Lori Vallow Wikipedia

Lori Vallow Wikipedia:- Lori Vallow Daybell werd op dinsdag 26 juni 1973 door haar ouders in de wereld verwelkomd. Ze kwam deze wereld binnen in de Amerikaanse stad San Bernardino. Ze heeft zowel geboorte- als adoptieouders. Er gaan geruchten dat Lori Norene Cox, niet Lori Vallow, de officiële naam is op de geboorteakte van Lori Vallow.

Lori Vallow Wikipedia
Lori Vallow Wikipedia

Op dit moment heeft ze de leeftijd van 48 jaar bereikt (vanaf 2021). Zoals ik al eerder zei, ging Lori naar een kleine, plaatselijke privéschool. Daarna volgde ze een bachelordiploma aan een prestigieuze instelling. Lori heeft aan het begin van haar carrière in de Verenigde Staten op verschillende gebieden gewerkt.

In een interview op ABC’s 20/20 in januari 2022, sprak Lori’s broer, Adam Cox, over het vreemde gedrag van zijn zus in de dagen voorafgaand aan de moorden. Leeftijd, achtergrond, wiki, familie, ouders, carrière, vermogen, waargebeurd verhaal achter de documentairereeks en informatie komen allemaal aan bod in dit artikel over Lori Vallow Daybell.

Na hun huwelijk werden Lori en Chad Daybell een getrouwd stel, wat hem haar vijfde echtgenoot maakte. Ze stapte dit jaar eindelijk in het huwelijksbootje met Chad Daybell. Lori had haar eerste zoon, Colby Ryan, terwijl ze getrouwd was met Willam Lagioia.

Lori’s derde echtgenoot, Joseph Anthony Ryan Jr., die ook een van haar kinderen is, adopteerde hun zoon, Colby. Lori heeft twee biologische dochters: Tylee Ashlyn Ryan, die ze had met haar derde echtgenoot Joseph, en Joshua Jaxon Vallow, die ze op 25 mei 2012 adopteerde met haar vierde echtgenoot Charles.

Wetshandhavers namen tijdens het onderzoek contact op met Vallow op zoek naar informatie over kinderen. Zij en haar nieuwe echtgenoot, Chad Daybell, vlogen de dag na hun huwelijk naar de eilanden van Hawaï. Ze nam zelfs haar toevlucht tot het huren van een kluisje, waaruit ze alle bezittingen van Joshua kon ophalen. De politie van Kauai vond de vrouw in Princeville en arresteerde haar daar.

Lori en Leland Charles en Anthony Vallow kregen in 2006 een relatie en werden dat jaar officieel man en vrouw. Het echtpaar adopteerde Lori’s kleinzoon, Joshua Jaxon “J.J.” Vallow, omdat ze geen eigen kind wilden. De bruiloft werd in 2019 afgeblazen na de dood van Charles.

Een rapport uit 2021 beweert dat Lori Vallow momenteel een levenslange gevangenisstraf uitzit voor een moord die ze in het verleden heeft gepleegd. Ze werd op 20 februari 2020 op Kauai gearresteerd omdat ze haar kinderen zou hebben achtergelaten en niet financieel voor hen had gezorgd. Ze werd aangehouden en uiteindelijk uitgeleverd aan de staat Idaho, waar ze op 5 maart 2020 aankwam.

Lori Vallow Wikipedia

Op 9 juni 2020 gingen autoriteiten met een huiszoekingsbevel naar het huis van Chad Daybell op zoek naar J.J. en de botten van Tylee. Op 25 maart 2021 werd een aanklacht wegens moord met voorbedachten rade ingediend tegen Vallow en Daybell voor de dood van Tylee, J.J. en Tammy. De ontmoeting van 25 maart staat centraal in de moordbeschuldigingen.

Lori Vallow Daybell had haar eigen bedrijf. Ze keerde terug naar haar geboorteplaats nadat ze haar studie had afgerond en vond al snel een betaalde baan. Ze diende ook als huisvrouw in de gemeenschap. Ik weet zeker dat je weet dat Lori hier lange tijd een werknemer was. We zullen ons best doen om de details op te sporen die u nodig heeft met betrekking tot haar eerdere functie en nemen zo snel mogelijk contact met u op met wat we hebben geleerd. Ze zit momenteel vast met haar zesde echtgenoot.

Joshua Vallow en Tylee Ryan, twee jongeren, worden sinds 23 september 2019 vermist. Het duurde maanden voordat iemand Joshua weer zag. De ouders vertelden de politie dat hun zoon op het moment van het onderzoek bij een familievriend genaamd Melanie Gibbs in de Amazone verbleef.

Het begon allemaal op 8 september 2019, toen Tylee Ashlyn, de dochter van Lori Ryan, verdween, volgens Wikipedia. Ze verdween spoorloos toen Tylee 16 jaar oud was. In Yellowstone National Park werd het lichaam van Tylee ontdekt. JJ Vallow, geadopteerd als baby en Lori’s jongere broer, werd vermist op 23 september 2019. J.J. werd voor het laatst gezien op de Kennedy Elementary School in Rexburg, Idaho.

Uit berichten in de media blijkt dat Tylee Ryan, Tammy en J.J. Vallow allemaal zijn vermoord. Lori Vallow werd gearresteerd en beschuldigd van moord met voorbedachten rade op deze drie mensen, volgens de meest betrouwbare versie van Wikipedia. Haar echtgenote, Chad Daybell, was ook betrokken bij de moorden. Lori’s professionele leven is mysterieus, hoewel details nog moeten worden onthuld. Uit ons onderzoek blijkt dat Lori in een vorig leven mogelijk een eigen bedrijf heeft gehad of in een aantal andere banen heeft gewerkt.

Lori en April Raymond ontmoetten elkaar voor het eerst in Hawaii in 2015. Lori was eerder getrouwd met Charles Vallow, een welvarende zakenman, en het echtpaar had twee kinderen. Kay Woodcock, de zus van Charles, en JJ, de geadopteerde zoon en kleinzoon van Charles’ zus, waren op dat moment allebei onder hun hoede. Raymond merkt op dat na JJ’s diagnose van autisme, het leek alsof Lori de beste keuze zou zijn voor een moeder voor hem .

Alsof dat nog niet genoeg was, werd Lori ook beschuldigd van het beramen van de moord op Charles Vallow. Een rechtbank oordeelde dat Lori niet in staat was om stand te houdend proces terwijl ze diezelfde maand psychische therapie onderging. Volgens rechter Steven Boyce heeft Lori voldoende mentale capaciteit om terecht te staan voor de moord waarvan ze wordt beschuldigd in Idaho. Haar emotionele en fysieke welzijn waren niet langer onderwerp van gesprek tussen hen. Alles wat hij zei was een totale nonsequitur.

Lori Vallow Wikipedia
Lori Vallow Wikipedia

In 2021 werden Chad en Lori Vallow elk beschuldigd van moord met voorbedachten rade toen ze allebei werden aangehouden. Bovendien werd Chad beschuldigd van de moord op Tammy, en later werd Lori Vallow beschuldigd van samenzwering om Charles Vallow te vermoorden. Het was dezelfde gebeurtenis die tot beide aanklachten leidde. Na enige tijd werd besloten dat haar geestelijke gezondheid haar verhinderde te blijven getuigen. Na elf maanden therapie herstelde ze naar verluidt haar mentale vermogens.