Jessie Jazz Vuijk Zwanger

Jessie Jazz Vuijk Zwanger:- Jessie Jazz Vuijk, wiens vader ook Ben Vuijk heet, werd geboren op 22 januari 1995 in Rotterdam, Nederland. Toen ze 17 jaar oud was, begon ze haar carrière als model en terwijl ze in Istanbul was, werkte ze daar drie maanden als model. Ze won onlangs de titel van Miss Nederland 2015 en is een bekend Nederlands model. Ze ging naar school aan het St. Stanislas College, gelegen in het Nederlandse Pijnacker in de provincie Zuid-Holland. In 2015 vertegenwoordigde ze Nederland bij de Miss Universe-verkiezing en streden ze om de titel Miss Universe.

Jessie Jazz Vuijk Zwanger
Jessie Jazz Vuijk Zwanger

In 2016, van januari tot december, was ze te zien in het RTL-programma Expeditie Robinson. Ze verscheen in de show en werd vervolgens gastster in verschillende andere shows, waaronder Alles Mag op Zondag en Celebrity Stand-Up. Ze nam deel aan het Boxing Stars-programma in het najaar van 2018 en na overwinningen tegen Laura Ponticorvo en Amanda Balk bereikte ze de halve finale van de competitie. Ze versloeg Saar Koningsberger in de finale, die plaatsvond op 12 december 2018.

De omroeper, die toen 29 jaar oud was, riep: “Blij dat hij niet in bikini hoeft te worden doodgeschoten!” En zolang we niet naar een strand hoeven te gaan alsof we aan het sporten zijn, blijven we snuffelen totdat we allebei tegelijk helemaal uit onze kanariegele hotpants schieten! In het gezicht van het model gaf Orgels zijn romantische interesse in haar toe voor het einde van het jaar, en hij gaf zelfs toe dat de twee nu een item zijn.

In een interview met Geraldine Kemper dat vorig jaar verscheen in de uitgave van &C magazine sprak de presentatrice over het willen binnenkort een gezin willen stichten en zei hij dingen als: “Maar die wens ga ik niet opwekken. ‘Jess’ is ook jonger dan ik.”

Kaj lijkt tevreden te zijn met zijn langdurige relatie met Jessie, ondanks dat hij eerder in een video van Anna Nooshin toegaf dat hij met meer dan 200 vrouwen naar bed was geweest voordat hij stapelverliefd op haar werd.En zolang we niet geil op het strand hoeven te verschijnen, blijven we snuffelen tot we allemaal samen uit onze kanariegele hotpants zijn!

Kaj gaat verder door te beloven dat Jessie’s fans een van de eersten zullen zijn die een felicitatiekaart zullen ontvangen als en wanneer het paar ouders wordt. Kaj zegt grappig: ‘Tot die tijd knabbelen we gewoon aan elkaars deegrolletjes.’ De gastheer wenst het publiek uiteindelijk: “Veel plezier met eten, allemaal!” Kaj gaat verder met te zeggen dat Jessie’s fans een van de eersten zullen zijn die een felicitatiekaart zullen ontvangen als en wanneer het paar ouders wordt.

Het is gemaakt door Anna Nooshin terwijl we met een paar vrienden in Kaapstad waren. Zoals Jessie tegen het tijdschrift zegt: “Toen we met vrienden in Kaapstad waren, nam Anna Nooshin een foto van ons. Kaj zei plotseling: ‘Ik ga het online gooien.'” Het paar was al een jaar en een jaar aan het daten. de helft voordat ze hun relatie openbaar maakten.

Jessie Jazz Vuijk Zwanger
Jessie Jazz Vuijk Zwanger

Hij kan zijn opwinding niet bedwingen terwijl hij verder gaat: “Omdat dan de vraag zou zijn: Dus, heb je een sloopkogel ingeslikt?” Kaj heeft gezworen dat als ze ooit het geschenk van een kind krijgen, ze een van de eersten zullen zijn die een wenskaart krijgen. Terwijl we wachten tot het gebeurt, gaan we gewoon aan elkaars deegrolletjes knabbelen. Fijne eetdag allemaal!”