Iris De Graaf Partner

Iris De Graaf Partner;- Decennia zijn verstreken in de loop van de hechte vriendschap van Iris de Graaf en Lino LeLin. Vanwege het feit dat hij zo’n sterke interesse heeft in R&B en hiphopmuziek, maakt hij er een punt van om vaak festivals zoals het Encore Festival te bezoeken.

Iris De Graaf Partner
Iris De Graaf Partner

Bovendien heeft Lino de gewoonte om zijn vriendin mee te nemen op vakantie, en de twee zijn al naar Guadeloupe geweest.

Iris heeft een tijd gestudeerd in Istanbul, Turkije. Ze kon in die stad in haar onderhoud voorzien door daar als danseres en choreografe te werken. Natuurlijk is haar lichaamsbouw buitengewoon mooi.

Als je een carrière als danser wilt hebben, moet je in een fysieke conditie zijn die respectabel is. Iris kan in de niet al te verre toekomst optreden in een danswedstrijdshow vergelijkbaar met “Dancing with the Stars” of “Dance, Dance, Dance”.

En toen ontdekte ze dat ze in de Russische stad Sint-Petersburg was. “Als onderzoeker en contentmanager social media heb ik het consulaat geholpen”, staat in haar LinkedIn-samenvatting.

Iris de Graaf trad in 2016 in dienst bij de NOS, eerst als redacteur, daarna als presentator en meest recentelijk als journalist gevestigd in Rusland. Voordat ze bij de NOS werkte, werkte ze voor andere media, waaronder De Merkfabriek.

Sinds begin dit jaar woont en werkt Iris de Graaf als correspondent in Rusland. Haar fascinatie voor het platteland werd aanvankelijk aangewakkerd door haar grootmoeder.

Iris voegde zich bij de groep kort nadat oppositieleider Navalny zijn vorige rol had hervat. Het opzienbarende nieuws dwong me om alles in de wacht te zetten, maar het loonde uiteindelijk omdat ik de baan van mijn dromen kreeg aangeboden.

Iris de Graaf begon begin 2021 te werken als correspondent voor NOS en Nieuwsuur. Ze werd naar Rusland en de omgeving gestuurd om nieuws te brengen.

Ze nam het stokje over van David-Jan Godfroid, die als correspondent naar de Balkan verhuisde. Godfroid werd vervangen door deze nieuwe aanwinst. Omdat De Graaf zijn certificering niet in de zomer van 2020 had gehaald, moest de vervanger worden teruggedrongen.

Iris de Graaf kan vloeiend Russisch communiceren en heeft Russische voorouders, ondanks het feit dat ze in Nederland is geboren. Sinds april van het afgelopen jaar kijkt ze ernaar uit om aan haar nieuwe rol te beginnen. Door de vertragingen van Corona moest ze acht maanden wachten voordat ze aan haar dienst kon beginnen.

Iris De Graaf Partner

Zodra de eerste problemen begonnen, waren er protesten, arrestaties en beperkingen op de persvrijheid.

Ondanks dat ik tijdens het filmen af ​​en toe word lastiggevallen, kan ik mijn werk als buitenlandse journalist relatief goed uitvoeren. Desalniettemin nemen mijn Russische collega’s die in de alternatieve media werken enorme risico’s en ik waardeer hun standvastigheid.

Iris de Graaf liet op 4 maart 2022 op Twitter weten dat ze in deze interimperiode vanuit Nederland blijft werken.

Nadat het Russische leger Oekraïne was binnengevallen, besloot het Russische parlement veel meer druk uit te oefenen op mensen die zogenaamde ‘valse informatie’ verspreiden. Deze beslissing bracht de Graaf op het idee voor wat hij deed.

Een correspondent in Rusland, Iris de Graaf genaamd, beweert dat “je Rusland niet met je verstand kunt vatten; je kunt het alleen ervaren.”

Door mijn Russische grootmoeder raakte ik in de eerste plaats geïnteresseerd in Rusland, maar pas toen ik de taal leerde en Dostojevski in het origineel begon te lezen, begon ik het land en zijn mensen echt leuk te vinden.

De volledige naam van de verslaggever is Iris Larisa de Graaf, en ze heeft zowel Russische voorouders als familieleden die Russisch spreken. Ze volgde haar opleiding aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar ze Slavische en Russische Studies afstudeerde.

Omdat ze eerder bij het Nederlands Instituut in St. Petersburg had gewerkt, was haar beslissing om meer te leren over de Russische taal niet geheel willekeurig.

Ze maakte school af met goede cijfers en ging rechtstreeks naar Moeder Rusland om daar naam te maken.

Iris de Graaf studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar ze zowel haar bachelor- als masterdiploma behaalde. Haar bachelordiploma was in Russische en Slavische talen, en haar masterdiploma was in mediastudies.

Iris De Graaf Partner
Iris De Graaf Partner

Tijdens de tijd die ze in Istanbul, Turkije doorbracht, onderhield ze ook een carrière als danseres en choreograaf op professioneel niveau.