Lisa Smolders Vriend

Lisa Smolders Vriend:- In de vroege ochtenduren van 2 januari 1986 betrad Lisa Smolders deze wereld in de stad College, Californië. Dit artikel gaat over de Amerikaanse actrice Lisa Smolders, die bekendheid en succes heeft gevonden in de entertainmentindustrie. Als je wilt weten welke beroemdheden in Hollywood elke dag het meeste werk verzetten, is het moeilijk om het beter te doen dan Lisa Smolders. De bekendheid van Lisa Smolders begon met een vroeg succes als professionele surfer.

Lisa Smolders Vriend
Lisa Smolders Vriend

Lisa stelt dat ze net begint en niet de wens heeft om zich te onderscheiden van de rest. Als ik een uitzending kan maken die alleen maar adequaat is, dan heb ik mijn doel bereikt. Helaas denk ik niet dat ik heb wat nodig is om een ​​succesvolle opvolger van Tomas de Soete te zijn. Alleen de grootste kan bereiken wat hij heeft vanwege zijn uitzonderlijke verbeeldingskracht en beheersing van de Engelse taal. Ik doe een poging om door te gaan. “

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten om haar weer te zien, want aanstaande donderdag presenteert ze “De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen” op VIER. Als ik terugkijk, vraag ik me af of ik had moeten proberen om VIER over te halen zich in te zetten voor een langetermijndeal. Vergeet het! Er wordt gelachen omdat ik geen idee heb aan wie ik het moet vragen. Ik wilde je even laten weten dat ik het momenteel enorm naar mijn zin heb. Wat het nieuwe jaar voor mij in petto heeft, zullen we in januari ontdekken.

Ze stopte ermee omdat ze geen tijd had, maar ze denkt er nog steeds met zorg over na. De crisis duwde het kapitalistische systeem effectief op de knieën. Het kan nuttig zijn omdat het mensen dwingt serieus na te denken over hun acties, zoals de impulsen die hen ertoe brengen om aankopen te doen.

Ik vind het vreemd dat sommige van mijn goede vrienden het leuk vinden om samen te winkelen. Eerlijk gezegd denk ik niet dat ik er gelukkiger van word. Ik heb gehoord dat mensen geluk kunnen vinden te midden van tegenspoed, vooral als ze het heft in eigen handen nemen en hun eigen prioriteiten stellen.

Het Laatste Nieuws, een Belgisch nieuwsprogramma, stelt het jaar 2021 voor vanuit het perspectief van een voormalig publiek figuur in België. We willen je graag voorstellen aan Lisa Smolders, een 34-jarige die heeft gewerkt als radiopresentator, tv-presentator en DJ, en die net is begonnen met een podcastingbedrijf met haar vriend. Consumenten zijn gewend alles zelf te regelen en wij zijn radiofabrikant in de puurste zin van het woord.

Hoewel de reactie een laaiend vuur in Lisa’s tent had ontstoken, werd de olie nog steeds voorzichtig gegoten. In hetzelfde interview legde Smolders uit dat ze verheven carrièredoelen heeft, want anders zou ze “gewoon in de bibliotheek of in een cattery werken”. [Citaat vereist] ervan uitgaande dat mensen die bij bibliotheken werken, geen ambitie en verlangen hebben.

Lisa Smolders Vriend

Sinds 2014 presenteert Rik een show in Studio Brussel. Hij heeft al geruime tijd een wekelijkse show op het kanaal onder zijn eigen naam, waarin hij de nieuwste releases in zijn eigen stijl speelt – een die verschillende keren is beschreven als modern, avontuurlijk, voet voorwaarts, en met het oog dat gaat verder dan oneindig.

Als het om Belgische muziek gaat, is Rik de “persoon van StuBru” en dat al heel lang. De baanbrekende rol die hij speelde in de populaire talentenjacht “De Nieuwe Lichting” en de radioprogramma’s “Eigen Kweek” en “#ik Luisterbelgisch” zijn slechts enkele voorbeelden van zijn werk die eruit springen.

Aanvankelijk maakte de gedachte dat ik in een show zou zijn die door een miljoen mensen werd gezien, me doodsbang. Aan de andere kant kreeg ik de kans om met Adil El Arbi te praten tijdens een lange treinreis, en hij adviseerde me: “Je moet het doen; het is een geweldig platform om jezelf te laten zien.”

Met het verstrijken van de tijd ben ik me echt gelukkig gaan voelen dat ik deel heb uitgemaakt van dit programma. Eigenlijk dacht ik dat hij daar wel een punt zou kunnen hebben. Dit deed ik omdat ik het leuk vond om te laten zien dat er slimme en capabele jonge vrouwen bestaan.

Lisa Smolders sprak zich onlangs uit tegen de patriarchale sfeer in Studio Brussel. Het lijkt erop dat sommige mensen op haar reageren met hun eigen ernstige kritiek. Het was voormalig teamgenoot Ben Van Alboom die deze week de meest verwoestende klap uitdeelde.

Lisa Smolders Vriend
Lisa Smolders Vriend

Lisa Smolders is een hete tamale. Dat dachten we toen ze nog een klein kind was en nood had aan vakantie met Nele Van den Broeck, en dat denken we nu nog steeds. Terloops vraag ik: “Lisa, mogen we aannemen dat je een gloeiend hete paté bent?” Aangezien we misschien de mystieke Lisa-toegangslimiet al hebben bereikt, staan ​​onze namen mogelijk op de Lisan-zwarte lijst van perverselingen.