Jamecia Baker Ziek

Jamecia Baker Ziek:- Jamecia Baker maakte het nummer “Ex on the Beach Double Dutch” populair. Jamecia, nu 27 jaar, heeft haar hele volwassen leven doorgebracht in een schoonheidssalon in Gent. Zij en haar zus zijn de gezamenlijke eigenaren van het succesvolle bedrijf. In de loop van het weekend laat Jamecia echter een heel andere kant van zichzelf zien.

Jamecia Baker Ziek
Jamecia Baker Ziek

Door haar rol in Ex on the Beach: Double Dutch ken je Jamecia Baker misschien wel. Deze vrouw houdt ervan om gewaagde kleding aan te trekken, maar soms gaat ze te ver. Ze kleedde zich uit tot op haar ondergoed, speciaal voor de camera van Steven Wolles.

Jamecia, die speelde in Ex on the Beach, had borstimplantaten en neplippen, waar alom bekend over was. De realityster heeft de laatste jaren echter een sterke afkeer gekregen van plastische chirurgie. Zoals te zien is op haar Instagram, heeft Jamecia een gloednieuwe look onthuld. Je zou niet eens meer weten wie ze is. Klik hier als je nieuwsgierig bent naar haar huidige look.

Hoewel eerder bekend was dat Jamecia Baker plastische chirurgie had ondergaan aan haar lippen en borsten, suggereert nieuw bewijs dat ze mogelijk meer procedures heeft ondergaan. Ze is zo drastisch veranderd sinds haar verschijning op Ex on the Beach dat sommige kijkers haar misschien niet eens herkennen. Jamecia Baker is niet verlegen om te praten over de veranderingen die ze in haar lichaam heeft aangebracht.

Ze heeft waarschijnlijk een plastisch chirurg haar neus laten hervormen. Verder tagde Jamecia Baker het ziekenhuis waar ze de procedure had ondergaan in de eerste foto die ze op Instagram deelde, waarbij ze haar nieuwe neus liet zien. Als ze vertelt over de delen van haar leven die zijn veranderd, zijn veel luisteraars ontroerd door haar openhartigheid.

De 28-jarige Jamecia was bij een oogarts en een andere arts geweest voordat hij naar het ziekenhuis werd verwezen. Omdat ik een hele reeks tests moest ondergaan, moest ik ongeveer anderhalve week in het ziekenhuis doorbrengen. De gedagvaarde neuroloog bevestigde dat de boosdoener multiple sclerose (MS) was.

https://www.youtube.com/watch?v=qw_7GABG3oE

MTV heeft de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch uitgezonden. Jamecia uit Gent, een van de opvallendste concurrenten, schaamt zich er niet voor toe te geven dat ze plastische chirurgie gebruikte om het uiterlijk van een tweeling te creëren. Jamecia is een vrouw die meedeed aan de verkiezing. Jamecia daarentegen verbergt het feit dat ze een ongeneeslijke ziekte heeft achter haar verbluffende uiterlijk.

Een jonge man, ongeveer 18 jaar oud, stuurde onlangs een weerzinwekkend direct bericht naar Jamecia. Ze plaatste de afbeelding op haar Instagram Story met de opmerking: “Dit gaat te ver.” Ik heb nog nooit zo’n gruwelijk privébericht gekregen in al mijn jaren dat ik sociale media gebruik. respectloos! Ondanks haar terminale ziekte vragen de jonge man en zijn vrienden de vrouw of ze bij haar mogen blijven slapen.

Ze zegt: “Als moeder wil ik er 100 procent zijn voor mijn kinderen, en met mijn ziekte zal dat niet het geval zijn. Ik zou niet willen dat mijn kinderen in de toekomst voor mij zouden zorgen.” Ze is ook niet geïnteresseerd in een nieuwe romantische relatie omdat ze “nog steeds op zoek is naar mezelf en alles voor mezelf probeert te regelen, en een man past nu echt niet in mijn leven.”

Ik heb deze aandoening en ik kan er niets aan doen. Multiple sclerose kan niet worden genezen”, zegt de EOTB-ster, “daarom wil ik het beste maken van de tijd die ik nog heb.”

Mijn borsten leden enorm, maar mijn figuur was sterk verbeterd. Zes maanden geleden had ik een heerlijke D-cup, maar nu is er niets meer. Als dat niet was opgelost, zou ik erg onzeker en ellendig zijn geworden. Ik wilde niet dat mijn uiterlijk het enige zou zijn dat mensen aan mij opmerkten toen ze hoorden dat ik multiple sclerose had.

Jamecia Baker Ziek
Jamecia Baker Ziek

Omdat hij dacht dat ik een netvliesontsteking had, schreef hij druppels voor, maar die hadden geen effect op mijn ogen. Mijn huisarts raadde me aan om naar een oogarts te gaan. Mijn arts zei dat het probleem intern moest zijn omdat hij niets verkeerds aan mijn oog kon zien. Daarna werd ik bijna twee weken in het ziekenhuis geëvalueerd vanwege een gezondheidscrisis die uit het niets kwam. De neuroloog kwam het vreselijke nieuws brengen dat er multiple sclerose was vastgesteld.