Lars Findsen Familie

Lars Findsen Familie:- Op 17 september 1964 kwam Lars Findsen ter wereld. 17 september is zijn verjaardag. Hij was meer dan 20 jaar het hoofd van de twee inlichtingendiensten van het land en bijna even lang lid van de veiligheidsraad van de regering, naast de rol van Lars Findsen in de film Euroman. In de film speelde hij ook acteur Peter Findsen.

Lars Findsen Familie
Lars Findsen Familie

Het onderzoek naar zijn vermoedelijke onthulling van staatsgeheimen gaat door terwijl hij vastzit. De som van al deze details vormt een afbeelding of profiel. We hebben een van de belangrijkste figuren in de Deense inlichtingendienst van de afgelopen twee decennia in hechtenis. Deze persoon was net in hechtenis genomen.Er wordt vermoed dat nationale geheimen zijn bekendgemaakt aan buitenlandse staatsvijanden.

Het hoofd van de defensie-inlichtingendienst, Lars Findsen, werd op 8 december gearresteerd en zit sindsdien vast, nadat een hoorzitting in de rechtbank van Kopenhagen op maandag zijn identiteit bevestigde. De hoorzitting waar de identiteit van Findsen openbaar werd gemaakt, was de katalysator voor deze onthulling. Bovendien moet hij het tot 4 februari nog minimaal 25 dagen volhouden.De manier waarop deze kwestie in het nieuws werd behandeld, suggereert dat er een poging werd gedaan om geloofwaardige politici meer informatie te geven over wat er gaande was.

Uit zijn interacties met wetgevers heeft Berlingske geleerd dat de bezorgdheid over het vrijgeven van vertrouwelijk materiaal over Findsen is toegenomen. Dit soort angst werd geuit in reactie op de berichtgeving van Berlingske. Berichten in de media suggereren dat dit gevoelig materiaal kan bevatten.

Als Lars Findsen een privé-telefoongesprek nodig had, zou hij naar de kelder gaan, waar hij voor het gasfornuis zou staan. Zijn routine ging altijd zo. Soren Gade benaderde Findsen en vroeg of hij geïnteresseerd zou zijn om het hoofd van de Personeelsafdeling van het Ministerie van Defensie over te nemen.

Findsen werd gevraagd of hij geïnteresseerd zou zijn om de rol van minister van Defensie op zich te nemen, de hoogste bureaucratische positie in het ministerie van Defensie. Ondanks dat hij drie keer vader werd in evenveel jaren, beloofde Sren Gade hem dat hij genoeg tijd zou hebben voor zijn dierbaren. Om deze reden aarzelde hij om de functie te aanvaarden. Het antwoord was “ja” van Lars Findsen.

Het probleem is volgens hem dat familieleden niet dezelfde loyaliteit of verplichting hebben om de geheime kennis verborgen te houden als de persoon die er toegang toe heeft. De geheimhoudingsplicht vloeit voort uit het feit dat de persoon die in het bezit is van de geheime informatie in het bezit is van de geheime informatie. Jrn Vestergaard beweert dat we allemaal wel eens films hebben gezien waarin een politieagent of inlichtingendienst denkt dat hij zijn vrouw niet kan informeren over zijn werk. Deze films laten zien hoe moeilijk het is voor een officier of een persoon die bij de inlichtingendienst werkt om zijn baan geheim te houden voor zijn familie.

Hij stelt dat hij zowel zijn huis voor het hele jaar als zijn zomerhuis heeft verplaatst voor de duur van het onderzoek. Zijn geschriften geven het gevoel dat hij door de stad is gevolgd en hij is ervan overtuigd dat hij is afgeluisterd. Het houdt “voor een langere periode” aan dan aanvankelijk werd aangenomen. Hij beweert dat het voor hem niet meer dan normaal was om de repatriëring en de positieve berichtgeving in de pers te bespreken met zijn goede vrienden en familieleden in het comfort van zijn eigen huis. Dit komt doordat de repatriëring gunstige media-aandacht kreeg.

Lars Findsen gaf destijds aan dat het grondige toezicht waaraan hij en zijn naaste familie waren blootgesteld geleid tot de ontdekking van het inzicht in zijn privégegevens. Lars Findsen was dicht bij zijn moeder, vader en broers en zussen. Zijn moeder, vader, zus en broer zijn de leden van zijn familie die het dichtst bij Lars Findsen staan. Toen hem werd gevraagd hoe lang het toezicht al aan de gang was, zei Lars Findsen: “Voor een langere tijd dan iemand tot nu toe had geraden.” Hij zei ook dat “PET’s afluisteren van ons huis en zomerverblijf” de schuldige was. Het is belangrijk om deze zin te citeren.

Lars Findsen Familie

De publicatie van een cartoon in Jyllands-Posten in 2005, waarin Mohammed in een satirische karikatuur wordt afgebeeld, bracht Denemarken in de internationale terroristische schijnwerpers. Dankzij Lars Findsen’s PET en de nauwe steun van de internationale gemeenschap kwam Denemarken relatief onbeschadigd uit de oorlog. En op die dag in 2007, terwijl hij tot rust kwam in zijn eigen kamer, kreeg Lars Findsen een telefoontje. De minister van Defensie van de Liberale Partij, Siren Gade, maakte de claim.