Jill Johnson Gravid

Jill Johnson Gravid ^ Jill Johnson kommer att bli mamma med början i början av nästa år. Du har det helt rätt. Sångaren delar med Se & Hor att förlossningsdatumet för bebisen är någon gång i början av januari, men vi har inte bestämt något specifikt datum än eftersom jag bara är inne i min fjärde graviditetsmånad.

Jill Johnson Gravid
Jill Johnson Gravid

Sedan hon var 14 år gammal har Jill varit på resande fot och uppträtt, sovit i bussar och spelat shower på platser som källare och livsmedelsbutiker. Framför allt annat har hon aldrig vacklat i sin tro på musik. Inkludera deras känslor i det.

Något som hjälpte henne att komma dit hon är nu, ungefär som hur Sveriges countrydrottnings lyra har många strängar på sig. Efter ett mycket hektiskt år kom allt till slut i början av år 2020. Både mängden och variationen av projekten, såväl som längden på varje dag, har varit orimliga.

Som en direkt följd av detta kommer Havanna, som har en dotter som heter Havana som är fem år, mycket snart att få ett yngre syskon. Dessutom ingår i familjen Felicia, som är produkten av en tidigare förening med Hkan Werner, maken.

Jill Johnson gjorde följande uttalande på onsdagen angående förlovningen av henne själv och hennes pojkvän, Mattias Elg:

Vi kommer överens och går för närvarande i klasser tillsammans för att få vår sommeliercertifiering. Eftersom vårt förhållande precis har börjat, är det ganska spännande för oss båda att vi delar detta gemensamma intresse.

att skaffa kunskap samtidigt. Utan honom tror jag inte att jag hade kunnat organisera mina studier på det här sättet. Han har en examen från ett ackrediterat universitet och är skicklig på att ta fram de viktigaste idéerna ur olika texter.

Nyligen delade Jill Johnson med Amelia följande: “Jag är mer kreativ i mina studier; jag designar kartor… då är det underbart att blint kunna pröva varandra på viner, och det är alltid kul att prova något nytt för vår middagar.”

Jill Johnson har inte varit en slacker, och att ta sig dit hon är idag med otaliga album, hits, turnéer, kokböcker och viner under eget namn, liksom Jill’s Porch, ett av tv-tablåens mest populära program, har inte hänt. genom att glida på en räkmacka. Jill’s Porch är ett av de mest populära programmen på TV. Enligt Jill, å andra sidan, när lust fungerar som den primära motivationen, verkar arbetet vara enkelt.

Jill Johnson Gravid

Paret kan släppa en efterlängtad lättnadens suck, och Jill vill ta denna stund för att uttrycka sin tacksamhet till alla som har visat dem kärlek och stöd på vägen.

“Vi har precis fått beskedet att vi klarat vårt sommelierprov efter att ha förberett oss för det i ett helt år!” “Jag kan inte uttrycka hur glad och lättad jag känner mig!” Instagram är där Jill Johnson publicerar sina texter.

Sedan jag var en ung pojke har jag alltid letat efter ett botemedel mot min sjukdom, och musik har alltid funnits där, även innan jag övervägde att göra det till mitt yrke. Och i slutändan utvecklades mitt yrkesliv till något som bara är underbart.

Min kärlek har gjort mig helt imponerad. Johnson skriver på Instagram att hon svarade ja på hans romantiska uppvaktning. “Vi höll det hemligt länge, men idag vill vi informera er alla om att jag sa ja till hans romantiska uppvaktning”, säger Johnson.

I inlägget delade Johnson bilder från parets semester i Italien, där de också började sitt förhållande.

Det blev en oväntad lucka i turnékalendern. Jill Johnsons normala rutin kastades i en slinga när utbrottet av covid-19 inträffade under våren förra året.

Även om hon är orolig och deprimerad bör hon vara tacksam för de nya perspektiv, information och kärleksäventyr hon har haft.

Jill hävdar att hon aldrig kommer att återvända till den kaotiska livsstil hon levde innan händelsen.

När han friade till mig gick han ner på knä i den pittoreska staden Positano, Italien, med Amalfikusten i bakgrunden, och han frågade mig om jag skulle gifta mig med honom. Alla våra nära och kära, var de än är, bör markera sina kalendrar för ett kommande bröllop.

Två år har gått sedan Jill Johnson och hennes pojkvän, Mattias Elg, först blev ett par. När Mattias först kom i kontakt med Jill var hon fortfarande ledsen efter sin skilsmässa och trodde att hon aldrig skulle bli lycklig igen.

Jill Johnson, som är 48 år, besitter en lyra med ett antal strängar. Hon är en välkänd vokalist som har uppträtt över hela landet och är rik på lundar med sånger som ett stort antal människor i Sverige känner till.

Jill Johnson Gravid
Jill Johnson Gravid

Dessutom var hon värd för sin egen show på SVT kallad Jills Veranda, där hon introducerade flera kända svenskar till staden Nashville och introducerade dem till countrymusikens underbara värld.