Johnny De Mol Vriendin

Johnny De Mol Vriendin:-Nederlandse acteur en presentator John Carel “Johnny” de Mol. In het jaar 1979, op 12 januari, betrad hij deze wereld in de stad Laren. Zijn ouders, Willeke Alberti en John de Mol Jr., zijn van hemzelf. Nu er nieuwe details bekend zijn over de beschuldigingen van misbruik tegen Johnny de Mol door zijn ex-vriendin Shima Kaes, wordt hij nauwlettend in de gaten gehouden. Kaes deed eind 2020 aangifte van poging tot mishandeling en poging tot doodslag tegen haar ex-vriendje. Naar aanleiding van dat rapport werd zij de week ervoor door rechercheurs geïnterviewd.

Johnny De Mol Vriendin
Johnny De Mol Vriendin

De advocaat stelt dat Kaes en haar bureau sindsdien voortdurend zoeken naar verschillende leden van de media. Het heeft te maken met “herhaalde beschuldigingen” uit het verleden. Aangezien dit het geval is, wordt het persoonlijke en sociale leven van De Mol beïnvloed. Mevrouw Kaes en haar agent hebben hem behoorlijk in hun greep en De Mol beschrijft hem als een gevangene.

In 2004, na drie jaar daten, beëindigden Johnny en Chantal hun relatie. Desondanks schonken ze geen aandacht aan hun relatie. Destijds gebruikte Chantal de analogie van “twee kinderen op een speelplaats” om het scenario te beschrijven. Zoals het er nu uitziet, had Johnny in 2013 een relatie met Josje van K3. Nogmaals, dit was echter een korte liefdesaffaire die uiteindelijk uit de hand liep. Begin juni verklapte Josje op televisie dat het voorbij was en snikte ze daarbij. Er deden geruchten de ronde dat Johnny zijn vriendin had bedrogen.

Volgens berichten in HP/De Tijd zou De Mol zijn ex-vriendin in 2015 voor het eerst gewelddadig hebben misbruikt. Tijdens hun reis naar Tulum, Mexico, sloeg hij haar neer, schopte en sloeg haar. Hij sloeg haar in het gezicht terwijl ze tegen het einde van het jaar door de straten van Amsterdam slenterden. Ze beweert dat hij later die dag probeerde haar in hun huis te wurgen en vervolgens haar hoofd tegen een tafel duwde en haar wenkbrauwen scheurde.

Het meest recente rapport is waarschijnlijk het meest verontrustend omdat het een aanval beschrijft die in mei van dat jaar op het eiland Ibiza plaatsvond. Tijdens die reis mishandelde De Mol haar fysiek door haar te duwen, te slaan, te schoppen, te stikken en te slepen. De kranten hadden van Dijk gesuggereerd dat ze in de toekomst op brute wijze zou zijn aangevallen in de badkamer van het hotel.

Een ander evenement vond plaats in restaurant The Harbour Club in Amsterdam rond dezelfde tijd als de huldiging van de Edisons. “Deze keer vlogen de handen door de lucht, niet uit een groot verlangen om van elkaar te houden,” verklaarde Shima, wat impliceert dat ze het gevoel had dat Johnny had gedronken. Desondanks stelde de populaire tv-ster op 26 april 2015 zijn langdurige partner ten huwelijk.

De auteur beweert dat Johnny en Shima niet tevreden waren met elkaar, ondanks het feit dat ze hun verloving niet alleen aan een kleine groep individuen maar ook op sociale media aankondigden. De schrijver beweert bekend te zijn met dit onderwerp. En als zij (Shima-red.) erachter komt dat hij opnieuw prostituees heeft benaderd in strijd met de afspraken, heeft hij grote problemen.

Johnny de Mol is een begrip dankzij zijn televisieprogramma. ‘Waar is de Mol?’ en “Down the Road with Johnny” zijn slechts twee van de vele die hij heeft gehost. Heel wat van deze shows hebben hoge cijfers gekregen van critici. John de Mol, die shows voor televisie maakte, heeft een zeer actieve zoon die ook in de industrie zit. Ook zijn persoonlijke leven lijkt op rolletjes te lopen. Hier ontmoeten we de mooie vrouw van Johnny de Mol, Anouk van Schie.

Johnny De Mol Vriendin

John de Mol Jr., zoon van mediamagnaat John de Mol, heeft de beschuldigingen altijd ontkend. Hij en zijn vader dienden een klacht in tegen Kaes omdat hij probeerde geld van hen af ​​te persen voordat Shima Kaes hem aangaf (een vorm van afpersing).

Ze beweren dat ze chantagetactieken gebruikt omdat ze dreigt valse of privé-informatie te onthullen als ze niet ingaan op haar verzoeken. Dit was voor Kaes’ juridisch adviseur aanleiding om aangifte te doen tegen John en Johnny de Mol en hen te beschuldigen van het indienen van een valse klacht. Dit zijn de beschuldigingen tegen hen:

Het derde en laatste incident zou in mei 2015 op het eiland Ibiza hebben plaatsgevonden. Opnieuw verschilden beide partijen van mening over het drugsgebruik van De Mol. Volgens het rapport vond het incident plaats op de binnenplaats van het hotel toen hij haar naar verluidt vele malen schopte en sloeg. Het is waarschijnlijk dat haar luchtpijp tegelijkertijd kromp. De vrouw zou opnieuw zijn mishandeld terwijl het stel in hun hotelkamer was.

De vrouw van John de Mol, de moeder van Johnny, legt als getuige een verklaring af voor de aangifte.Toen het meest recente incident plaatsvond, ging Kaes naar een dokter die een vriend is. Omdat ze ook huisarts is in De Mol, was ze te bang om naar haar vaste huisarts te gaan. Ook de bevindingen van de huisarts maken deel uit van het rapport.

In het nummer van Today Inside van gisteren werd duidelijk dat Johan Derksen en René van der Gijp die houding niet delen. Toen Derksen werd gevraagd naar de fouten die bij Talpa waren gemaakt, zei hij: “De eerste fout die ze maakten was om Johgeen talkshow.”

“Talpa was waar ze hun eerste grote fout maakten.” De presentator, die 73 jaar oud is, beweert dat dit komt omdat de telg van De Mol “absoluut ongeschikt is” en een geschiedenis van middelenmisbruik heeft. Later , kunt u diep spijt krijgen van uw acties, maar ontkennen dat ze hebben plaatsgevonden is een koud kunstje.Dan handelt u, en u kunt er later diepe spijt van krijgen.

Ondanks wat zijn ex-vrouw beweert, is Johnny al twee jaar gelukkig getrouwd met Anouk van Schie. Sommige mensen in de entertainmentindustrie kennen Anouk misschien wel. Je herkent haar misschien van Limo of haar periode bij de meidengroep Kiss. Ook de muziekvideo’s voor de films “Verliefd op Ibiza” en “Tuintje in mijn Hart” werden door de blonde vrouw geproduceerd.Ze heeft ook shows gehost op RTL4 en SBS6.

Johnny De Mol Vriendin
Johnny De Mol Vriendin

Johnny is niet alleen helemaal verliefd op zijn vriendin, Anouk, maar ook op Johnny’s moeder. Hun huwelijk van 2017 werd aangekondigd in het AD, en ze deelde haar reactie destijds en zei: “Toen ik haar meteen zag, was het eerste dat door mijn hoofd ging:” dat ben jij.” En ik denk nog steeds dat ze een geweldige persoon.