Leeftijd Loretta Schrijver

Leeftijd Loretta Schrijver:- Loretta Maxine Schrijver werd geboren op 16 mei 1956 in New York. Loretta werkt na de basisschool (alpha) op veel plaatsen, waaronder het Amsterdams Volkstoneel, en studeert geschiedenis en vertalen. Loretta is titelredacteur bij Teletekst voor de Nationale Waarnemersdienst (NOS). Daarna begon ze haar carrière in de omroep en klom ze op bij Radio Nederland Wereldomroep, waar ze nu presentatrice en redacteur is.

Leeftijd Loretta Schrijver
Leeftijd Loretta Schrijver

In 1988 begint Loretta bij de TROS en twee jaar later verhuist ze naar Veronica-Nieuwsradio. Loretta trad in 1989 toe tot het “ankerteam” van RTL Nieuws en bleef daar de volgende elf jaar, samen met Jeroen Pauw. Hierdoor zal zij Catherine Keyl in haar huidige functie opvolgen.

Nadat ze uit het ziekenhuis was ontslagen, overwoog ze om weer aan het werk te gaan bij Koffietijd, maar besloot daar uiteindelijk van af vanwege de vroege wake-up call en het live karakter van de show. Ze verscheen aan het einde van het jaar in de seizoensfinale van de op televisie uitgezonden zangwedstrijd The Masked Singer. Ze moest de eerste maanden van het jaar bij Koffietijd missen voor een nieuwe medische ingreep. Het is net gevonden.

Ze won in 2005 de titel van “America’s Most Popular News Anchor”. Ze wachtte een heel jaar voordat ze overstapte naar Omroep Max, waar ze nu een aantal shows host. Uiteindelijk, na nog een jaar, kon ze het gewoon niet meer aan en viel ze flauw. Loretta Schrijver is sinds 2010 presentator van het programma Coffee Time en heeft in die tijd een behoorlijke schare fans opgebouwd.

“Ollie” en “Vuilnisbak” Flip, 10 maanden oud, kwamen dankzij Dierenbescherming als bewoner naar Schrijver. Hij werd druk, luidruchtig en “flipperkastachtig” nadat hij had ontdekt dat hij kon blijven. Daarom hebben we besloten om van naam te veranderen. Loretta had de hond eerder beschreven als een ‘held in sokken’, want hoewel hij agressief leek, trok hij zich altijd snel terug. Vanwege zijn constante, hoge geblaf moest ze zich bijna elke dag verontschuldigen.

Loretta, die 66 jaar oud is, onderging haar eerste operatie in mei vorig jaar om een ​​”verdacht gebied” te verwijderen. In juni bevestigden tests zonder enige twijfel dat het in feite darmkanker was. Begin dit jaar werd ze opnieuw geopereerd. Dit maakte haar heropname in het ziekenhuis noodzakelijk.

Loretta Maxine Schrijver is als tv-presentatrice in Nederland voor velen een bekend gezicht. Schrijver begon haar televisiecarrière na het behalen van haar diploma geschiedenis en vertaalwetenschap, en ze werd uiteindelijk een bekende tv-presentator.

Ze kwam in 1989 bij RTL Nieuws en heeft sindsdien als anker gediend naast Jeroen Pauw en anderen. In 2000 maakte ze de overstap van RTL 4 naar de AVRO en werd ze medepresentator van de show All the Animals Tell Me.

In de jaren negentig kreeg Loretta Schrijver de kans om het nieuws te hosten en nog een aantal programma’s te maken. Om maar een paar voorbeelden te noemen: ze is te danken aan de gezondheid, week X/Y, de mediabekendheid van Nederland en de toegenomen aantrekkelijkheid van het land.

Zelfs op de show De André en Loretta, die ze maakt voor het Wereld Natuur Fonds, kan Schrijver niet anders dan haar diepe genegenheid voor dieren uiten. Na meer dan tien jaar het nieuws voor RTL Nieuws te hebben gelezen, besloot ze in 2000 ontslag te nemen omdat het saai was geworden.

Loretta en Lou zijn nu 25 jaar samen. Ondanks haar lange geschiedenis als single en haar overtuiging dat het zinloos is om een ​​huis te delen met iemand anders, ziet Loretta in Lou Vaz Diaz het potentieel om de liefde van haar leven te vinden. Loretta Schrijver heeft geen kinderen omdat ze al op jonge leeftijd besloot dat ze geen kinderen wilde.

De afgelopen 27 jaar is Loretta samen geweest met haar partner, Lou. Het klinkt alsof hij en haar hond, Flip, samen een fantastisch verjaardagsfeestje hadden. Er zou waarschijnlijk niet zoveel verzet zijn als Loretta 62 werd. Ze werd verrast met een tatoeage tijdens de uitzending van Koffietijd.

In 2021 kreeg Loretta te horen dat ze een vorm van darmkanker had die nog in de kinderschoenen stond. Ze werd geopereerd om het probleem op te lossen, maar haar herstel duurde veel langer dan normaal vanwege complicaties. Hierdoor was Loretta veel langer dan normaal uit Koffietijd weg.Ze was een panellid bij zowel ‘Rising the Stars’ als ‘The Masked Singer’, twee populaire tv-shows. Loretta’s regelmatige bijdragen aan radiocommercials stonden vaak in het teken van de bescherming van dierenrechten.

Begin dit jaar keerde ze terug naar het programma, dus we zullen haar een tijdje niet zien. Helaas moeten we tijdelijk afscheid nemen van Loretta, “klaagt de Koffietijd-account”, omdat ze eerder dan gepland is opgeroepen voor haar hersteloperatie. We verwachten het beste en kijken uit naar haar thuiskomst, dus we hebben natuurlijk goede hoop dat alles goed komt. Gebruik het commentaargedeelte hieronder om haar een bericht achter te laten.

Leeftijd Loretta Schrijver
Leeftijd Loretta Schrijver

Loretta verloor haar geliefde hond Flip, die tot aan zijn overlijden in februari vorig jaar regelmatig te zien was in de Koffietijd. DeDe gezondheid van viervoeter stond al een tijdje op de helling vanwege een eerdere nekhernia. De terugkerende mascotte van de show, Flippie, zou de show vaak verpesten door dingen te doen zoals uit het niets verschijnen.