Khloe Kardashian Gravid

Khloe Kardashian Gravid;- Nyheten att Khloé Kardashian och Tristan Thompson väntar sitt andra barn tillsammans delades nyligen med allmänheten. Det har bekräftats av en taleskvinna för realitystjärnan att hon kommer att få en yngre bror eller syster.

Khloe Kardashian Gravid
Khloe Kardashian Gravid

Stjärnan i dokusåpan “Keeping Up With the Kardashians”, Khloé Kardashian, som är 36 år gammal, har varit föremål för graviditetsrykten för andra gången 2015.

Det har varit två stora otrohetsskandaler som har inträffat under hela Khloés och Tristans förhållande. 2020, trots att de båda hade coronaviruset, bestämde de sig för att börja dejta igen.

Han erkände att det var riktigt svårt att hålla sin dotter på rätt spår när hon hade att göra med en fruktansvärd situation med NBA-stjärnan. Han sa att hon hade varit i en fruktansvärd situation med honom.

Jag har en stark tro på mina egna förmågor. Mina föräldrar har alltid varit de som föregått med gott exempel, och detsamma kan sägas om båda mina systrar, Kourtney och Scott [Disick]. Du sätter aldrig något annat framför dina barn. Trots att det kan vara utmanande ibland, är det väl värt ansträngningen eftersom det har resulterat i en familj som är nöjd, frisk och blomstrande.

Trots vissa svårigheter hade presentatörerna från Revenge Body och Boston Celtics sina legendariska samföräldrastunder tillsammans. I juli 2020 gjorde Khloé ett framträdande på EDaily!s Pop, där hon tackade dem för deras vänskap.

I en intervju med Ellen DeGeneres år 2020, påpekade KoKo att det var en av de svåraste sakerna hon någonsin gjort eftersom det krävde att du lade dina egna känslor åt sidan för att prioritera ditt barns behov.

Det kan verka fantastiskt när du är kär och har allt för dig, men att gå igenom rörelserna kan vara ganska utmanande. I dokusåpan som följde familjen Kardashian visades Khloé och Lamars relation vara stenig och kantad av konflikter.

Khloe Kardashian, som för närvarande är 38 år gammal, väntar inte ett utan två barn inom en mycket snar framtid. De ser fram emot att bli föräldrar genom surrogatmödraskap med den professionella basketstjärnan Tristan Thompson, som är 31 år gammal. Efter att ha gift sig 2016 tog Khloé och Tristan med sig sin dotter True, som nu är 4 år gammal, till världen bara två år senare 2018.

De upprepade resorna är däremot ett bevis på att förhållandet inte alls varade särskilt länge. Tristan Thompson var otrogen mot Khloé Kardashian innan deras dotter True föddes, som Khloé Kardashian säger.

Khloe Kardashian Gravid
Khloe Kardashian Gravid

Äktenskapsbrottsskandalerna som omgav dem gjorde att deras förhållande blev mer “on and off”. Det var olämpligt för Kim Kardashian att ta reda på graviditeten för Tristan Thompsons ex-flickvän förrän efter att barnet redan hade fötts.

Det andra barnets graviditet hade redan börjat. Enligt en källa som pratade med People visste Khloé, resten av världen, och Tristan inte att Tristan väntade ett barn med en annan kvinna förrän efter att barnet föddes via surrogat.

Samma källa hävdar att Khloé Kardashian och Tristan Thompson inte har sett varandra sedan december månad och att det enda samtalsämnet mellan dem sedan dess har handlat om deras barn.

En representant för Khloe Kardashian har bekräftat för People att True kommer att få ytterligare ett syskon född i november månad. Khloé, som agerar surrogatmamma, är överlycklig och ser det som en gåva.

De som är nära Khloé Kardashian och hennes familj har fått rådet att respektera hennes önskan om integritet under familjetiden.

Hon verkar vara lyckligare än hon någonsin varit på grund av det faktum att hon för närvarande har ett förhållande med Tristan, och hon är inte blyg för att dela sin lycka med resten av världen:

Enligt insidern dagdrömmer hon om sitt sagobröllop och uttrycker sin önskan att bilda familj oavsett om de ska gifta sig eller inte. Men tidpunkten kan inte vara avstängd, annars kommer hon inte att kunna nå den punkt där hon går nerför gången.

TMZ rapporterar att barnet förväntas födas i juli och att deras ankomst bara är några dagar bort. Men utöver det har de fått besked om att bebisen har kommit.

Familjen Kardashian har en lång historia av att framgångsrikt dölja nyheten om en graviditet. Kylie Jenner, 24 år gammal, har hållit radiotystnad om sitt personliga liv efter dottern Stormis födelse.

Det är allmänt känt att Kim Kardashian, som nu är 41 år gammal, fick sina tvillingar, Chicago, 4, och Psalm, 3, födda via surrogat. Chicago är nu 4 år gammal, och Psalm är nu 3 år gammal.

Att Tristan älskar mig så mycket är det viktigaste i världen för mig. Tack! ” Jag är så tacksam mot dig för att du fick mig att känna mig som någon viktig och unik idag. Först och främst vill jag tacka dig för att du gav mig den gift av moderskapet.

Khloe Kardashian Gravid
Khloe Kardashian Gravid

Det finns dock många som tror att realitystjärnans fladdrande klänning är allt som behövs för att ge intrycket att hon har en blygsam babybula. Efter alla dessa spekulationer har det bekräftats av en person med nära relation till familjen att Khloé West faktiskt inte är gravid.