid in de keuken, staat hij bekend om de commerciële muziek die hij heeft gecomponeerd voor een lange lijst van bekende merken, waaronder Nescafé, Randstad, KLM en Heineken. Hij genoot grote bekendheid als muzikant tot het jaar 2000, toen hij besloot zich in plaats daarvan te concentreren op boeken en wijnmaken. Pas in 1994 begon hij zijn inval in de wijnindustrie.

Ons Chateau La Tulipe de la Garde is een klein stukje paradijs, ondanks het feit dat we elke dag hard moeten werken. Dit is nu meer dan ooit het geval. Er kan echter weinig twijfel over bestaan ​​dat dit ook uniek is geweest. Om eerlijk te zijn, voel ik me gerechtigd om deze enorme stapel stenen te vervloeken. Dit kasteel is gebouwd met mijn eigen bloed, zweet en tranen; als je dat wist, zou je me waarschijnlijk een merde noemen. Toen het voor het eerst werd gebouwd, was het kasteel ongetwijfeld slechts een middeleeuws stuk beton, gestut op vier.

In 1994 kocht Gort de 15 hectare grote wijngaard en wijnmakerij, Chateau de la Garde, die gespecialiseerd was in Bordeaux Superieur. Later in 2010 doopte hij zijn wijngaard om tot Chateau la Tulipe de la Garde. Zoals het er nu uitziet, beslaat de plantage een oppervlakte van ongeveer 25 hectare. Op dit punt besloot hij om er wijn bij te maken. Hij heeft de techniek van het meedoen aan en winnen van vele wijncompetities geperfectioneerd. Door internet is zijn wijn inmiddels over de hele wereld bekend.

De wijngaard die onze wijn levert is eigendom van een man die zijn tijd verdeelt tussen Frankrijk en Nederland. De tv-persoonlijkheid woont in de trendy Amsterdamse Jordaan, maar hij heeft ook een pand in het nabijgelegen Amersfoort. Een plek om te wonen die op gelijke voet staat met zijn reputatie. Bij mooi weer zit hij graag voor zijn voordeur met een glaasje wijn in de hand en doet hij het rustig aan.

Tijdens de Promotiedagen vanuit Groningen wordt een lezing van bekende “wijnslurper” Ilja Gort live uitgezonden op televisie en radio. Locatie: Groningen, waar de lezing wordt gegeven.Gort gebruikt uw producten in zijn shows om te laten zien hoe ze nieuwe klanten kunnen binnenhalen die anders uw product niet zouden zijn tegengekomen. De wijnmaker merkte op: “Ik kreeg te horen dat ik misschien miljonair zou worden door druiven te verbouwen, en ik zei tegen mezelf: hij gaat het redden.”

Zo’n vijf jaar geleden maakte hij zijn televisiedebuut met ‘Wijn aan Gort’ van Omroep MAX. Aflevering 2 van AVROTROS’ Gort Over the Grens wordt vanavond uitgezonden. In deze aflevering verlaat hij voor het eerst Frankrijk om de wijncultuur van Italië te verkennen. Nee, maar MAX gaf er de voorkeur aan dat ik me concentreerde op de demografische groep gepensioneerden.

Ilja Gort Vermogen

Omdat “ons publiek het niet leuk vindt”, werd een bepaald scenario uit het eindresultaat geknipt. Ik word opstandig wanneer andere mensen mijn acties proberen te dicteren. Toen ik voor het eerst bij Avrotros aankwam, werd mij verteld dat ik onbeperkte vrijheid zou hebben om te doen wat ik wilde.

Gort had een succesvolle carrière als componist van commerciële muziek tot het jaar 2000. Zijn latere bezigheden omvatten literatuur en wijnmaken. Veel mensen in Nederland geloven dat Ilya Gort de gelukkigste, origineelste en vreemdste wijnboer van het land is. Op de vraag hoe hij zijn eerste miljoen verdiende, komt Gort altijd met een quote-verhaal dat niet waar is.

Ilja Gort is volgens schattingen ongeveer een miljoen euro waard. Voorspellingen van aanhoudend financieel succes voor Ilja Gort als gevolg van zijn wijnverkoop lijken volkomen aannemelijk. Hij heeft de afgelopen jaren veel geld moeten inleggen, maar het heeft zijn vruchten afgeworpen, en nu leeft hij goed. Hierdoor zal het vermogen van Ilja Gort blijven groeien.

Gelukkig heb ik geen last van financiële zorgen. Het grootste deel ervan wordt nog steeds gebruikt om wijn te kopen. En geen duizend dollar voor flessen die ik heb opgeborgen. En als me morgen een ongelukkige gebeurtenis zou overkomen, zoals overreden worden door een vuilniswagen, zou ik het niet zo kunnen waarderen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is twintig dollar geen redelijke prijs voor een fles wijn van hoge kwaliteit. Natuurlijk moet je wat geld bij elkaar krijgen als je er een aanzienlijk deel van consumeert.

Ilya Gort wordt vaak gezien als de gelukkigste, origineelste en meest excentrieke wijnboer van Nederland. Elke keer dat Gort en Quote praten over hoe hij zijn eerste miljoen verdiende, vertelt Gort aan Quote een ander verhaal. nog steeds een positieve kijk op het leven hebben. Een goede wijn in zijn hand en de zon op zijn gezicht zijn meer waards aan Gort dan tientallen miljoenen dollars. “Een kwart is op zich niet veel, maar als je ze allemaal bij elkaar optelt, komt het op nogal wat uit.”

Ilja Gort Vermogen
Ilja Gort Vermogen

Elke dag begint met een snelle run van dertig minuten door de wijngaarden van de Dordogne, gevolgd door koffie en werk. Het avondeten is het middelpunt van de avondactiviteiten. Eerlijk gezegd eet ik niet zo veel, maar wat ik wel consumeer is best gezond. Het konijn in mij weet hoe cruciaal het is om voldoende groenten te eten.